Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 67

Θέμα: Νομικη ερωτηση (η αλλη μιση αληθεια)

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos

Νομικη ερωτηση (η αλλη μιση αληθεια)

παιδια εχω σοβαρο προβλημα,

θα ειμαι συντομος γιατι η κατασταση ειναι ποιο σοβαρη απο οσο νομιζα..

συγκατοικουσα με μια κοπελα, νομιζα οτι ηταν η γυναικα της ζωης μου,

της εδωσα τα παντα, δουλευα σαν το σκυλο για να μην της λειψει τιποτα..

σχεδιαζαμε μαλιστα να παντρεφτουμε.

Νομιζα οτι ηταν απο αυτες τις λιγες γυναικες, που ειναι αγαθες και καλες, μερικοι τις λενε και ηλιθιες, και οχι απο αυτα τα πουτανακια, που ψαχνουν ευκαιρια να σου πατησουν τον λαιμο..

Νομιζα οτι ηταν απο αυτες, που οι περισσοτεροι αντρες τις ψαχνουν με φακο, γιατι και γω με τον φακο την γνωρισα ενα βραδυ που ειχε διακοπη ρευματος ολη η πολυκατοικια και βγηκα εξω στον διαδρομο να δω τι γινετε..
    εκεινη ειχε βγει απο το σπιτι της(αυτο που εμελε να στεγασει τον ερωτα μας ) με ενα σεντονι, και δυο γυμνασμενα παιδια, ξαδερφια της μου ειπε οτι ειναι, που να φανταστω και γω..

Στην ιστορια μας τωρα, οτι μου λεγε οτι θελει της το αγοραζα, για να μην ζηλευει τις φιλες τις που ειχαν οτι ηθελαν.(καλες @@ταναρες και αυτες)

μια μερα λοιπον που ειμαστε σε γνωστο πανακριβο μαγαζι με επιπλα, τις γυαλισαν κατι κοκκινοι καναπεδες..

Η τιμη αυτων??? 8000 ΕΥΡΩ

Της ειπα ρε μωρο μου, ρε μωρακι μου αστο για αργοτερα, οταν βρω και γω μια τεταρτη δουλεια σαν ανθρωπος, ακομα πληρωνω το φορεμα που πηρες την προηγουμενη βδομαδα..

Μου, λεει η αγοραζεις τους καναπεδες η χωριζουμε και παω στην μανα μου..

Η ιδεα να τρεχω παλι στης πεθερας μου και να την παρακαλαω να μου ανοιξει, με λυγισε αμεσως..

Η τραπεζα ομως δεν μου εδινε δανειο γιατι εχω ηδη πααααααρα πολλα,(βλεπε φορεματα, αυτοκινητο κλπ κλπ για την βασιλησα του σπιτιου μου )

Η μονη λυση? να τους παρω με τις οικονομιες της φουκαριαρας της μανας μου, και να τα επιστρεψω σιγα σιγα..

Τα προβλημα ποιο ειναι? πριν μια βδομαδα τσακωθηκαμε πολυ ασχημα οταν της ειπα οτι ο μουσακας της μανας της ειναι για πεταμα, και να τον φαει αυτη(η μανα της) που ειναι σαν φωκια, και οι φωκιες δεν παθαινουν τιποτα(τι το θελα και γω ο μ###### )

τοτε λοιπον σηκωθηκε εφυγε και την επομενη μερα μου στειλε κατι "φιλους" της, δυνατα αγορια ομολογουμενως/μαλλον τα ξαδερφια της, και μου σηκωσαν το σπιτι!!!!

Μεταξυ μας, δεν με νοιαξε τιποτα αλλο απο αυτα που πηραν, εκτος απο τους κοκκινους καναπεδες, γιατι τελικα με ειχαν βολεψει παρα πολυ

Καθε τεταρτη που επαιζε η ομαδα μου, Η ΘΡΥΛΑΡΑ στο ΤΣΑΜΠΙΟΝς ΛΙΓΚ, μετα τις τριαρες και πενταρες ρουφαγαμε, καθομουν πολυ ανετα στον μαλακο καναπε χωρις να τσουζει πολυ ο ποπος μου (:rotflmao: ειπα να αναμειξω και αλλο θρεαντ )

Αυτη ισχυριζετε οτι της πουλησα τους καναπεδες, και τωρα τους ΘΕΛΩ και πισω
    δηλαδη οτι εφαγα 8000, και θελω και τους καναπεδες πισω, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ

παιδες θα με τρεχει στα δικαστηρια, και θα μπω και μεσα στο τελος..

