ξερετε καμοια για να παω τη μηχανη απο καλλιθεα >δαφνη?
ποσο παιρνει?
ευχαριστω
ξερετε καμοια για να παω τη μηχανη απο καλλιθεα >δαφνη?
ποσο παιρνει?
ευχαριστω
Εγω θα ηθελα να μαθω γενικοτερα τι παιζει με τις οδηκες για μοτο....???
Ποιες εταιριες εξυπηρετουν μοτο,ποσο κοστιζει η συνδρομη κλπ κλπ....
![]()
![]()
![]()
35? η Express Service με μια σχετικη εκπτωση γιατι εχω συνδρομη και ενα αυτοκινητο.
Το εξαμηνο παντα ετσι;
Την ειχα στο ΧΤ. Τωρα δεν την χρειαζομαι Πηρα Honda
Μπορεις αν θελεις να γραφτεις και την ωρα που θα τη χρειαστεις πληρωνοντας γυρω στα 120? + την εξαμηνιαια συνδρομη. Αν πχ εχεις ενα ψιλο ατυχημα και δεν περπαταει η μηχανη, τους παιρνεις τηλεφωνο και βαζεις βαθια το χερι στην τσεπη και ερχονται.
Ο μονος θεος στον οποιο πιστευω ειναι τρεις. Το μυαλο μου , τα μπρατσα μου και τα ποδια μου. Σε κανενα αλλο!
Το εξαμηνο παντα ετσι;
Την ειχα στο ΧΤ. Τωρα δεν την χρειαζομαι Πηρα Honda
Μπορεις αν θελεις να γραφτεις και την ωρα που θα τη χρειαστεις πληρωνοντας γυρω στα 120? + την εξαμηνιαια συνδρομη. Αν πχ εχεις ενα ψιλο ατυχημα και δεν περπαταει η μηχανη, τους παιρνεις τηλεφωνο και βαζεις βαθια το χερι στην τσεπη και ερχονται.
Δλδ αν μεινω απο βλαβη(ΚΤΜ εχουμε,πρεπει να προσεχουμε...) στο μεσον του πουθενα θα ερθουν να με μαζεψουν???
Οποτε ειναι 100Ε το χρονο περιπου εε???
Yparρχει και η ελπα για παντου......100 το χρονο(και 20 για εξωτερικο.....εχεις μειωση σε καθε χωρα)
Για κοιταχτε και την περιπτωση της ασφαλειας Interamerican με
οδικη βοηθεια. Εμενα με χρεωσαν 19 Ευρο το εξαμηνο για οδικη.
Συνολο για το bandit βγαινει 105 Ευρο (ασφαλεια και οδικη) το
εξαμηνο παντα.
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
θα ερθουν οπου υπαρχει ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ...δηλαδη στον κοντινοτερο ασφαλτοδρομο...(αν σου κάτσει σε χωμα , μιας και εχεις ΚΤΜ)Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Κ καλυπτει παντου κ παντα η οδικη???
Δλδ αν μεινω απο βλαβη(ΚΤΜ εχουμε,πρεπει να προσεχουμε...) στο μεσον του πουθενα θα ερθουν να με μαζεψουν???
![]()
Η ΕΛΠΑ δεν ηεθε στην Εθνική οδό καπου εξω απο την Κατερίνη 1 η ωρα το πρωι, γιατι λέει η κάλυψη της για μοτοσυκλέτες ηταν μονο για Αθήνα και Θεσσαλονίκη.....ηταν πριν χρόνια βέβαια αλλά το έμαθα με τον ασχημο τρόπο....Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
Yparρχει και η ελπα για παντου......100 το χρονο(και 20 για εξωτερικο.....εχεις μειωση σε καθε χωρα)![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
1 φορα τη χρειαστηκα στο βοιδοματη ποταμο.......καντα στη Κονιτσα.....και ηρθαν σε 1 ωρα....δεν παιζει αυτο που λες τουλαχιστον για τα τελευταια 5 χρονια...(αλλο αν δεν γουσταρω την ΕΛΠΑ λογω ΜΟΤΟΕ) ΤΟ 2005Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Η ΕΛΠΑ δεν ηεθε στην Εθνική οδό καπου εξω απο την Κατερίνη 1 η ωρα το πρωι, γιατι λέει η κάλυψη της για μοτοσυκλέτες ηταν μονο για Αθήνα και Θεσσαλονίκη.....ηταν πριν χρόνια βέβαια αλλά το έμαθα με τον ασχημο τρόπο....![]()
Η δική μου περίπτωση ηταν πανω απο 5 χρόνια, οπότε φαίνεται οτι είναι ΟΚ πλέον.Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
1 φορα τη χρειαστηκα στο βοιδοματη ποταμο.......καντα στη Κονιτσα.....και ηρθαν σε 1 ωρα....δεν παιζει αυτο που λες τουλαχιστον για τα τελευταια 5 χρονια...(αλλο αν δεν γουσταρω την ΕΛΠΑ λογω ΜΟΤΟΕ)
οι παπάρες!!!![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Ωραια...Μετα τις γιορτες θα το ψαξω περισσοτερο κ μαλλον θα κανω μια συνδρομη γτ μλκ ειναι να μεινεις πουθενα κ να τα σκασεις εκεινη την ωρα...
Στο χωμα δεν θα με πετυχει γτ πολυ απλα εχω motard...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
Για κοιταχτε και την περιπτωση της ασφαλειας Interamerican με
οδικη βοηθεια. Εμενα με χρεωσαν 19 Ευρο το εξαμηνο για οδικη.
Συνολο για το bandit βγαινει 105 Ευρο (ασφαλεια και οδικη) το
εξαμηνο παντα.
![]()
Την έχω χρησιμοποιήσει απο την μέση του πουθενά και ήταν άψογοι.
(Προσοχή ! Πληρώνετε πάντα τα ναυτιλιακά έξοδα, Φέρυ-Καράβια. Δέν συμπεριλαμβάνονται στην μεταφορά απο καμμία οδική απο όσο γνωρίζω.)
Μη γελάτε ρε επειδή έχω ιταλικό.....Απο μια "ψιλή" στα χώματα 'ηταν :rotflmao:
CAGIVA ELEFANT 750
Η ιντεραμερικαν παιζει να κανει κ ΜΟΝΟ οδικη?Χωρις ασφαλεια???Αρχικά δημιουργήθηκε από zezes
Την έχω χρησιμοποιήσει απο την μέση του πουθενά και ήταν άψογοι.
(Προσοχή ! Πληρώνετε πάντα τα ναυτιλιακά έξοδα, Φέρυ-Καράβια. Δέν συμπεριλαμβάνονται στην μεταφορά απο καμμία οδική απο όσο γνωρίζω.)
Μη γελάτε ρε επειδή έχω ιταλικό.....Απο μια "ψιλή" στα χώματα 'ηταν :rotflmao:
Με την ΕΛΠΑ τι παιζει???ΚΑλυπτει τελικα παντου πλεον?Κ που μπορω να τους βρω αυτους???
![]()
express service 1 χρονο 110e τhe best για μοτο
ΠΕΡΑΜΑ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΑΥΤΟΣΥΝΗΣ