χτες ενας φιλος καθως γυρναγε σπιτι βλεπει εναν γνωστο του και σταματανε στην ακρη του δρομου και μιλανε,μετα απο λιγο σκανε 2 ζηταδες ζητανε χαρτια κλπ και του λενε του φιλου μου θα σε γραψουμε για θορυβο (ο φιλος εχει ttr600 με τελικο mivv) και χωρις ντεσιμπελομετρο χωρις τιποτα του κοβουνε κληση 200 ευρω και του περνουν αδεια και διπλωμα.
και λεω εγω μπορουν να κανουν κατι τετοιο χωρις να σε μετρησουν,χωρις να δουν τη λεει η αδεια σου για τα ντεσιμπελ κλπ κλπ?
ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ και το λεω αυτο γιατι εχω βρεθει πολλες φορες μπροστα σε μετρησεις και μηχανων και αυτοκινητων
εγω ειπα του φιλου μου να ξαναβαλει επανω την εργοστασιακη εξατμιση και να παει στην τροχαια να διαμαρτυρηθει οτι τον γραψανα χωρις να τον μετρησουν.ετσι κ αλλιως αν τον ειχαν μετρησει η κληση θα επρεπε να γραφει τα ντεσιμπελ που μετρησαν,ενω στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν υπαρχουν.
εσεις τι λετε?