Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 35

Θέμα: ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΕΠΕΙΓΟΝ!!

Μέλος

ΚΤΗΝΙΑΡΟΣ ΕΠΕΙΓΟΝ!! ΒΡΕΘΗΚΕ.....

Παιδια αν και ασχετο με το φορουμ αλλα επειδη πολοι το βλεπουν ειπα να το γραψω εδω. Σημερα το απογευμα ειχα βγαλει βολτα το σκυλο μου και το χτυπησε ενα αμαξι. Εχει παθει ΕΞΑΝΘΗΜΑ ΙΣΧΥΟΥ (δηλαδη βγηκε το πανω μερος του ποδιου απο την λεκανη) και θελει εγχειρηση. Ειναι μεγαλοσωμο (λυκοσκυλο) και ειναι μικρες οι πιθανοτητες να γινει καλα με δεσιμο ποδιου. Το κοστος ειναι περιπου 500 ευρω για την εγχειρηση οπως μου ειπε ο κτηνιατρος. Θελω να την κανω αλλα ειναι πολλα τα χρηματα. Ξερει κανεις αν υπαρχει καμια φιλοζωικη ομαδα με κτηνιατρους ή οτιδηποτε αλλο που να αναλαμβανουν τετοιες εγχειρησεις με μικροτερο κοστος? Ευχαριστω για το χρονο σας. Παω να ψαξω στο google για περισοτερα και ελπιζω να βρω κατι.

Δεν μπορω να δω σε ποιο μερος εισαι αλλα απο Θεσσαλονικη μερια το δικο μου το χασκυ που ειχε παθει laysmania το πηγα στην κτηνιατρικη του πανεπιστημιου καπου στο λιμανι/βαρδαρι.
    Αν θελεις εχω και πληροφοριες πωσ να πας εκει.
    Αν εισαι εκτος Θ ισως να εψαχνες το αντιστοιχο τμημα κτηνιατρικης του πανεπιστημιου της πολης σου...
    Ελπίζω να βοήθησα,κριμα ειναι ψυχουλα εχει και ας μην οδηγει δικυκλο

Μέλος
    Αθηνα μενω.

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Ρίξε μια ματιά εδώ. Η Αίγινα δυο βήματα είναι.Περαστικά στο σκυλάκο
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Μακάρι να πάνε όλα καλά..

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Αδερφε δεν είναι μόνο η εγχείρηση αλλά και η αποθεραπεία του, καθώς και φάρμακα κοκ... σαν άνθρωπος είναι. Κτηνίατρο που κάνει τέτοια χειρουργeία έχω μια πολύ καλή κτηνίατρο εδώ, αλλά δεν θα το κάνει σίγουρα τσάμπα.

Σολωμού 15, Δροσιά
    Τηλ.:210-8130224

Όνομα: Αθανασίου Ειρήνη....

Είναι πάρα πολύ καλή γιατρός και μου έχει σώσει τα δικά μου ουκ ολίγες φορές. Πάρε ενα τηλέφωνο μήπως έχει και εκείνη κάποια ιδέα , καθώς σίγουρα οι εποχές που ζούμε είναι κατανοητό το όποιο κόστος.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Ψαξε φιλε μου να βρεις τη "noela"(εφη)
    θα σε κατατοπισει οπως πρεπει κ θα σε βοηθησει σιγουρα...
    μακαρι ολα να πανε καλα με τη ψυχουλα..
    Και ρωτάει ο τροχύλιας
    -Ήντα γινε?Πραμααααα του απαντάει ο καργιάτζουλας.....

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Mπορείς να αποτανθείς στην φιλοζωική.
    Είναι στο κορωπί
    99% θα στο κάνουν τσάμπα, αν όχι με ένα πολύ μικρό αντίτιμο

Ελληνικη Φιλοζωική Εταιρεία

Κάνουν πολύ καλή δουλειά.

