Βγαίνει ένας ταρίφας απο στοπ..περνάει ξυστά ο bro..ακουμπάει την πινακίδα του με το μαρσπιέ του πίσω, χάνει ισοροπία και πέφτει...
Όλα καλά..το κράνος βρήκε..το μπουφάν πίσω στην πλάτη και στα χέρια, το μηχανάκι όλα τ αριστερά πλαστικά του + μανέτες-καθρέπτης. Ο bro..ούτε γρατσουνιά ;-) (Εξοπλισμός rulez)
Περνάει η ώρα..ερχεται τροχαία..του λέει..μη τον γράψουμε τον ταρίφα γιατί θα του πάρουν το δίπλωμα κάντε μια φιλική δήλωση. Ο ταρίφας πριν την τροχαία σε τσαμπουκά εν το μεταξύ (μπορούσες να μ αποφύγεις κτλ). Οκ έρχεται η ασφαλιστική του bro φωτογραφίζει παίρνει στοιχεία..ακόμα δεν έχει συμπληρωθεί φιλική δήλωση (έχω φτάσει και εγώ). Και περιμένοντας τον πραγματογνώμονα του ταρίφα (φεύγω γιατί είχα δουλειά). Αρχίζει ο ταρίφας τα μπινελίκια..μέχρι και σε γυναίκες..ώσπου μπαίνει στο ταξί..σηκώνεται και φεύγει!
Οκ υπάρχουν άπειροι μάρτυρες, υπάρχουν και τα στοιχεία του καθώς η express service του αδερφού μου τα κράτησε και φωτογραφίες. Προφανώς τώρα τον αναζητά η τροχαία-ασφάλεια. H απορία μου: ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ?ΕΛΕΟΣ?
Μαλακία του bro..που άφησε την τροχαία να τον κατευθύνει..έπρεπε να επιμένει να γράψουν τον ταρίφα και να του πάρουν και τα σώβρακα. Κάτι τέτοιοι τύποι αν σε σκοτώσουν, φεύγουν ή λένε ενώ έχεις πεθάνει οτι έφταιγες εσύ. Η τροχαία γιατί να κατευθύνει έτσι κάποιον νεό-άπειρο οδηγό χωρίς προηγούμενο ατυχήματος?Δεν έπρεπε αφού την κάλεσαν να κάνει τη δουλειά της?
Ρητορικές ερωτήσεις...απλά ξεσπάω..