O Βrad Peet επεσε με τη μηχανη του , μπορει καποιος να βρει το video na to sxoliasoyme?
O Βrad Peet επεσε με τη μηχανη του , μπορει καποιος να βρει το video na to sxoliasoyme?
love will save the planet,hate is a good start.
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
το ειχα βαλει στο blog αλλα δυστυχως εχει κατεβει απο το Youtube τωρα....
τον πιασαν οι ντροπες τον ουρακοταγκο μη του παρει τα κλειδια η Αγγελίνα ....![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
..Μάλλον εννοείς να τον κοροιδέψουμε κακεντρεχώς, αυτού του είδους σχολιασμό;...
Oxi απλα η μηχανη του μου φανηκε καπως........ αλλα κ ο τροπος που επεσε μου φανηκε καπως..........
Αλλα κ οτι πηρε τη μηχανη γερανος γιατι ειχε ζημια μεγαλη μου φανηκε καπως...........
O Βrad Peet επεσε με τη μηχανη του
Ε και?
Και η φοράδα στο αλώνι....χέστηκε!έχει κανείς βίντεο? :rotflmao:
http://www.youtube.com/watch?v=5yR9JH3rJfY
to makaka.....
![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
θελει προσπαθεια για να το κανεις......![]()
![]()
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!
Aυτό ήταν όλο; Αυτός παραδόθηκε ρε, αν το πάλευε μπορεί και να τό'σωνε!:rotflmao:![]()
συμφωνα με το τρωκτικο το εμαθε το μαθημα του και πηρε 1 dodge charger
θελω 4κυλινδρο για Α1!!!!!!!!!!!!
πωλειται cbf250
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=96752
Μα πως επεσε ετσι????? Λες κ πατησε τα κορδονια του?? Παντως αυτη η μηχανη πρεπει ναναι κανα 250 κιλα κ ισως να τρωγε μεγαλο πακετο.Οι ειδησεις λενε οτι καπου τρομαξε κ πατησε μπροστινο κ επεσε. Αλλα με τοσα λιγα κλμ δεν πεφτεις απο μπροστινο........
φτιαξε ρε makis ενα chain mail....
"ο Brad pitt ειναι στην εντατικη μετα απο ατυχημα με τη μηχανη του και χρειαζεται επειγοντως αιμα.....'![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Εγω ψαχνωκαποιον να πει γιατι επεσε??????
Ηταν θεατρο ? η
Πατησε μπροστινο ,πηγε να βαλει το ποδι κατω κ δεν χωρεσε εκει με τα αμαξια κ τα χασε κ μετα τον πηρε το βαρος.........
Θα μπερδέψουμε σου λέω... Brad Pitt... έπεσε... όλοι την έρμη την Ατζελίνα θα σκεφτούν και θα τρέξουν για άλλα πράγματαΑρχικά δημιουργήθηκε από SVX
φτιαξε ρε makis ενα chain mail....
"ο Brad pitt ειναι στην εντατικη μετα απο ατυχημα με τη μηχανη του και χρειαζεται επειγοντως αιμα.....'![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εν'τω μεταξύ αυτός φαίνεται σαν να ακούμπησε το χέρι του σε καθρέπτη, μόνο που δεν τον ακούμπησε...!![]()
![]()
εγω ετσι οπως το βλεπω μαλλον του σβησε...
μαλακια μωρε...μολις την ειχε ξεχρεωσει το παλικαρι...
Παντως σε ενα αλλο βιντεο δειχνει οτι εκανε μια λακουβα/σκισμη στο ασπρο κουτι......