εχει καποιος wind tellas double play no limit?φθηνο φαινεται,αξιοπιστο ειναι?
Πριν απο λιγα χρονια δουλευα στην Tellas και μπορω να σου πω πως ειναι οσο αξιοπιστη οσο ολοι οι εναλλακτικοι παροχοι. Τι εννοω... μικροπροβληματα μπορει να αντιμετωπισεις αλλα ειναι τιποτα μπροστα σε αυτα που γλυτωνεις τοσο οικονομικα οσο και απο πλευρας παροχων σε σχεση με τον οτε. Αυτο που σου συνιστω ειναι να βρεις καποιον που εχει Tellas και χρησιμοποιει τον τον ιδιο κομβο με εσενα για να δεις και σε τι ταχυτητες θα κινεισαι.![]()
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
οταν λες στον ιδιο κομβο τι εννοεις?στην γυρω περιοχη?
Το οτι μπορει να ειναι στην ιδια περιοχη δεν σημαινει απαραιτητα οτι ειναι και στον ιδιο κομβο. περιορισε το στο ιδιο οικοδομικο τετραγωνο για να εισαι σιγουρος![]()
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgos76
OYTE STON EΧΘΡΟ SOY
![]()
Εχω 2 χρόνια TELLAS, Internet και τηλεφωνο, στα 2 χρόνια τα προβλήματα ήταν
1-1,5 μήνες στην αρχή το τηλ μικροφώνιζε κάποιες φορές (λύθηκε μετά απο 3-4 τηλεφωνήματα μου).
Και 2 φορές έχει κοπεί το τηλ,. και το Ιντερνετ για 1-2 μερες γιατι "αναβαθμιζουμε τις γραμμες στην περιοχή σας".
Πολύ ικανοποιημένος απο ταχύτητα Ιντερνετ, σταθερότατο. Και τα τηλεφωνα όλα μέσα
Αστικά, υπεραστικα, κινητα (2 ώρες στο διμηνο που έρχεται ο λογαριασμός). Δεν ξεπερνάω σχεδόν ποτέ το πάγιο 39 Ευρώ το μήνα.
+100000000 απο εμένα
The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.
Μια φίλη μου στον Αγ. Δημήτριο που έχει τον προαναφερομένο πάροχο, με παρακάλεσε να ζητήσω από τον Cpt. Hadock να μην περναει συχνά από την περιοχή.
Κάθε φορά που βρέχει η Tellas δεν έχει internet συνδεση
Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.
ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...
ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!
σ' αυτό 99,9% δε φταίει η TELLAS αλλά ο χαλκός, άρα και ΟΤΕ να είχε ...Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
Κάθε φορά που βρέχει η Tellas δεν έχει internet συνδεση
Τουλαχιστον να μη περναει ο Cpt απο εκει να βρεχει σπανιοτεραΑρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
σ' αυτό 99,9% δε φταίει η TELLAS αλλά ο χαλκός, άρα και ΟΤΕ να είχε ...
Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.
ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...
ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!
Είχα βάλει πριν 1 χρόνο Τελλάς. Ενώ στο τηλέφωνο δεν είχα ποτέ πρόβλημα, στο Internet είχα ταχύτητες χαμηλότερες από Dial Up. στο 4μηνο την διέκοψα και πήγα στην HOL όπου είχα μικροπροβληματάκια στην αρχή με το τηλέφωνο που διορθώθηκαν και στο Internet αξιοπρεπή ταχύτητα (από 3 Mbps έως 13Mbps) ανάλογα με την ώρα.
Τελικά είναι ανάλογα την περιοχή που μένεις.
Ααααατσα
μα και εσυ απο το ένα χάλι στο άλλο πας :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από harisvfr
Είχα βάλει πριν 1 χρόνο Τελλάς. Ενώ στο τηλέφωνο δεν είχα ποτέ πρόβλημα, στο Internet είχα ταχύτητες χαμηλότερες από Dial Up. στο 4μηνο την διέκοψα και πήγα στην HOL όπου είχα μικροπροβληματάκια στην αρχή με το τηλέφωνο που διορθώθηκαν και στο Internet αξιοπρεπή ταχύτητα (από 3 Mbps έως 13Mbps) ανάλογα με την ώρα.
Τελικά είναι ανάλογα την περιοχή που μένεις.
Οχι, τώρα καλά είναιΑρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
μα και εσυ απο το ένα χάλι στο άλλο πας :rotflmao:![]()
Ααααατσα
mexri to epomeno provlimaΑρχικά δημιουργήθηκε από harisvfr
Οχι, τώρα καλά είναι![]()
![]()
kai to tilefwno sto support tous![]()
εσύ που τα 'χεις βάλει με όλους τους εναλλακτικούς, ΟΤΕτζής είσαιΑρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
mexri to epomeno provlima![]()
kai to tilefwno sto support tous![]()
![]()