Χειμωνιατικα ακολουθει κανεις για ταξιδι?
Χειμωνιατικα ακολουθει κανεις για ταξιδι?
J.T.R
Γεναρη η Φλεβαρη,τετραημερο για κεντρικη Ρουμανια
J.T.R
παρακολουθουμε τον καιρο και αποφασιζουμε.
J.T.R
το συζηταω, χρονο τουλαχιστον εχω και απο χρηματα δεν νομιζω να ειναι τιποτα το ιδιαιτερο.
Απλα νομιζω οτι ο χειμωνας εκει θα ειναι υπο το μηδεν σε καθε περιπτωση, εκτος αν ξερεις κατι παραπανω...
Taksidi me Africa stin Norbigeia.... anazitontas ton Ilio tou mesonyktiou.
http://www.youtube.com/watch?v=bmT-...L&index=113
....alla oxi geia xeimona!
Naste kala
Aikidimi
If you are not part of the solution You are part of a problem...
Νορβηγια...καποια στιγμη...Τωρα για τη Ρουμανια το σιγουρο ειναι οτι θα εχει αρκετο κρυο.Εχει ομως και μεγαλα διαστηματα ηλιοφανειας εκεινη την περιοδο.Θα κοιταμε τον καιρο στο Ιντερνετ.
J.T.R
Φιλε απο τη Νορβηγια τωρα ειδα που βρισκεται το Hamar.
J.T.R
File kalispera.
To Hamar , opou meno einai 130 xlm apo to Oslo kateytinsi Lillehamar.
Monadiko taksidi.... to ekana 16 fores me Africa - Ellada Norbigeia!
Kalo brady
Aikidimi
If you are not part of the solution You are part of a problem...
ΤΑΞΙΔΙΩΤΗ καλο βραδυ
J.T.R
Η Ρουμανία είναι η Ιδανική χώρα για μοτοσυκλέτα...
Πανέμορφη, με αρκετά καλή άσφαλτο (για βαλκάνια), στροφιλίκια, αξιοθέατα (Καρπάθια, δελτα του Δούναβη ...), μαγευτική προτεύουσα, γκ@υλοτικές Ρουμάνες και βαλκανικό ταπεραμέντο - είναι λαός σαν τους Έλληνες.
Δεν γνωρίζω όμως την κατάσταση τον δρόμο τους τον χειμώνα - η εθνική τους είναι είναι σαν καλός επαρχιακός δρόμος, 1λωρίδα πήγαινε και 1έλα.
Ψάχτε το λίγο![]()
Φιλε Νικο μπορω να πω οτι γνωριζω αρκετα πραγματα για τη χωρα και τους ανθρωπους της μιας και η γυναικα μου ειναι απο κει.Ο χειμωνας εχει και τους κινδυνους του.![]()
J.T.R
DrBig τι λες?Ακολουθας?
J.T.R
Η ιδεα μου αρεσει. Εχοντας ζησει ομως στη αγγλια και σκωτια για χρονια και κινουμενος παντα με μηχανη, εχω ψιλοβαρεθει την βροχη και το υπερβολικο κρυο, οποτε θα ελεγα να το ξανασυζητησουμε καθως θα πλησιαζει η ωρα!Αρχικά δημιουργήθηκε από J.T.R
DrBig τι λες?Ακολουθας?
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.