Ίσως πρόκειται για συνειδητοποιημένα κουλάδια....όχι?
Μη μου δείχνετε τα προβλήματα
Δείξτε μου τις λύσεις
Κάτι δέν μου πάει καλά,παραείναι ακραίο.Μήπως το κάνανε για κάποιου είδους"πλάκα";
ήτανε ωραία σούζα...αλλά ξύπνησα
Ναι οταν τα κάνουν οι άλλοι,οι "πολιτισμένοι", το κάνουν για πλάκα,οταν το κανουμε εμέις είμαστε κάφροι.
Παίδες απ'τη στιγμή που δεν ξέρουμε, υποθέσεις χίλιες..
Και ναι, μπορεί όντως να πρόκειται για κανονικότατο -και όχι αποκλειστικά Ελληνικό- καφριλίκι.![]()
Να το πάω λίγο χιουμοριστικά... με τα μηχανάκια που καβαλάνε... μια χαρά παρκάρανε...![]()
![]()
Μπα,τίποτα βλάκες είναι και νομίζουν πως το σήμα για τούς πάσχοντες σημαίνει θέσεις για μηχανές.Αρχικά δημιουργήθηκε από dodos 900
Κάτι δέν μου πάει καλά,παραείναι ακραίο.Μήπως το κάνανε για κάποιου είδους"πλάκα";
Οου γιες!:wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από lennytk
Ναι οταν τα κάνουν οι άλλοι,οι "πολιτισμένοι", το κάνουν για πλάκα,οταν το κανουμε εμέις είμαστε κάφροι.
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Εκτός αν είναι όντως ανάπηροι....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Δύσκολο μού φαίνεται.Τέσσερις μεγάλες μηχανές,φτιαγμένες για ταξίδια...Πώς τίς βάζουν στα σταντ;Και άντε και ξεκίνησαν.Πώς κατεβαίνουν;Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εκτός αν είναι όντως ανάπηροι....
Έχεις ξαναδεί;
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
1. Αναπηρία δεν σημαίνει να σου λείπει άκρο (και μάλιστα το κάτω)Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Δύσκολο μού φαίνεται.Τέσσερις μεγάλες μηχανές,φτιαγμένες για ταξίδια...Πώς τίς βάζουν στα σταντ;Και άντε και ξεκίνησαν.Πώς κατεβαίνουν;
Έχεις ξαναδεί;
2. Αυτές οι μηχανές θεωρούν ταξίδι το Σπίτι-Συνεργειο (πλην του FJR)
3. Υπάρχει πάντα η περίπτωση οι αναβάτες των συγκεκριμένων μηχανών να είναι Ελληνικής καταγωγής, μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Δε με καλύΒεις τελείως.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
1. Αναπηρία δεν σημαίνει να σου λείπει άκρο (και μάλιστα το κάτω)
2. Αυτές οι μηχανές θεωρούν ταξίδι το Σπίτι-Συνεργειο (πλην του FJR)
Δεν είναι απαραίτητο να λείπει κάποιο άκρο,αλλά δεν ξέρω πώς μπορεί κάποιος με τέτοιες παθήσεις να ανεβοκατεβαίνει από τη μηχανή και να οδηγεί κιόλας.
Εδώ με καλύβεις.3. Υπάρχει πάντα η περίπτωση οι αναβάτες των συγκεκριμένων μηχανών να είναι Ελληνικής καταγωγής, μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
moto perpetuo
hasta luego.
Δηλαδή τα "κουλάδια" που ανεβοκατεβάζει ο ένας και ο άλλος έχουν πλήρη αρτιμέλεια;Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Δε με καλύΒεις τελείως.Δεν είναι απαραίτητο να λείπει κάποιο άκρο,αλλά δεν ξέρω πώς μπορεί κάποιος με τέτοιες παθήσεις να ανεβοκατεβαίνει από τη μηχανή και να οδηγεί κιόλας.
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Δηλαδή τα "κουλάδια" που ανεβοκατεβάζει ο ένας και ο άλλος έχουν πλήρη αρτιμέλεια;![]()
moto perpetuo
hasta luego.
μια χαρα εχουν παρκαρει.ειναι αναπηροι στο μυαλο τα παιδια...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Δηλαδή τα "κουλάδια" που ανεβοκατεβάζει ο ένας και ο άλλος έχουν πλήρη αρτιμέλεια;![]()