...είδα μια κοπέλα στον ύπνο μου, που είχε γίνει ένα με την άσφαλτο...θαρρεί κανείς πώς κάποιο τραχτέρ την όργωσε στον ψυχρό δρόμο...όταν άνοιξα τα μάτια μου, είδα ένα μήνυμα στο κινητό...τρυφερό και γλυκό να με καλημερίζειναι δικό σου ήταν, εσύ που χαμογελάς νοερά
![]()
Αργότερα είδα την φωτεινότητα της ημέρας και καθώς κατευθυνόμουν προς την δουλειά μου, είδα δυο ατυχήματααυτά τα συνηθισμένα βιαστικά αμαξώματα που νομίζουν οτι θα φτάσουν πρώτα:hypnotize ...
Μετά, είδα μια γιαγιά, να τινάζει τις κουβέρτες της. Καλοκαίριασε...νυσάφι, ακόμα να τις μαζέψει? Άραγε να έχει κάποιον δικό της για να την βοηθήσει, ή μήπως είναι μόνη κι έρημη...καημένες γιαγιάδες![]()
Μετά είδα τον ήλιο που σεργιανούσε μέσα μου και χαμογελούσε, δίχως άλλο...άνοιξη που βάφτηκε με τα χρώματα ενός παραμελημένου κεριού...
Μετά είδα την Ντίνα μου (dna), να σιγοψυθηρίζει παράπονα μιας άϋλης προσπάθειας, που δραπέτευσε από την πιό μικρή αντιξοότητα...Είδα μια μελωδία να μου λέει "τραγούδα"...κι η ματιά, αγνάντεψε ακόμα λίγο...καθώς σε είδα να ξεπροβάλλεις, από τα φεγγάρια του έρωτα...είδα την θάλασσα στα μάτια του και μου μιλούσε...έλεγε για μικρές στιγμές που γινόντουσαν μια αιωνιότητα...είδα ακόμα λίγο να μου γελά ο έναστρος ουρανός κι ήθελα να τον φτάσω...είδα ένα πεθαμένο γατάκι, προς Σούνιο και το προσπέρασαείδα την χαρά, μέσα στην λύπη και την θλίψη να προσκυνά χρυσές αντάυγιες μιας στιγμής...είδα λουλούδια που σκορπούσαν καλοκαίρι και την αλήθεια είδα να συνοδεύει την πραγματικότητα...κι ήταν καλά εκεί, γιατί είδα...σε είδα
![]()