Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 23

Θέμα: Αποζημίωση με σώστρα

Νέο μέλος

Αποζημίωση με σώστρα

Είχα ένα ατύχημα με μία κυρία που παραβίασε στοπ. Ο πραγματογνώμονας εκτίμησε τη κατασκευαστική αξία 4.200 ευρώ και αξία μοτοσυκλέτας (TDM 900 2004 με πρώτη άδεια 2005) 4.500 ευρώ. Στην Εθνική ασφαλιστική που είμαι μου είπαν ότι πάει για καταστροφή η μηχανή κάτι που το θέλω κι εγώ και ότι θα πληρωθώ τα 4.200 μείον τη σώστρα. Η σώστρα δεν ξέρουν ακόμα πόσο θα είναι. Θα είναι το 4500 μείον τα 4200, 300 δηλαδή ή θα είναι παραπάνω; Γνωρίζει κάνεις; Ευχαριστώ πολύ!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Σώστρα ? Τι ΄ναι τούτο πάλι?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    οτι σωζεται απο τη μηχανη βυρωνα.

σου λεει πχ σε μια μοτο που παει για ολικη γιατι πηρε πλαισιο οτι το μοτερ ειναι καλο ομως.οποτε αν το πουλησεις πιανει τοσο.αυτα ειναι τα σωστρα.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Αυτό με το οποίο χτυπάμε (τινάζουμε) τα χαλιά ...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Αυτό με το οποίο χτυπάμε (τινάζουμε) τα χαλιά ...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Νέο μέλος
    Δηλαδή η σώστρα θα είναι πολύ παραπάνω από τα 300 ευρώ;

σε bmw r1150gs, με αποζημιωση ολικής καταστροφής, τα σώστρα ήταν 1500€ τα οποία τα παίρνεις απο τον συνεργιά που αγοράζει την κατεστραμένη μηχανή. Μου βγάλανε αποζημίωση 9000€, πήρα 1500€ απο τον μηχανικό και 7500€ απο την ασφαλιστική. τα σώστρα δεν τα χάνεις, απλά δεν σου τα δίνει η ασφαλιστική.
    Οι άντρες κάνουν επιλογές, και ζουν με αυτές.

Νέο μέλος
    Ευχαριστώ για τις χρήσιμες απαντήσεις! Βασικά τους ρώτησα αν ξεμπερδέψουμε ως το τέλος του έτους μπας και γλιτώσω τα τέλη κυκλοφορίας και μου είπαν ότι μπορώ να παραδώσω προσωρινά τις πινακίδες και να τα γλιτώσω. Γίνεται αυτό;

για να πάρεις τα σώστρα πρέπει να μεταβιβάσεις την μηχανή στον συνεργιά, αν έχει βγεί η απόφαση της ασφαλιστικής, πούλα την να τελειώνεις. Δεν ξέρω τι παίζει με προσωρινή κατάθεση πινακίδων.

Νέο μέλος
    Θα πάρω λεφτά από την ασφαλιστική. Αυτό είναι το σίγουρο. Απλά θέλουν να βγάλουν η σώστρα για να με πληρώσουν τη διαφορά.

αν θυμάμαι καλά, καθώς είναι και 3 χρόνια απο τότε, τα σώστρα τα υπολογίζουν στην ασφαλιστική και συνεννοούνται με το συνεργίο. Πάρε τον ενα τηλέφωνο να σου πεί αν έχει ειδοποιηθεί για το ποσό.

Νέο μέλος
    Έχουμε χρόνο φίλε μου ακόμα. Σήμερα φθάνει η άδεια κυκλοφορίας με κούριερ στην Εθνική. Μεσολαβούν και γιορτές, με το νέο έτος μάλλον θα βγει άκρη. Πραγματικά σ'ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σου. Πάμε για νέο μοτο με το νέο έτος. Θα βάλουμε και μερικά ευρώ παραπάνω να πάρουμε κάτι καλύτερο!

epidi sixna pikna exo aftes tis stenes sxesis me tous agapimenousmou viastes ...

sostra den kerdizis esi tpt aplos an exoune ektimisi oti esi tha paris apo aftous 4,5 tosa tha sou dosoune
    h sostra einai tropos gia na kerdizoune xrono alla k na kerdizoune lefta meso ths sostras

dld? dld aftoi tha poulisoune oti mporoune (se sinolo oxi komati komati,bori dld k etsi big story)
    k aspoume tha poulisoune tin mixani gia 700 euro tote tha paris ta 700 tis mixanis k ta ypolipa mexri ta 4,5 pou sou eipane dld 3800 tha ta kolisoune aftoi ara kerdisane

tora yparxoune kati parathirakia pou boris na vgalis esi kati extra apo afto ypo kapies proipothesis ;P h sinexia an se endiaferi se pm

edit:
    nai xexasa na po oti apo tin sostra etsi lene AYTOI oti kanoune, yparxoune plirofories oti ta mixanakia metavivazonte se diafores paraplevres eteries pou pantrevoune exartimata, denoune mixanes pou eitane sovraka, agorazoun metaxirismena adalaktika k sto telos kataligounes se diafora gnosta katastimata k etsi glitonoune arketi xasoura ........
    tora etsi lene........h kakes h glosses oxi ego.....isos na to lene k h eloxim ......
    aloste giati toulaxiston 2 gnostes eteries exoune teties eteries pou "sinegazonte" ?
    k ti ta kanoune otan ta pernoune ?
    ......dld mas lene" ta kanoume adalaktika,pernoume oti axizi" to pu ta vazoune den lene ;P

k gia na min epektatho k alo se kati theories sinomosias me kati kalopeda pou einai organomena mazevoune glika k katharizoune adies pou lerothikan me siropi

tora isos paralogizome .........aplos skeftite o keros gar egis k ta oufo epi ths ghs
    Opios leei psemata...ton proto xrono xerete

Νέο μέλος
    Επειδή δεν τα ξέρω καλά τα πράγματα. Θα πληρωθώ δηλαδή 4500 (την αξία της μότο δηλαδή) μείον τη σώστρα; ή 4200 (την επισκευαστική αξία της μότο) μείον τη σώστρα;

αν επισκευάζεται η μηχανή τότε παίρνεις το όλο ποσό που έβγαλε η ασφαλιστική, χωρίς σώστρα. αν η μηχανή βγήκε ολική καταστροφή με αξία 4500€ τότε παίρνεις απο την ασφαλιστική 4500€-σώστρα και απο το συνεργίο που θα αγοράσει την κατεστραμένη μηχανή (δεν την αγοράζει η ασφαλιστική) το υπόλοιπο ποσό για να συμπληρώσεις 4500€ αποζημίωση. Ρώτα στο συνεργείο που έχεις την μηχανή για λεπτομέρειες, το έχουν κάνει πολλές φορές, δεν θα βρείς οριστικές απαντήσεις εδώ μέσα.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2005, 18:32
  2. Κλήση με φώτο
    από flavor στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 17:11
  3. Suzuki με V-2... DESMO !!!!!
    από SeNNinhA στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 11:28