Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 6 από 6

Θέμα: Καθημερινή του 1991...

Καθημερινή του 1991...

Καποιοι μιλανε για μας, η' εστω, ετσι νομιζω, καποιοι ειναι υπεροχα τυλιγμενοι στα ψηφιακα χαρτια των σκεψεων τους, καποιοι που ειναι αναμεσα μας στο ημιφως της ανωνυμιας τους η' στο παλιο παπι που προσπερασαμε βιαστικοι στην Πειραιως, καποιοι αξιζουν την προσοχη μας...

http://gasireu.blogspot.com/2010/01/blog-post_18.html

Καθημερινή του 1991, πίσω από τη σημερινό Τζόκερ. Στο αυτοκίνητο, με Μπιγκ Μακ, αν θυμάμαι καλά. Μπορεί και προκάτ πατάτα, μπορεί και μηλόπιτα να καίει τον ουρανίσκο, χαμένες trash γεύσεις της νεότητας, χαμένες ώρες σε ένα σερί ατέλειωτων, χιλιάδων χαμένων ωρών.
    Δεν σου λέω τίποτα σπουδαίο, δεν αναλύω ταινία σήμερα ή πολιτική θέση, σήμερα είμαι χάλια. Νιώθω ότι ζω σε μια άλλη ζωή, μια εικονική πραγματικότητα και η τριλογία των Μάτριξ μπορεί και να μην έχει συλληφθεί ακόμα.
    Νεότητα και μαυρίλα, μα είναι αφύσικο, μα είναι παράταιρο, μα ναι. Θα ‘λεγα, λέω, ότι αν σήμερα, αν ήταν μια φανταστική μέρα, ίσως να ευχόμουν, πόλεμο, μια αλλαγή, την ταραχή, το χάος, τίποτα να μην είναι δεδομένο.
    Τότε αγαπημένη μου μορφή, ίσως να έβλεπες πως, πως μέσα στο χάος, θα ήμουν ένας γενναίος άνθρωπος. Αυτός που δεν χρειάζεται να είμαι σήμερα. Ναι, αυτός ακριβώς που πάντα επιθυμούσες να ήμουν. Αν.
    Βρέχει και εγώ είμαι τόσο μαλάκας που με συγκινεί το Βροχή και σήμερα και ο Morrisey στο Rubber ring ή στο There is a light that never goes out. Γκίνια.
    "Is this all that's life of my life before me?
    Straitjacket memories? Sedative highs?
    No happy ending like they’ve always promised?
    There’s got to be something left for me."
    ------------------------------------

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig

Re: Καθημερινή του 1991...

Αρχικά δημιουργήθηκε από SpeakeasyBlues

Καθημερινή του 1991, πίσω από τη σημερινό Τζόκερ. Στο αυτοκίνητο, με Μπιγκ Μακ, αν θυμάμαι καλά. Μπορεί και προκάτ πατάτα, μπορεί και μηλόπιτα να καίει τον ουρανίσκο, χαμένες trash γεύσεις της νεότητας, χαμένες ώρες σε ένα σερί ατέλειωτων, χιλιάδων χαμένων ωρών.
    Δεν σου λέω τίποτα σπουδαίο, δεν αναλύω ταινία σήμερα ή πολιτική θέση, σήμερα είμαι χάλια. Νιώθω ότι ζω σε μια άλλη ζωή, μια εικονική πραγματικότητα και η τριλογία των Μάτριξ μπορεί και να μην έχει συλληφθεί ακόμα.
    Νεότητα και μαυρίλα, μα είναι αφύσικο, μα είναι παράταιρο, μα ναι. Θα ‘λεγα, λέω, ότι αν σήμερα, αν ήταν μια φανταστική μέρα, ίσως να ευχόμουν, πόλεμο, μια αλλαγή, την ταραχή, το χάος, τίποτα να μην είναι δεδομένο.
    Τότε αγαπημένη μου μορφή, ίσως να έβλεπες πως, πως μέσα στο χάος, θα ήμουν ένας γενναίος άνθρωπος. Αυτός που δεν χρειάζεται να είμαι σήμερα. Ναι, αυτός ακριβώς που πάντα επιθυμούσες να ήμουν. Αν.
    Βρέχει και εγώ είμαι τόσο μαλάκας που με συγκινεί το Βροχή και σήμερα και ο Morrisey στο Rubber ring ή στο There is a light that never goes out. Γκίνια.

Αλλος ενας που πηρε τη ζωη του λαθος και θα θελε ν'αλλαξει ζωη. Εμενα παντως μου θυμιζει εκθεση λυκειου.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Re: Re: Καθημερινή του 1991...

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Αλλος ενας που πηρε τη ζωη του λαθος και θα θελε ν'αλλαξει ζωη. Εμενα παντως μου θυμιζει εκθεση λυκειου.
    Δεν εχει νοημα εαν εχεις δικιο, μην εισαι τοσο αυστηρος, σιγουρα περασες απο κει καποτε, χαλαρωσε.

Re: Re: Re: Καθημερινή του 1991...

Δεν εχει νοημα εαν εχεις δικιο, μην εισαι τοσο αυστηρος, σιγουρα περασες απο κει καποτε, χαλαρωσε.
    Να περασα απο που ακριβως?

Re: Re: Re: Re: Καθημερινή του 1991...

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Να περασα απο που ακριβως?
    Αστο, ξεχνατο.

Re: Re: Re: Re: Re: Καθημερινή του 1991...

Αστο, ξεχνατο.
    ποιο?

Παρόμοια θέματα

1. Οι 6 πόλεις σταθμοί στην ζωή του άντρα .
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2024, 09:27
  2. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2015, 15:16
  3. Προέλευση του... fuck!
    από KAS77 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 16:46
  4. Δημοσιογραφοι του κωλου!!!
    από AFTER στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8