Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 34

Θέμα: xt 125x μεταχειρισμενο τι λετε?

xt 125x μεταχειρισμενο τι λετε?

ενδιαφερομαι για μηχανη οχι παπι η scoοter και μπορω να δια8εσω δυστυχως λιγα χρηματα για το πρωτο μου μηχανακι. εμπειρια εχω μονο απο παπακι και scooter οχι τπτ ιδιαιτερο, 8α η8ελα μια μηχανη για να μα8ω , να κανω τη δουλεια μου πηγαινε ελα στα μα8ηματα αλλακαι βολτες .Νομιζω το πιο αξιολογο π εχω βρει ειναι ενα χτχ 125 του 2007 μεταχειρισμενο με περιπου 20.000 χιλιομετρα και 8α η8ελα τη γνωμη σας η αν εχετε να μ προτεινετε κατι αλλο.

Y.Γ. μπορω να δια8εσω μαξιμουμ 1500 e
    einai wraio na zeis gia ena oneiro

με 1500 ευρώ αγόρασε η γυναίκα μου για να μάθει ένα serow 225. Το θεωρώ πολύ αξιόλογο και αξιόπιστο μηχανάκι με αρκετές δυνατότητες

ευχαριστω αλλα δεν μου αρεσει κυριως εμφανισιακα αυτο το χτχ που εχω στο νου μ ειναι σουπερ μοταρντ kaι οχι εντουρο ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 2stroker
    με 1500 ευρω παιρνεις πολλα μηχανακια αλλα πιο παλια μοντελα.το xtx θα το βαρεθεις γρηγορα μιας και δεν παει βημα,αν παλι θες να το χρησιμοποιεις αντι για παπι και οχι σαν κανονικη μοτοσυκλετα τοτε παρτο με 1000
    Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

(αν το η8ελα για παπακι 8α σκεφτομουν κατευ8ειαν παπακι)

το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι εχω ξανακουσει οτι δεν παει βημα κατα ποσο ισχυει αυτο?

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από m@stermind

το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι εχω ξανακουσει οτι δεν παει βημα κατα ποσο ισχυει αυτο?

ισχυει καργα

κοιτα σε καποιο μονοκυλινδρο 250αρι...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    δυστυχως
    δε πειραζει παμε για να πνιξω το πονο μ?
    κριμα παντως

χωρις πλακα τωρα με αυτα τα λεφτα σε 250αρια το μοντελο 8α ειναι 20 αιωνα η 21?

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    μπορεις να βρεις κανα cbf250 σε αυτα τα λεφτα που ειναι πολυ αξιοπιστο μηχανακι, και θα μαθεις να οδηγας καλα με αυτο...

τωρα εντουρακι δυσκολα...

μην κοιτας τοσο το λουκ, το 125 που σου αρεσει ουδεμια σχεση εχει με ενα αληθινο SM...

το ξερω αυτο ε λογικο με τα 13 αλογα τι να κανει...οσο για το cbf 250 το εχω δει και το εχω κοιταξει αλλα για μεταχειρισμενο δε βρισκω
    δε το 8ελω και να τρεχω αλλα να μη παει τοσο αργα ωστε να το βαρε8ω η ακομα και να απογοητευτω γιατι τωρα οδηγαω ενα σκουτερ 200αρι και αν ειναι καπως πιο αργο που απο οτι καταλαβαινω 8α μου κακοφανει ιδιαιτερα..:hypnotize

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos

μην κοιτας τοσο το λουκ, το 125 που σου αρεσει ουδεμια σχεση εχει με ενα αληθινο SM...
    +1000
    απλα το φτιαξανε να φαινετε πιο εντυπωσιακο μπας και πουλησει

φιλε mastermind με +-1500 ευρω
    τσιμπας klx250,klx300R,xr250,xr400R,ttr250 κλπ κλπ
    και μιλαμε παντα για μηχανακια δεκαετιας
    Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

Λεωφορειολωριδάκιας
    Φίλε το ΧΤΧ125 και μάλιστα του 2007 ήταν το πρώτο μου μηχανάκι. Το είχα πάρει με σκοπό να δω πως με 'πάει' το θέμα μηχανή. Είναι αλήθεια οτι για άνθρωπο που πρωτομαθαίνει στα 27 του δεν είναι άσχημο. Είναι επισης αλήθεια οτι δεν πάει μια. Είμαι 65 κιλά και θυμάμαι οτι με το ζόρι έπιανα τα 115-120. Για δικάβαλο δεν συζητάμε...

Απο την άλλη αρκετά τίμιο μηχανάκι πολύ φτηνή συντήρηση και πλην απο κάτι ζόρια που είχα με τα ηλεκτρικά και λύθηκαν με μια επίσκεψη στο συνεργείο τίποτα άλλο μεμπτό.
    Πάντως οι φίλοι που λέγανε οτι τα 125 είναι λίγα και θα το βαρεθω γρήγορα είχαν απόλυτο δικιο.

Ελπίζω να βοηθησα..

Καλό ΣΚ...

χμμμμμ τι να πω δικιο εχετε αλλα για να κανω κινηση να παρω καποιο μηχανακι πρεπει να μ αρεσει κιολας.Μπορει να μπορω να βρω και τα μηχανακια που λετε να κανουν τοσο αλλα δε μπορω να βρω να πουλιετε καποιο εδω σε ακτινα 50 km,οσο για το cbf ομορφο μηχανακι αλλα πιο ακριβο(αυτα π πουλιουνται δηλαδη γτ πριν το 2003 δε βρηκα κατι)
    + το οτι αυτο π αρχικα ελεγα ειναι σε μια εταιρια και 8α μποροσα να το παρω με μια προκαταβολη και τα υπολοιπα με δωσεις σιγα σιγα...αλλα αν ειναι μεχρι να τις πληρωσω να το εχω βαρε8ει καλυτερα οχι...δε ξερω ισως βολευτω με αυτο π υπαρχει τωρα και σε καποια αλλη φαση ξανακοιταξω
    δε ξερω..απογοητευτικα

φιλε GIA ευχαριστω παρα πολυ καλο σαββατοκυριακο και σε σενα

φιλε mastermind σε ποια περιοχη εισαι?

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι Λετε Να Παμε Μια Βολτα Στεμνιτσα.....
    από latris mixanis στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 24/04/2007, 11:13
  2. Sv 650s Meeting Thessaloniki.Τι λέτε?!
    από Multijohn στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2005, 09:48
  3. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 24/07/2004, 00:16
  4. Τι λετε για το...............
    από BIKENEST στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 24/04/2004, 13:26
  5. Τι Λετε Για Επιδαυρο
    από XTMPAM στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 18