Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 15

Θέμα: Κακοήθεια;

Κακοήθεια;

Στην ουρά για το ταμείο στο ΙΚΑ, μεγάλη η ουρά, πολλοί για να πάρουν επιστροφή πενταροδεκάρες...
    Στο δίπλα γκισέ υπάλληλος που σκοτώνεται τόσο πολύ στη δουλειά ώστε έχει ανοίξει τηλεόραση και βλέπει τα πρωινάδικα. Και τον έχω ξαναπετύχει τον αλήτη, και του την έχω πει κιόλας! Συνήθως κατεβάζει τα στόρια να μην φαίνεται αλλά χτες δεν κράτησε καν τα προσχήματα.
    Έχω και φωτό αλλά μάλλον καλύτερα να μην τη βάλω...
    Αλήτες, καρεκλοκένταυροι και αργόμισθοι!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Βγάλε φωτό ωστε να φαίνεται η ώρα και πού είναι και κάλυψε το πρόσωπό του.

Μετά στείλε την για τα δέοντα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Μήπως ήταν Stage ??
    Αν ήταν , από 1-11-2009 ….δεν θα τον ξαναδείς ….
    (πάντως , έχει «πλάκα» όταν ανασφάλιστοι εργαζόμενοι (stage) δουλεύουν σε ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Παρακολουθουσε βρε τον Αυτιά και τον Παπαδάκη για να ειναι ενημερως για τις εξελιξεις...να μπορει να ανταποκρινεται αμεσα στις αποριες του κοινου....γιαυτο....τον παρεξηγησες.

.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ika χανιων.jpg 
Προβολές:	667 
Μέγεθος:	69,4 KB 
ID:	178014
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Δεν είναι κακοήθεια..είναι νοοτροπία πλέον!
    Πολλοί άνθρωποι ψάχνουν μια θέση στο δημοσιο. Μπαίνουν στην αρχή με stage (αγωνία-άγχος μέχρι τη μονιμοποίηση, γλυφουμε κανέναν μόνιμο μπας και...), μονιμοποιούνται κάθε πριν των εκλογών και αρχίζει μετά η κατρακύλα... Ξέρετε...μέχρι τις 10 πρέπει να έχει φτιαχτεί η φραπεδιά, μέχρι τις 11 φτιάχνουμε τα στυλο και τις σφραγίδες στο γραφείο, μέχρις τις 12 αράζουμε στη καρεκλάρα χαζολογώντας, μέχρι τις 1 κάνουμε βόλτες στο γραφείο να ξεπιαστούμε,πασιέτζα, σουλάτσα και μέχρι τις 2,15 (αντί για 3) έχουμε εξαφανιστεί από το γραφείο!

Καταρράκωση της ανθρώπινης δημιουργικότητας, αυτό για το οποίο έχουμε πλαστεί!
    Ατελείωτο κυνήγι του δημοσίου! Λες και ο εργατικός θα χαθεί ή θα μείνει ποτέ χωρίς δουλειά!
    Αλλά πρόκειται περί τεμπέληδων!

Που και που υπάρχει ένα παράδειγμα, αλλά μόνο στο τομέα των ερευνών.

Αλήθεια, σας έχει εξυπηρετήσει ποτέ υπάλληλος που είναι 10-15 χρόνια στην εφορία?
    Έχετε δει τις εκφράσεις στο πρόσωπο? Το απαθές, το απλανές βλέμμα σε συνδυασμό με
    τη βαρεμάρα να βγεί μια φράση?.....

FZS600 Fazer Το avatar του/της schumacher_
    Εμένα πάντως έχει τύχει σε αρκετές υπηρεσίες να βρω ανθρώπους "όχι νέους", οι οποίοι και
    εξυπηρετικότατοι ήταν και με βοήθησαν και αρκετά.
    Και μιλάω για κλασσικές "μαυρισμένες" υπηρεσίες, όπως ΔΟΥ, ΙΚΑ.
    Και γι αυτό το λόγο γενικώς εκνευρίζομαι όταν τους βάζουμε όλους σε ένα σακούλι.
    Επίσης και συγγενικό μου πρόσωπο έχει εργαστεί και εργάζεται (30+ χρόνια) στο δημόσιο και τέτοια
    συμπεριφορά δεν είχε ποτέ.

Δεν πρόκειται για χαλάρωση που επιφέρει η θέση του δημοσίου. Αν είσαι τεμπέλης και σε τέτοιο
    βαθμό γελοίος, θα το κάνεις παντού. Απλά στον ιδιωτικό τομέα, την επόμενη στιγμή έχεις φύγει.
    Ενώ στο δημόσιο είναι πιο δύσκολο.

