παιδια εχω σοβαρο προβλημα,
θα ειμαι συντομος γιατι η κατασταση ειναι ποιο σοβαρη απο οσο νομιζα..
συγκατοικουσα με μια κοπελα, νομιζα οτι ηταν η γυναικα της ζωης μου,
της εδωσα τα παντα, δουλευα σαν το σκυλο για να μην της λειψει τιποτα..
σχεδιαζαμε μαλιστα να παντρεφτουμε.
Νομιζα οτι ηταν απο αυτες τις λιγες γυναικες, που ειναι αγαθες και καλες, μερικοι τις λενε και ηλιθιες, και οχι απο αυτα τα πουτανακια, που ψαχνουν ευκαιρια να σου πατησουν τον λαιμο..
Νομιζα οτι ηταν απο αυτες, που οι περισσοτεροι αντρες τις ψαχνουν με φακο, γιατι και γω με τον φακο την γνωρισα ενα βραδυ που ειχε διακοπη ρευματος ολη η πολυκατοικια και βγηκα εξω στον διαδρομο να δω τι γινετε..
εκεινη ειχε βγει απο το σπιτι της(αυτο που εμελε να στεγασει τον ερωτα μας) με ενα σεντονι, και δυο γυμνασμενα παιδια, ξαδερφια της μου ειπε οτι ειναι, που να φανταστω και γω..
Στην ιστορια μας τωρα, οτι μου λεγε οτι θελει της το αγοραζα, για να μην ζηλευει τις φιλες τις που ειχαν οτι ηθελαν.(καλες @@ταναρες και αυτες)
μια μερα λοιπον που ειμαστε σε γνωστο πανακριβο μαγαζι με επιπλα, τις γυαλισαν κατι κοκκινοι καναπεδες..
Η τιμη αυτων??? 8000 ΕΥΡΩ![]()
![]()
Της ειπα ρε μωρο μου, ρε μωρακι μου αστο για αργοτερα, οταν βρω και γω μια τεταρτη δουλεια σαν ανθρωπος, ακομα πληρωνω το φορεμα που πηρες την προηγουμενη βδομαδα..
Μου, λεει η αγοραζεις τους καναπεδες η χωριζουμε και παω στην μανα μου..
Η ιδεα να τρεχω παλι στης πεθερας μου και να την παρακαλαω να μου ανοιξει, με λυγισε αμεσως..![]()
Η τραπεζα ομως δεν μου εδινε δανειο γιατι εχω ηδη πααααααρα πολλα,(βλεπε φορεματα, αυτοκινητο κλπ κλπ για την βασιλησα του σπιτιου μου)
Η μονη λυση? να τους παρω με τις οικονομιες της φουκαριαρας της μανας μου, και να τα επιστρεψω σιγα σιγα..
Τα προβλημα ποιο ειναι? πριν μια βδομαδα τσακωθηκαμε πολυ ασχημα οταν της ειπα οτι ο μουσακας της μανας της ειναι για πεταμα, και να τον φαει αυτη(η μανα της) που ειναι σαν φωκια, και οι φωκιες δεν παθαινουν τιποτα(τι το θελα και γω ο μ######)
τοτε λοιπον σηκωθηκε εφυγε και την επομενη μερα μου στειλε κατι "φιλους" της, δυνατα αγορια ομολογουμενως/μαλλον τα ξαδερφια της, και μου σηκωσαν το σπιτι!!!!
Μεταξυ μας, δεν με νοιαξε τιποτα αλλο απο αυτα που πηραν, εκτος απο τους κοκκινους καναπεδες, γιατι τελικα με ειχαν βολεψει παρα πολυ
Καθε τεταρτη που επαιζε η ομαδα μου, Η ΘΡΥΛΑΡΑ στο ΤΣΑΜΠΙΟΝς ΛΙΓΚ, μετα τις τριαρες και πενταρες ρουφαγαμε, καθομουν πολυ ανετα στον μαλακο καναπε χωρις να τσουζει πολυ ο ποπος μου(:rotflmao:
ειπα να αναμειξω και αλλο θρεαντ
![]()
)
Αυτη ισχυριζετε οτι της πουλησα τους καναπεδες, και τωρα τους ΘΕΛΩ και πισω
δηλαδη οτι εφαγα 8000, και θελω και τους καναπεδες πισω, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ![]()
παιδες θα με τρεχει στα δικαστηρια, και θα μπω και μεσα στο τελος..
ΘΑ χει και μαρτυρες, σιγουρα την φωκια την μανα της, και εναν φιλαρακο μηχανοβιο, που μπαινει σε κατι φορουμ και τετοιες αηδιες και ψαχνει "δικηγορους" και ψευδο-μαρτυρες..
![]()
HELP
(Φιλε με την κανονικη ιστορια, μην παρεξηγησεις, λιγο χιουμορ να περσει η ωρα ειναι μονο..)