Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 24

Θέμα: Σημερα βαφτιστηκα!!!

Σημερα βαφτιστηκα!!!

Γεια σας παιδια. Σημερα βαφτιστηκα στον Ασπροπυργο στο ρευμα προς Αθηνα για να μπω Καβαλας. Ολα εγινας σε χρονο dt. Ενω βρησκομουν στην δεξια λοριδα με μονο 20 km/h το αμαξι μπροστα μου κοβει ταχυτητα για να μπει στο φουρνο. Δεν αποφασιζω να προσπερασω απο αριστερα αλλα να ελλατωσω ταχυτητα για να μην πεσω πανω του μεχρι να μπει στο φουρνο. Αυτο ηταν, παταω μπροστηνο διπλονει το τιμονι και πεφτω αριστερα. Ευτυχος δεν συρθηκε πολη η μηχανη 1-2m και τα μανιταρια εσωσαν τα πλαστικα μου. Εγω εχω μονο κατι καψηματα στο αριστερο ποδι και ενα μικρο καταγμα στο αριστερο καρπο. Το κρανος που το φοραγα πρωτη μερα δεν εχει ουτε γρατζουνια οπως και η μηχανη. Το προβλημα μου ειναι πως δεν καταλαβα γιατι επεσα. το φρεναρισμα δεν ηταν τοσο αποτομο.Σκεφτομαι μηπως ειχε λαδια ο δρομος ή τα λαστιχα μου ηταν τοσο κρυα που δεν παταγαν σταθερα. Η μηχανη ειναι καινουρια cbr 600 rr ,δεν εχω αλλη εμπιρια απο μηχανες μονο απο παπια. Μηπως εχετε καμια ιδεα τι μπορει να παιχτικε;
    strofilikia for ever

Τρέχω και δεν φτάνω... Το avatar του/της Nefos
    φαντάζομαι λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου?

οι περισσότεροι δρόμοι στην Αθήνα μοιάζουν με πίστα πατινάζ...
    Μη μου δείχνετε τα προβλήματα
    Δείξτε μου τις λύσεις

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    συνηθης πτωση απο απειρο αναβατη. τα φρενα στα συγκεκριμενα μηχανακια δαγκωνουν.

(αν αυτο σε κανει να νιωθεις καλυτερα)

φτιαξε την ψυχολογια σου και οτι αλλο θελεις και μαθε να φρεναρεις σε μια αλανα ή παρκινγκ με καλη ασφαλτο.μαθε σιγα σιγα το φρενο της μηχανης σου και ολα καλα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES

Re: Σημερα βαφτιστηκα!!!

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από vasilislo
    [B]Γεια σας παιδια. Σημερα βαφτιστηκα στον Ασπροπυργο στο ρευμα προς Αθηνα για να μπω Καβαλας. Ολα εγινας σε χρονο dt. Ενω βρησκομουν στην δεξια λοριδα με μονο 20 km/h το αμαξι μπροστα μου κοβει ταχυτητα για να μπει στο φουρνο. Δεν αποφασιζω να προσπερασω απο αριστερα αλλα να ελλατωσω ταχυτητα για να μην πεσω πανω του μεχρι να μπει στο φουρνο. Αυτο ηταν, παταω μπροστηνο διπλονει το τιμονι και πεφτω αριστερα. Ευτυχος δεν συρθηκε πολη η μηχανη 1-2m και τα μανιταρια εσωσαν τα πλαστικα μου. Εγω εχω μονο κατι καψηματα στο αριστερο ποδι και ενα μικρο καταγμα στο αριστερο καρπο. Το κρανος που το φοραγα πρωτη μερα δεν εχει ουτε γρατζουνια οπως και η μηχανη. Το προβλημα μου ειναι πως δεν καταλαβα γιατι επεσα. το φρεναρισμα δεν ηταν τοσο αποτομο.Σκεφτομαι μηπως ειχε λαδια ο δρομος ή τα λαστιχα μου ηταν τοσο κρυα που δεν παταγαν σταθερα. Η μηχανη ειναι καινουρια cbr 600 rr ,δεν εχω αλλη εμπιρια απο μηχανες μονο απο παπια. Μηπως εχετε καμια ιδεα τι μπορει να παιχτικε;

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap

Re: Σημερα βαφτιστηκα!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από vasilislo
    Μηπως εχετε καμια ιδεα τι μπορει να παιχτικε;
    Φίλε, απάντησες μόνος σου...:

Η μηχανη ειναι καινουρια cbr 600 rr ,δεν εχω αλλη εμπιρια απο μηχανες μονο απο παπια.

έδιτ: μΕ πρόλαβε ο βαλές...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    κατά την γνώμη μου δύο πιθανότητες..

1. είχε μαζέψει υγρασία η δισκόπλακα και όπως πάτησες το φρένο δεν έπιασε αρχικά.. καθάρισαν την επιφάνεια απο νερά τα τακάκια μόλις τα πάτησες και μετά απο ενα δύο περιστροφές του τροχού απλά μάγκωσαν και σε πέταξε κάτω.

