Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 25

Θέμα: Επίδομα έγκαιρης προσέλευσης ???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD

Επίδομα έγκαιρης προσέλευσης ???

Ρε παιδιά...Άκουσα καλά ή τα αυτιά μου έχουν πρόβλημα ???

Ζαπάρωντας χθές έπεσα πάνω σε μια συζήτηση στην ΝΕΤ....
    Εκεί άκουσα το εξής καταπληκτικό που ομολογουμένως δεν το γνώριζα.
    Μερικές εκατοντάδες ή χιλιάδες ή δεκάδες χιλιάδες υπάλληλοι του ταλαίπωρου Ελληνικού Δημοσίου λαμβάνουν ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ

Δηλαδή παίρνουν εξτρά χρήματα όταν προσέρχονται στην δουλειά τους στην ώρα τους !!!

ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ.... :a24: :a24:

Έχω ακούσει για επίδομα "υπευθυνότητας" (λες και χρειάζεσαι επίδομα για να είσαι υπεύθυνος...), έχω ακούσει για επίδομα "παραγωγικότητας" (στον πιο αντιπαραγωγικό κλάδο της Ελληνικής οικονομίας...), έχω ακούσει για επίδομα "ηλεκτρονικού υπολογιστή" (η πασιέντζα είναι πολύ δύσκολο πράγμα και πρέπει να αμειφθεί εξτρά...), και διάφορα άλλα κουφά...

Αλλά αυτό το επίδομα "έγκαιρης προσέλευσης" τα ξεπερνάει όλα και πρέπει να είναι φοβερή παγκόσμια πρωτοτυπία...

Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί καταντήσαμε εκεί που καταντήσαμε... Περαστικά μας...

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Eδω ρε συ Θάνο, σε λίγο θα παίρνουν επίδομα και που πηγαίνουν στην δουλειά τους να δώσουν το παρών.

Είναι τρελλοί αυτοί οι Ρωμαίοι, καλά τα έλεγε ο κοντός

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παραμύθι είναι αυτό. Μη τρελλαθούμε κι όλας....

Το ωράριο εργασίας είναι συγκεκριμένο.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Μέχρι πριν κάποια χρόνια υπήρχε το επίδομα μη καταβολής επιδόματος

Παραλίγο να καταρρεύσει το σύμπαν γιατι κόντεψε να δημιουργηθεί μαύρη τρυπά λογω της λουπας απο το επίδομα μη καταβολής επιδόματος

Αφού με το που παίρνεις αυτο το επίδομα παύει να υπάρχει ο λόγος καταβολής του και αφού παύει να υπάρχει ο λόγος καταβολής του δεν το παίρνεις οπότε δικαιούσαι να το πάρεις

Ευτυχώς οι άγρυπνοι φρουροί του διαστήματος (οι οποίοι είναι δημόσιοι υπάλληλοι) πρόλαβαν το κακό και ενσωμάτωσαν το επίδομα μη καταβολής επιδόματος στο μισθό και γλυτώσαμε

:hypnotize :hypnotize :hypnotize

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider

Re: Επίδομα έγκαιρης προσέλευσης ???

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Ρε παιδιά...Άκουσα καλά ή τα αυτιά μου έχουν πρόβλημα ???

Ζαπάρωντας χθές έπεσα πάνω σε μια συζήτηση στην ΝΕΤ....
    Εκεί άκουσα το εξής καταπληκτικό που ομολογουμένως δεν το γνώριζα.
    Μερικές εκατοντάδες ή χιλιάδες ή δεκάδες χιλιάδες υπάλληλοι του ταλαίπωρου Ελληνικού Δημοσίου λαμβάνουν ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ

Δηλαδή παίρνουν εξτρά χρήματα όταν προσέρχονται στην δουλειά τους στην ώρα τους !!!

ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ.... :a24: :a24:

Έχω ακούσει για επίδομα "υπευθυνότητας" (λες και χρειάζεσαι επίδομα για να είσαι υπεύθυνος...), έχω ακούσει για επίδομα "παραγωγικότητας" (στον πιο αντιπαραγωγικό κλάδο της Ελληνικής οικονομίας...), έχω ακούσει για επίδομα "ηλεκτρονικού υπολογιστή" (η πασιέντζα είναι πολύ δύσκολο πράγμα και πρέπει να αμειφθεί εξτρά...), και διάφορα άλλα κουφά...

