συγνωμη αν εχει ξαναμπει.....δειχνει τη σχεση πατερα με τον παραπληγικο γιο....πιστευω πως αξιζει να το δειτε
http://www.youtube.com/watch?v=64A_AJjj8M4
συγνωμη αν εχει ξαναμπει.....δειχνει τη σχεση πατερα με τον παραπληγικο γιο....πιστευω πως αξιζει να το δειτε
http://www.youtube.com/watch?v=64A_AJjj8M4
Έχει ξαναμπεί στο παρελθόν αλλά τέτοια βίντεο καλό είναι να τα θυμόμαστε, αξίζει να το δουν εξάλλου κι όσοι δεν το έχουν ήδη δει.
![]()
Και για ακόμα μια φορά...:a19:
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
τι λετε τωρα.....![]()
:a19:
Now people keep asking if we're going to change
I look'em in the eye
Tell'em no fucking way !!!
Ανακηρυχτηκε πατερας της χρονιας ή του αιωνα. Καπου το διαβασα αλλα δεν μπορω να το βρω τωρα.
Τετοιοι ανθρωποι βγαινουν ενας στα δεκα ή εκατο εκατομμυρια.
Οτι και να πεις ή στην προκειμενη να γραψεις ειναι λιγο.
Ο μονος θεος στον οποιο πιστευω ειναι τρεις. Το μυαλο μου , τα μπρατσα μου και τα ποδια μου. Σε κανενα αλλο!
The only easy day was yesterday.
Καθε φορα που τους βλεπω πραγματικα ανατριχιαζω...μπραβο τους πραγματικα εχουν ΨΥΧΗ.-
When the unnamed feeling
It comes alive
Then the unnamed feeling
Takes me away
Δεν το είχα δει και είναι πολύ συγκινητικό. Θα ήθελα μάλιστα να το δει κι ο πάτερας ενός φίλου μου που απέρριψε το μεγάλο του γιο επειδή απλά είχε δυσλεξία![]()
![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
αυτος ο πατερας δεν ξερει πως κατα κανονα τα δυσλεξικα παιδια ειναι τα πιο εξυπνα??? πχ ο ainstain
αυτός ο πατέρας τρομάρα του είναι κι απ' τους πολύ καλούς εκπαιδευτικούςΑρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
αυτος ο πατερας δεν ξερει πως κατα κανονα τα δυσλεξικα παιδια ειναι τα πιο εξυπνα??? πχ ο ainstain![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
σωπα....υπαρχουν και τετοιοι??? που??Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
αυτός ο πατέρας τρομάρα του είναι κι απ' τους πολύ καλούς εκπαιδευτικούς![]()
![]()
![]()
πραγματικά δάκρυσα.. ένας στα 100 μύρια..
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
εννοώ σε επίπεδο ευρυμάθειας και μεταδοτικότητας. Τέλος πάντων, είναι ανούσιο απλά μας προβλημάτιζε σε όλη την παρέα χρόνια τώρα και το θυμήθηκα τώρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
σωπα....υπαρχουν και τετοιοι??? που??![]()
![]()