ΥΓ: Για να σου κάνουν μειωμένη τιμή, να πείς οτι το ζώο είναι αδέσποτο και δεν ειναι δικό σου, απλά το φροντίζεις τώρα που έπαθε το ατύχημα

To ΕΚΠΑΖ στην Αίγινα είναι κέντρο περίθαλψης ΑΓΡΙΩΝ ζώων.
    500 ευρώ για την υγεία του 'καλύτερου φίλου του ανθρώπου' δεν είναι πολλά. Είναι λιγότερα απ' όσα δίνουμε για μια εξάτμιση. Αν δεν τα έχεις, δανείσου. Το να έχεις σκύλο σημαίνει ότι πρέπει να καλύπτεις όλες τις ανάγκες του, και τις αρρώστιες και τους τραυματισμούς καθώς και να προσέχεις το κατά δύναμην να μην τον χτυπήσει κανένα αυτοκίνητο καθώς δε γνωρίζει κυκλοφοριακή αγωγή.
    Οι φιλοζωϊκές ομάδες αναλαμβάνουν τα αδέσποτα και όχι τα δεσποζόμενα. Οι ανάγκες τους είναι τεράστιες και οι κτηνίατροι κάνουν εκπτώσεις σε αυτές.
    Στη θέση σου δε θα πήγαινα σε κτηνιατρείο αλλά σε νοσοκομείο κατευθείαν. Δεν αναφέρεις σε ποιά περιοχή βρίσκεσαι. Προτείνω το Αττικό Νοσοκομείο Ζώων στην Παιανία. www.attikovet.gr
    Υποθέτω ότι δεν έχει πάθει εξάνθημα αλλά Εξάρθρωση Ισχίου και πιθανότατα υποφέρει.

500 ευρώ για την υγεία του 'καλύτερου φίλου του ανθρώπου' δεν είναι πολλά
    +1000000000..... που να δείς πόσο κόστισε η εγχείρηση αφαίρεσης προστάτη στον Ιβανάκο που δεν τα καταφέρε κιόλας στο τέλος. (Ενα Γκρένενταλ που είχα).

Βέβαια απο την άλλη, κατανοητό οτι όλοι τραβάνε δυσκολίες. Μην το δείς έτσι όμως φίλε μου. Δεστο σαν να έχεις τον άνθρωπο σου να πονάει.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Noela
    500 ευρώ για την υγεία του 'καλύτερου φίλου του ανθρώπου' δεν είναι πολλά. Είναι λιγότερα απ' όσα δίνουμε για μια εξάτμιση.
    + όσα θές.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgis4
    Παρομοια καταταση ειχα παθει με το δικο μου λυκοσκυλο τον ειχε χτυπησει ΠΟΥΛΜΑΝ!
    Οχι μονο βγηκε το ποδι αλλα εσπασε σε 3 σημεια.....Λαμες στο ποδι,αφου αφαιρεθηκαν εμεινε ανοιχτη η πληγη με καποιο ειδους σωληνακι σιλικωνης μεσα ωστε να φευγουν καποια υγρα που ειχαν μαζευτει.....με τα πολλα το σκυλι μεσα σε 10 μηνες αναρρωσε ΠΛΗΡΩΣ!!
    Ολα εγιναν στο πανεπιστημιο κτηνιατρικης της θεσσαλονικης και οχι δωρεαν απλα υποτιθεται πληρωνεις τις γαζες κτλ.....πηγα κατευθειαν εκει για το μονο λογο οτι πεφτουν 10 ανθρωποι πανω απο το ζωο και το θεωρησα ποιο καλο πανω στον πανικο μου....
    Μην υπολογισεις χρηματα γιατι το ζωακι με μια εξαρθρωση δεν εχει παθει κατι ανεπανορθωτο κριμα ειναι...
    Θα το στρωσω που θα παει..

Μέλος
    Παιδια ευχαριστω ολους οσους ενδιαφερθηκατε. Αυριο 10.00 ηωρα κανονισα να την παω στην φιλοζωικη στο Κορωπι. Μιλησα με εναν κτηνιατρο απο εκει και τα κανονισαμε.

Μπράβο... αίντε και γρήγορα, ανώδυνα περαστικά στον τετράποδο σύντροφο σου.

Gandalf

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    περαστικα στον "φιλο"
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Προσ Julius Επειγον
    από XTMPAM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2004, 19:27
  2. Επειγον!!!
    από 300Lions στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2004, 15:03
  3. Επειγον…..
    από DUKASII στο forum Off topic