Αλλά αυτό το επίδομα "έγκαιρης προσέλευσης" τα ξεπερνάει όλα και πρέπει να είναι φοβερή παγκόσμια πρωτοτυπία...

Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί καταντήσαμε εκεί που καταντήσαμε... Περαστικά μας...

Αυτα τα επιδοματα ακουσες σε τι ειδους υπηρεσιες τα παιρνουν?
    Εγω για παραδειγμα ξερω "επιδομα θεσης υψηλης ευθυνης",αλλα το παιρνουν στο στρατο.
    Δεν ξερω εαν θεωρειται ο στρατος δημοσιο,και εαν θεωρειται,πιστευω πως αξιξει να λαμβανεται οπως και αλλα επιδοματα.
    The only easy day was yesterday.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Παραμύθι είναι αυτό. Μη τρελλαθούμε κι όλας....

Το ωράριο εργασίας είναι συγκεκριμένο.
    Είσαι σίγουρος ή απλά βασίζεσαι στην κοινή λογική ???
    Και εγώ δεν το ήξερα αλλά το άκουσα χθες στην ΝΕΤ στην εκπομπή του Πολίτη όπου μετείχαν βουλευτές όλων των κομμάτων και μάλιστα 2 από αυτούς ήταν και χρόνια συνδικαλιστές...Και δεν άκουσα κανέναν να το αντικρούει... Κάτι παραπάνω θα ξέρουν...

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Είσαι σίγουρος ή απλά βασίζεσαι στην κοινή λογική ???
    Και εγώ δεν το ήξερα αλλά το άκουσα χθες στην ΝΕΤ στην εκπομπή του Πολίτη όπου μετείχαν βουλευτές κομμάτων και μάλιστα 2 από αυτούς ήταν και χρόνια συνδικαλιστές...Κάτι παραπάνω θα ξέρουν...
    Δεν το ξέρω. Ότι κουφό και αν παίρνει κάποιος δημόσιος υπάλληλος δεν μπορεί να είναι κρυφό. Αν ψάξεις λίγο στο net μόνο αόριστες αναφορές υπάρχουν. Και υποθέτω οτι αν υπάρχει θα ήταν περισσότερο γνωστό και πιθανότατα παράνομο.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu
    Τα επιδόματα είναι ένα τρικ για να αυξάνονται οι επίσης πενιχροί μισθοί του δημοσίου . Γιατί δεν θεωρώ ότι τα 800 πάνω κάτω που παίρνουνε οι νέοι αστυνομικοί και τα 1000 που με το ζόρι πιάνουνε οι καθηγητές είναι μισθός καριέρας . Το πρόβλημα δεν είναι οι υψηλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι και ασφαλώς δεν φταίνε αυτοί για την μαύρη τρύπα της οικονομίας . Το πρόβλημα είναι οι χαμηλοί μισθοί του ιδιωτικού τομέα και πως αυτοί θα πλησιάσουν τους κάπως καλύτερους του δημοσίου και όχι πως θα κατέβουν οι τελευταίοι . Άλλωστε πλέον το δημόσιο έτσι όπως πάει το πράγμα το μόνο που θα έχει να προσφέρει σε λίγα χρόνια είναι η σταθερή δουλειά(φυσικά και είναι μεγάλο ατού) , μισθολογικά , ειδικά για τους νέους , ελάχιστο πιο ανταγωνιστικό θα είναι .

Τέλος αν ψάξουμε να βρούμε να πραγματικά αιτία της οικονομικής κατάστασης του κράτους πιστεύω πως πρέπει να κοιτάξουμε στην φοροδιαφυγή , στην φοροκλοπή , στα υπερτιμημένα δημοσία έργα και τέλος έκαστος να κοιταχτεί στον καθρέφτη και να αναρωτήθει πόσο φορολογικά έντιμος υπήρξε .

