Καλησπέρα παίδες.
Για πείτε λίγο την γνώμη σας γιατί νομίζω πως κάτι δεν πάει καλά.
Πάω εχθές που λέτε το σκούτερ για σέρβις μιας κ έκανε 2.000χμ κ λέω ας του ρίξουν μια ματιά.
Μπαίνω λοιπόν στο συνεργείο όπου το αγόρασα κιολας το μηχανάκι κ βλέπω ένα μ@λ@κ@.
Του λέω "καλημέρα" δεν μιλάει καθόλου κ με κοιτάει στραβά...
Συνεχείζω κ του λέω "να στο αφήσω εδώ?" Μου κουνάει το χέρι κ μου λέει άστο εκεί με σπαστικό ύφος...
Κατεβαίνω λοιπόν κ του λέω "αν τρέχει κάτι" αλλά εκείνη την ώρα ήρθε ο μηχανικός που ήταν ευγενέστατος κ δεν το συνέχισα...
Για να μπω στο ψητό...
Αφήνω το μηχανάκι το πρωί κ μου είπε θα σε πάρω τηλ το μεσημεράκι να έρθεις να το πάρεις, όπως κ πήρε.
Πήγα κ το πήρα κ έδωσα κ 20? αν κ μου είχαν πει πως για 2χρόνια είναι καλημένα τα σέρβις...
Σήμερα τ πρωί βγαίνοντας απτο σπίτι βλέπω να στάζουν λάδια κάτω...το παίρνω κ του το πάω στο καπάκι...
Του λέω
-εχθές το έκανα σέρβις δεν το είδες το σωληνάκι πως είναι για πέταμα να το κάνεις 2 λεπτά?
Επίσης κ η πίσω η ρόδα ήθελε σφίξιμο κ μόλις βάζω δεύτερο άτομο τρίζει ενώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα...
Με τα πολλά κ τα άλλα τελικά μου το έκανε εκείνη την ώρα κ όπως κατάλαβα τίποτα δεν το είχε κάνει στο σέρβις καθώς το παρέλαβα στην ίδια κατάσταση άν κ ήταν είδη μια χαρά κ 2 πράματα που έλεγα πως θα μου τα κάνει ούτε που τα ακούμπησε.
Τι να πω δηλαδή..