2. Αυτό που είπες εσύ και τα παιδιά.. απειρία με φρένα μεγάλων μηχανών. Αφού δεν έχεις κάτι σοβαρό.. μάθημα και εμπειρία για αργότερα. Ας είναι το τελευταίο επώδυνο φίλε μου.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Γεια σας παιδια. Σημερα βαφτιστηκα στον Ασπροπυργο στο ρευμα προς Αθηνα για να μπω Καβαλας. Ολα εγινας σε χρονο dt. Ενω βρησκομουν στην δεξια λοριδα με μονο 20 km/h το αμαξι μπροστα μου κοβει ταχυτητα για να μπει στο φουρνο. Δεν αποφασιζω να προσπερασω απο αριστερα αλλα να ελλατωσω ταχυτητα για να μην πεσω πανω του μεχρι να μπει στο φουρνο. Αυτο ηταν, παταω μπροστηνο διπλονει το τιμονι και πεφτω αριστερα. Ευτυχος δεν συρθηκε πολη η μηχανη 1-2m και τα μανιταρια εσωσαν τα πλαστικα μου. Εγω εχω μονο κατι καψηματα στο αριστερο ποδι και ενα μικρο καταγμα στο αριστερο καρπο. Το κρανος που το φοραγα πρωτη μερα δεν εχει ουτε γρατζουνια οπως και η μηχανη. Το προβλημα μου ειναι πως δεν καταλαβα γιατι επεσα. το φρεναρισμα δεν ηταν τοσο αποτομο.Σκεφτομαι μηπως ειχε λαδια ο δρομος ή τα λαστιχα μου ηταν τοσο κρυα που δεν παταγαν σταθερα. Η μηχανη ειναι καινουρια cbr 600 rr ,δεν εχω αλλη εμπιρια απο μηχανες μονο απο παπια. Μηπως εχετε καμια ιδεα τι μπορει να παιχτικε;

Αυτοί που ακόμα και σήμερα πεισματικά και "ρομαντικά" σκεφτόμενοι απορρίπτουν την ύπαρξη του ABS μπορούν να σου απαντήσουν και να δώσουν διάφορες επιστημονικοφανείς ερμηνείες...

Εγώ πιστεύω ότι στην περίπτωσή σου (όπως και σε χιλιάδες παρόμοιες) θα ήταν σωτήριο...

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αυτό το "μικρό κάταγμα" στον καρπό να το προσέξεις και να μην αδιαφορήσεις.Υπάρχει πιθανότητα να σε ταλαιπωρήσει.

Περαστικά.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Αυτό το "μικρό κάταγμα" στον καρπό να το προσέξεις και να μην αδιαφορήσεις.Υπάρχει πιθανότητα να σε ταλαιπωρήσει.

Περαστικά.
    +1
    Ειδικά αν πρόκειται για το σκαφοειδές...
    Αυτό το μαμημένο κοκκαλάκι όσο μπόι του λείπει, άλλο τόσο δύσκολα κολλάει...

BMW R 1200 GS Adventure. Το avatar του/της felter
    Περαστικαααααα

Shoei X-Spirit
    r1200gs@hotmail.gr

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody
    περαστικα και παντα ορθιος,το καταγμα θελει φροντιδα και προδερμ,μην το παιρνεις αψηφιστα παντως...

Περαστικά και μέχρι εδώ να είναι φίλε μου.

Όντως θέλει να μάθεις τα φρένα της σε μία αλάνα η κάπου αλλού,
    δειλά - δειλά, δλδ, πως συμπεριφέρεται σε φρενάρισμα πανικού.

Απ' ότι κατάλαβα έχεις του 08 σαν το δικό μου, (ανευ ABS) οπότε,
    προσοχή, τα συγκεκριμένα φρένα θεωρούνται απ' τα καλύτερα στην
    κατηγορία του.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Αυτοί που ακόμα και σήμερα πεισματικά και "ρομαντικά" σκεφτόμενοι απορρίπτουν την ύπαρξη του ABS μπορούν να σου απαντήσουν και να δώσουν διάφορες επιστημονικοφανείς ερμηνείες...

Εγώ πιστεύω ότι στην περίπτωσή σου (όπως και σε χιλιάδες παρόμοιες) θα ήταν σωτήριο...
    Εχω καιρο να την ''πατησω'' με φρεναρισμα πανικου αλλα πολυ θα ηθελα να το ειχα και καποια στιγμη να το εχω.Για το abs μιλαω.

Περαστικα.

Φίλε Βασίλη για όλα υπάρχει η πρώτη φορά.

Μην απογοητεύεσαι, μάθε καλύτερα τα φρένα της μηχανής σου όπως πολύ σωστά σου πρότεινε ο Devil's και όλα έρχονται με την πείρα.

Στο κάταγμα να δώσεις την πρέπουσα προσοχή.

Γρήγορα περαστικά !!
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της antsoar
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD

+1000
    Travel, Grow, Share

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πραγματικοι Νομοι Που ΙσΧυουν Σημερα
    από greekshadow στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2003, 10:06
  2. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 15:34
  3. Απο Σημερα.................
    από sozos στο forum Off topic