από zougla.gr
Χθες, η Βουλή των Αντιπροσώπων υιοθέτησε σχέδιο νόμου για την επιβολή κυρώσεων από τις Ηνωμένες Πολιτείες στις ξένες εταιρείες που βοηθούν στην τροφοδοσία με καύσιμα το Ιράν.
Ωχ; Να φοβάμαι γιατρέ μου;
από zougla.gr
Χθες, η Βουλή των Αντιπροσώπων υιοθέτησε σχέδιο νόμου για την επιβολή κυρώσεων από τις Ηνωμένες Πολιτείες στις ξένες εταιρείες που βοηθούν στην τροφοδοσία με καύσιμα το Ιράν.
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
από zougla.gr
ααα....δεν είναι τίποτα... ειναι οι παρενέργειες του νομπελ Ειρηνης...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
ααα....δεν είναι τίποτα... ειναι οι παρενέργειες του νομπελ Ειρηνης...
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
χρειαζεται το Ιραν καυσιμα?
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
μαλλον τα χρειαζεται για να βαλει σε λειτουργια τους πυρηνικους αντιδραστηρες....Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
χρειαζεται το Ιραν καυσιμα?
σαν εκεινο που λεει η ποντια αγορασε 2 πλυντηρια για να στηριζει πανω την σκαφη....
ΑΜερικανικη λογικη....ΑΝωτερη Μορφωση....που να καταλαβεις........![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
μαλλον τα χρειαζεται για να βαλει σε λειτουργια τους πυρηνικους αντιδραστηρες....
Βλεπω με τους μαλακες τους αμερικανους να τα παρει κανεις στο κρανιο και να μην εχουμε που να κρυφτουμε μετα...
Α, για πυρηνικα μιλαμε....Αν θελει η ρωσσια να τους δωσει, θα τους δωσει...Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
μαλλον τα χρειαζεται για να βαλει σε λειτουργια τους πυρηνικους αντιδραστηρες....
εγω θελω να εχουν ΟΛΕς οι χωρες πυρηνικα οπλα και γενικα πυρηνικα..
δεν μπορω την υποκρισια των μεγαλων δυναμεων, εμεις εχουμε πυρηνικα και δεν μας λεει κανεις τιποτα γιατι ειμαστε οι "καλοι"
και εσεις οχι γιατι εισαι αμφιβολοι..
Ολοι πυρηνικα λοιπον να γινουμε περισσοτερο μπουρδελο οπως μας αξιζει
και να παμε και σε 2ο και 3ο κλπ κλπ ψυχρο πολεμο..
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Και εγω θελω να εχουμε ολοι πυρηνικα γιατι ειναι καλλιτερα απο το πετρελαιο.
Οσο για τους Ιρανους αν οντως βγαλανε αυτο το μαλακα για πρωθυπουργο και δεν ηταν νοθεια, τους αξιζει το κ..λοχερο.