ΘΑ χει και μαρτυρες, σιγουρα την φωκια την μανα της, και εναν φιλαρακο μηχανοβιο, που μπαινει σε κατι φορουμ και τετοιες αηδιες και ψαχνει "δικηγορους" και ψευδο-μαρτυρες..

HELP

(Φιλε με την κανονικη ιστορια, μην παρεξηγησεις, λιγο χιουμορ να περσει η ωρα ειναι μονο.. )
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    ....υπαρχει περιπτωση να δουμε αυτους τους καναπεδες στις αγγελιες...?????

Accipere quam facere praestat injuriam

εχω γλαροοοο... Το avatar του/της jimmy10
    το σπιτι που μενατε ποιανού είναι????

Λεω, ΄γω τωρα....
    Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.

ρε παπαρα....τωρα διαβασα την αλλη (πραγαματικη) ιστορια....με αυτα δεν κανουν πλακα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    ρε παπαρα....τωρα διαβασα την αλλη (πραγαματικη) ιστορια....με αυτα δεν κανουν πλακα....
    ελα ρε φιλε, χαβαλε κανω,

δεν επαθε κανεις κατι (χτυπα ξυλο) και το κοροιδεψα, μια κατασταση διαφωνιας/αντιμαχιας πες το οπως θες, που θα λυθει εστω και δικαστικα
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmy10
    το σπιτι που μενατε ποιανού είναι????

Λεω, ΄γω τωρα....
    μη μου χαλας το σεναριο:rotflmao:
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    ελα ρε φιλε, χαβαλε κανω,

δεν επαθε κανεις κατι (χτυπα ξυλο) και το κοροιδεψα, μια κατασταση διαφωνιας/αντιμαχιας πες το οπως θες, που θα λυθει εστω και δικαστικα
    φιλε μου...8000 συν οποια δικαστικα εξοδα που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ δεν ειναι για κοροιδεμα ουτε για πλακα...ασε που υπαρχει και μεγαλο ενδεχομενο να χασει...αρα λιγο σεβασμος δεν βλαπτει...προσωπικη αποψη παντα...

και δεν ειδα να κανεις τον ιδιο χαβαλε και πλακα με ανοιγμα θρεντ στο σκηνικο με γνωστο μαγαζι που παιρνει λεφτα και δεν παραδιδει μηχανακια....λιγο σεβασμος μονο...αυτο...

φιλε μου...8000 συν οποια δικαστικα εξοδα που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ δεν ειναι για κοροιδεμα ουτε για πλακα...ασε που υπαρχει και μεγαλο ενδεχομενο να χασει...αρα λιγο σεβασμος δεν βλαπτει...προσωπικη αποψη παντα...

και δεν ειδα να κανεις τον ιδιο χαβαλε και πλακα με ανοιγμα θρεντ στο σκηνικο με γνωστο μαγαζι που παιρνει λεφτα και δεν παραδιδει μηχανακια....λιγο σεβασμος μονο...αυτο...
    οκ σεβαστο αυτο που λες.

θεωρησα και θεωρω οτι ειναι ενα κειμενο καθαρα χιουμοριστικο, το ξεκαθαριζω αλλωστε στο τελος.

ενα υποθετικο/χαβαλετζιδικο κειμενο που θα μπορουσε να εγραφε στο φορουμ ο αλλος εμπλεκομενος της υποθεσης..

ουτε την κοπελα κοροιδεψα, ουτε τον φιλο της..

Υ.Γ. δανειστηκα απλα την βαση της ιστοριας και εγραψα κατι εντελως διαφορετικο, που απλα μου αρεσε σαν ιδεα.

δεν εκανα χαβαλε για το μαγαζι που λες, γιατι παιρνω ποσοστα απο κει..γιαυτο φιλε μου, τα παιρνω απο κει
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

οκ σεβαστο αυτο που λες.

θεωρησα και θεωρω οτι ειναι ενα κειμενο καθαρα χιουμοριστικο, το ξεκαθαριζω αλλωστε στο τελος.

ενα υποθετικο/χαβαλετζιδικο κειμενο που θα μπορουσε να εγραφε στο φορουμ ο αλλος εμπλεκομενος της υποθεσης..

ουτε την κοπελα κοροιδεψα, ουτε τον φιλο της..

