Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 3 από 3

Θέμα: atv αγορα help me

Νέο μέλος

atv αγορα help me

χεραιτω ολοι την παρεα.ειμαι λιγο ασχετος απο atv και θα ηθελα την βοηεια σας οσο μπορει κανεις.ενδειαφερομαι να αγορασω την SMC SANDSTORM '10 - ? 5.900 που εχω δει στο car.gr.ρε παιδια σας λεει τιποτα? η ειναι καμια απατη και θα την πατησω σαν αγραμματος...help me please.φαινεται ενταξει και μου αρεσε υπερβολικα πολυ.ενημερωστε με και θα πιω στην υγεια σας.ευχαριστω.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

Re: atv αγορα help me

Αρχικά δημιουργήθηκε από stass
    χεραιτω ολοι την παρεα.ειμαι λιγο ασχετος απο atv και θα ηθελα την βοηεια σας οσο μπορει κανεις.ενδειαφερομαι να αγορασω την SMC SANDSTORM '10 - ? 5.900 που εχω δει στο car.gr.ρε παιδια σας λεει τιποτα? η ειναι καμια απατη και θα την πατησω σαν αγραμματος...help me please.φαινεται ενταξει και μου αρεσε υπερβολικα πολυ.ενημερωστε με και θα πιω στην υγεια σας.ευχαριστω.
    Κινέζικο είναι (CFMOTO)...δεν είναι κατ ανάγκη κακό αυτό, αλλά θα πρέπει να τσεκάρεις ποιος είναι ο αντιπρόσωπος στην Ελλάδα, αν είναι αξιόπιστος και αν έχει τη δυνατότητα να σε καλύψει σε service και ανταλλακτικά.

Βέβαια με 5.900? μεταχειρισμένο ATV άγνωστο δε λέει...με λίγα παραπάνω (6.300? νομίζω) παίρνεις ολοκαίνουργιο SYM Quadraider 600 4X4 που είναι εξαιρετικό και έχει αντιπροσώπευση και ανταλλακτικά! Τσέκαρε το, το έχω οδηγήσει και είναι super γουρουνι!

Νέο μέλος
    να σαι καλα ρε φιλε δεν το ηξερα οτι ειναι μεταχειρισμενο...αν δεν ξερεις κατι τελικα μην αγοραζεις ουτε παντελονι.πηρα τηλ στον αντιπροσοπο και μου ειπε οτι ειναι καινουργιο..καταλαβες?θα το αγοραζα συντομα αλλα αστο.απλα θελω καινουργιο.ευχαριστω πολυ.

Παρόμοια θέματα

1. ΝΕΟΣ σε atv help me
    από postman13 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2008, 10:09
  2. neo melos neos anabaths help me
    από Xrysippos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 50
    Τελευταίο μήνυμα: 28/12/2004, 15:04
  3. help me!!!!
    από kdxsakias στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2