Ας γράψω και εγώ κάτι στα στραβά και ανάποδα...
Μόλις είχα αφήσει μια παραγγελεία με το παπάκι της δουλειάς,και γυρνούσα πίσω.
Κεντρικός δρόμος τέρμα γκάζι (60km/h) με το ζόρι.Και μου βγαίνει μια γυναίκα απο stop,κοιτώντας μονο απο δεξιά.πλακώνομαι στα φρένα και ισα που την χτυπώ στη ρόδα,παιρνώντας απο πάνω.Κατεβαίνοντας απο το αυτοκίνητο την ακούω που μιλάει στο κινητό της λέγοντας "....πήγαμε πάρα πολύ καλά (λόγω εκλογών)σε κλείνω τώρα....γειά...".Με κοιτάει και μου λέει όλα καλά?αφού δεν πάθαμε τίποτα να φεύγουμε γιατί βιάζομαι.Εγώ εκείνη την ώρα 'εβγαζα ένα πετραδάκι απο την παλάμη μου,και χωρίς να βρίσω(τις συνήθησα τις που*****)της λέω οτι 'εχω ζημιά."Εγώ όμως δεν έχω,εσύ έπεσες επάνω μου" μου λέει
![]()
Φωνάζω που λέτε την αστυνομία,και με το που έρχετε ακούω έναν να της λέει Ωώ τι κάνουμε κυρία τάδε?πως πήγαμε...κ.τ.λ.Αφού είπαν τα περί πολιτικής μου λέει ο ένας "άδεια δίπλωμα ασφάλεια"του τα δίνω,και μου λέει "κράνος γιατί δεν φοράς?θα σε γράψω για κράνος"Εγώ κράνος φυσικά φορούσα αλλα το εβγαλα εκεί που έπεσα,χωρίς να του το πώ όμως του λέω"εντάξει αλλα θα γραψεις και αυτην για ζώνη και που μιλούσε στο κινητό"ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ...ΚΡΑΝΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΓΡΑΨΩ"Του δείχνω το κράνος,και αφού συμπλήρωσε το συμβάν,λέει η γυναίκα το απίστευτο.
"Ποιός φταίει?"
- Ελάτε κυρία μου της λέει απο εδώ ερχόσασταν?
-ναι.
-αυτο τι είναι?
-stop.
-.......
-ναι αλλα σταμάτησα....
Και έκανε αρνητική δήλωσει...δηλαδή ήμαρτον...
αυτά...