Θα μου πείτε τώρα , γιατί να είμαστε έντιμοι , είναι μήπως οι άλλοι ???

:smilea:
    Modenas Kriss 125

SRX6 & Tuono Rulezzz

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
    Τα επιδόματα είναι ένα τρικ για να αυξάνονται οι επίσης πενιχροί μισθοί του δημοσίου . Γιατί δεν θεωρώ ότι τα 800 πάνω κάτω που παίρνουνε οι νέοι αστυνομικοί και τα 1000 που με το ζόρι πιάνουνε οι καθηγητές είναι μισθός καριέρας . Το πρόβλημα δεν είναι οι υψηλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι και ασφαλώς δεν φταίνε αυτοί για την μαύρη τρύπα της οικονομίας . Το πρόβλημα είναι οι χαμηλοί μισθοί του ιδιωτικού τομέα και πως αυτοί θα πλησιάσουν τους κάπως καλύτερους του δημοσίου και όχι πως θα κατέβουν οι τελευταίοι . Άλλωστε πλέον το δημόσιο έτσι όπως πάει το πράγμα το μόνο που θα έχει να προσφέρει σε λίγα χρόνια είναι η σταθερή δουλειά(φυσικά και είναι μεγάλο ατού) , μισθολογικά , ειδικά για τους νέους , ελάχιστο πιο ανταγωνιστικό θα είναι .

Τέλος αν ψάξουμε να βρούμε να πραγματικά αιτία της οικονομικής κατάστασης του κράτους πιστεύω πως πρέπει να κοιτάξουμε στην φοροδιαφυγή , στην φοροκλοπή , στα υπερτιμημένα δημοσία έργα και τέλος έκαστος να κοιταχτεί στον καθρέφτη και να αναρωτήθει πόσο φορολογικά έντιμος υπήρξε .

Θα μου πείτε τώρα , γιατί να είμαστε έντιμοι , είναι μήπως οι άλλοι ???

:smilea:
    +640
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Θες τρελά επιδόματα και στον ιδιωτικό τομέα;
    Κάποτε έπαιρνα σαν χειριστής εκσκαφέα επίδομα λαστιχοφόρου οχήματος (!) και ένα επίδομα γάλακτος (1 κούτα γάλα το μήνα) !
    Τρύκ στο τρύκ μπας και ανέβει ο ψωρομισθός...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Πάντως υπάρχουν και κάποιες ιδιωτικές επιχειρήσεις που δίνουν αντίστοιχα επιδόματα/bonus!
    π.χ. εγώ παίρνω +5% του μισθού σαν bonus έγκαιρης προσέλευσης.

Οπότε μην απορείτε για να το άκουσε το παλικάρι παραπάνω...

Υπάρχει και το επιδομα ισολογισμου...

Στην ΕΑΒ το επίδομα γάλακτος μας το έδιναν σε φυσική μορφή: Ενα κουτακι την ημέρα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Θες τρελά επιδόματα και στον ιδιωτικό τομέα;
    Κάποτε έπαιρνα σαν χειριστής εκσκαφέα επίδομα λαστιχοφόρου οχήματος (!) και ένα επίδομα γάλακτος (1 κούτα γάλα το μήνα) !
    Τρύκ στο τρύκ μπας και ανέβει ο ψωρομισθός...

το επίδομα λαστιχοφόρου οχήματος προβλέπεται για τις περιπτώσεις που οδηγείς τον εκσκαφέα ΕΚΤΟΣ του εργοταξίου, αν δεν το οδηγούσες εκτός και παρόλα αυτά το έπαιρνες, κακώς το έπαιρνες (αλλά πάλι δεν νομίζω να σε χάλασε)

το γάλα ΔΕΝ είναι επίδομα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ παροχή σε ορισμένες εργασίες για λόγους υγείας.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2010, 21:03
  2. ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
    από lspiros στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2009, 11:50
  3. Επίδομα επικινδυνότητας..
    από MikeG στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 139
    Τελευταίο μήνυμα: 09/12/2006, 14:20