Υ.Γ. δανειστηκα απλα την βαση της ιστοριας και εγραψα κατι εντελως διαφορετικο, που απλα μου αρεσε σαν ιδεα.

δεν εκανα χαβαλε για το μαγαζι που λες, γιατι παιρνω ποσοστα απο κει..γιαυτο φιλε μου, τα παιρνω απο κει
    φιλε μου κοροιδευεις την κατασταση....και για εμενα παλι θεωρω οτι ειναι το ιδιο...αν εχεις μπλεξει ποτε με δικαστηρια για μαλακιες αλλωνων ξερεις...αν δεν κανεις πλακα οπως εσυ....πολυ το κουρασα...

υ.γ. γιαυτο μετακομεισες στο Παρισι????ειναι πολλα τα ποσοστα ε???

υ.γ. γιαυτο μετακομεισες στο Παρισι????ειναι πολλα τα ποσοστα ε???
    αυτο ειναι το νεο επιχειρημα της χρονιας..

Οποιος θελει να μου την πει θα λεει για το παρισι..

λες και μου ανηκει, ή μενω πανω στο σικουανα και η καρλα μπρουνι μου χαιδευει τα αρχ.....
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε μεγαλωστε μερικοι καποτε..

- Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    αυτο ειναι το νεο επιχειρημα της χρονιας..

Οποιος θελει να μου την πει θα λεει για το παρισι..

λες και μου ανηκει, ή μενω πανω στο σικουανα και η καρλα μπρουνι μου χαιδευει τα αρχ.....
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε μεγαλωστε μερικοι καποτε..
    Ρε αρχηγέ,και στα Καρδακούτσαλα να έμενες είναι άκυρο να υποτιμάς ή να περιγελάς πρόβλημα συνανθρώπου,όποιο κι αν είν' αυτό.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Ρε αρχηγέ,και στα Καρδακούτσαλα να έμενες είναι άκυρο να υποτιμάς ή να περιγελάς πρόβλημα συνανθρώπου,όποιο κι αν είν' αυτό.
    μην το λες σε μενα, στον μπλακ μπουσα πες το που στην συζητηση που ειχαμε, για καποιο ασχετο λογο ανεφερε τον τοπο διαμονης μου..

για το προβλημα που λες οτι περιγελαω εχω ηδη απαντησει..
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    μην το λες σε μενα, στον μπλακ μπουσα πες το που στην συζητηση που ειχαμε, για καποιο ασχετο λογο ανεφερε τον τοπο διαμονης μου..

Νομίζω πως ο τόπος διαμονής σου δεν είναι πρόβλημα για σένα,άρα ο Πάνος δεν σε έθιξε για το πρόβλημα αυτό.

Μπορεί να είναι κι αυτός άκυρος,η αιτιολόγησή σου πάντως δεν μού κάνει.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

ασχετο λογο???εσυ δεν ειπες οτι παιρνεις ποσοστα απο το γνωστο μαγαζι???στην ειρωνια και στην μαλακια απανταω ακριβως με τον ιδιο τροπο....το επιασες τωρα γιατι ειπα το Παρισι και τα ποσοστα...???παω να πιω το γαλα μου τωρα να μεγαλωσω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Νομίζω πως ο τόπος διαμονής σου δεν είναι πρόβλημα για σένα,άρα ο Πάνος δεν σε έθιξε για το πρόβλημα αυτό.

Μπορεί να είναι κι αυτός άκυρος,η αιτιολόγησή σου πάντως δεν μού κάνει.

1) πρεπει ο πανος και διαφοροι αλλοι σαν μεγαλα και σκεφτομενα παιδια που ειναι να σταματησουν να ειναι κομπλεξικοι με εναν πιτσιρικα που σπουδαζει(=γαμιεται) και δεν κανει τον bon viveur στο παρισι.

2) εδωσα μια εξηγηση, σεβαστο να μην σου κανει.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. (άλλη μία) ερώτηση προς λογιστές...
    από nightstalker στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 16/05/2009, 12:26
  2. Η "άλλη" αλήθεια για την Γρίπη των Πουλερικών!!!
    από Kizoku στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2006, 18:35
  3. Κι Αλλη Βοηθεια .......ερωτηση....!!
    από panagiotisk75 στο forum KTM
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 07/03/2005, 14:37
  4. Αλλη Μια Ερωτηση
    από AFRO1969 στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2004, 14:33

Κανόνες δημοσιεύσεων