Ε, καλα, δεν ειναι το πρωτο περιστατικο που αναφερεται σε οκνηρια δ.υ., ουτε φυσικα και το τελευταιο.
    Η ουσια ειναι να γινει μια αρση μονιμοτητας (με ο,τι αλλο συνεπαγεται), πραγμα που θα χαιρομουν κι εγω στον τομεα μου, ωστε οι τεμπεληδες και κουτοπονηροι να παρουν τον δρομο για τα σπιτια τους.
    Δυστυχως ομως καμμια κυβερνηση δεν εχει @@ να το κανει αυτο γιατι φοβαται το πολιτικο κοστος, κι εμεις απλα τυραννιομαστε με τους καρεκλοκενταυρους.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

πρωτη φορα πας σε δημοσια υπηρεσία ε?

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Είχαν θεματική όλα τα πρωινάδικα τα stage.

Θα κοίταγε ο τύπος αν τους πάρουν τα γκομενάκια που δουλεύουν εκεί με tsage και θα μείνουν με τις 40ρες πατσουρόγριες

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    ρε στελιο τι ψαχνεις να βρεις τωρα??
    μπορει να λεμε οτι ειμαστε 50 χρονια πισω απο αλλα κρατη της ευρωπης ,αλλα δεν φταινε μονο τα λαμογια οι πολιτικοι(που στο κατω κατω εμεις τους ψηφιζουμε,μη τα λεμε παλι τωρα).
    εμεις φταιμε πιο πολυ ,γιατι ειμαστε και τεμπεληδες ρε φιλε.και πρωτα πρωτα αυτοι που γραφεις στο μηνυμα σου.
    βγες λιγο εξω ενα πρωι,στα χανια, να δεις ποσο γεματες ειναι οι καφετεριες και ποσες ωρες καθομαστε με ενα καφε και "ρεμβαζουμε"...

Μοτοσυκλετιστής Το avatar του/της dimr1

Re: Κακοήθεια;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Στην ουρά για το ταμείο στο ΙΚΑ, μεγάλη η ουρά, πολλοί για να πάρουν επιστροφή πενταροδεκάρες...
    Στο δίπλα γκισέ υπάλληλος που σκοτώνεται τόσο πολύ στη δουλειά ώστε έχει ανοίξει τηλεόραση και βλέπει τα πρωινάδικα. Και τον έχω ξαναπετύχει τον αλήτη, και του την έχω πει κιόλας! Συνήθως κατεβάζει τα στόρια να μην φαίνεται αλλά χτες δεν κράτησε καν τα προσχήματα.
    Έχω και φωτό αλλά μάλλον καλύτερα να μην τη βάλω...
    Αλήτες, καρεκλοκένταυροι και αργόμισθοι!
    Το φιλότιμο αν κι Ελληνική λέξη δεν υπάρχει στην πραξη στην πλειοψηφία των δημοσίων υπαλλήλων αλλά και των ιδιωτών εργοδοτών στη χώρα μας για τους αντίθετους λόγους φυσικά.

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas

Re: Re: Κακοήθεια;

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimr1
    Το φιλότιμο αν κι Ελληνική λέξη δεν υπάρχει στην πραξη στην πλειοψηφία των δημοσίων υπαλλήλων αλλά και των ιδιωτών εργοδοτών στη χώρα μας για τους αντίθετους λόγους φυσικά.

+ 100000000000000000000000
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Γουστάρω RC για να μην κουραζόμαστεεεεεεεεεεεεεεεεεε
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
    Ε, καλα, δεν ειναι το πρωτο περιστατικο που αναφερεται σε οκνηρια δ.υ., ουτε φυσικα και το τελευταιο.
    Η ουσια ειναι να γινει μια αρση μονιμοτητας (με ο,τι αλλο συνεπαγεται), πραγμα που θα χαιρομουν κι εγω στον τομεα μου, ωστε οι τεμπεληδες και κουτοπονηροι να παρουν τον δρομο για τα σπιτια τους.
    Δυστυχως ομως καμμια κυβερνηση δεν εχει @@ να το κανει αυτο γιατι φοβαται το πολιτικο κοστος, κι εμεις απλα τυραννιομαστε με τους καρεκλοκενταυρους.

Λιγο επικινδυνο αυτο που θες.

Καλό ως στοχος αλλα προέχουν άλλα.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2008, 12:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