καλα ρε παιδια πειτε μας και εμας που δεν μπορουμε να ερθουμε Δελεαρτι εγινε χθες το βραδι?πιστευω υπηρχε υλικο
![]()
!!!φοτο?αντε περιμενουμε!!!
![]()
![]()
καλα ρε παιδια πειτε μας και εμας που δεν μπορουμε να ερθουμε Δελεαρτι εγινε χθες το βραδι?πιστευω υπηρχε υλικο
![]()
![]()
![]()
ΕΧΘΕΣ ΕΧΑΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕΣ, Ο DIDIS ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΤΟ ΔΕΛΕΑΡ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΗΣΟΥΜΕ, ΠΟΛΥ ΕΥΔΙΑΘΕΤΟΣ.Αρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750
![]()
![]()
![]()
ΓΙΑ ΤΑ ΔΕ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΥΤΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΝΑ ΟΙ ΜΠΥΡΕΣ ΝΑ ΟΙ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ, ΚΟΥΒΑΡΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ
Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΚΡΑΤΑΝΕ 40 ΜΕΡΕΣ ΚΑΤΙ ΟΠΩΣ Η ΓΙΟΡΤΗ Ι ´LL BE BACK
μακαρι να μπορουσα να ερθω αλλα ηταν αδυνατον!!!!!![]()
η σχολη βλεπεις
![]()
![]()
αλλα θα το ξεπληρωσω και με το παραπανω σε ενα μηνα που τελειωνω!!!!!
![]()
μπραβπο παιδια χαιρομαι που περασατε καλα χθες!!!!ΒΑΛΤΕ ΦΟΤΟ!!!![]()
![]()
![]()
ΚΑΤΣΕ ΝΤΕΕΕ
ΔΕΝ ΣΤΑ ΕΙΠΑ ΟΛΑ, ΜΕΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΔΕΛΕΑΡ ΜΑΣ ΜΑΖΕΨΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ISLAND ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ.
ΝΑ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ , ΝΑ ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ, ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΜΠΑΝO ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΛΕΜΕ, ΤΕΛΕΙΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΕΧΑΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕΣ GTZ750
καλα,μαλακια κανατε που φυγατε νωρις..
εγω μολις μπηκα κατ'ευθειαν απο το στριπτηζαδικο και τον πατσα που μας πηγε μετα ο idis..![]()
![]()
αυτο το παιδι ειναι να μην αρχισει..!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΕΦΥΓΕΣ.![]()
ΥΣΤΕΡΑ, ΚΑΤΑ ΤΙΣ 02:30, ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΜΕ ΛΙΓΟΙ, ΜΑΣ ΒΟΥΤΗΞΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ "ΜΑΖΩΝΑΚΗ", ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΜΕ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΚΑΡΓΑ "ΟΥΪΣΚΙΑ", ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΝΑ ΡΟΥΦΑΜΕ ΠΑΤΣΑΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ, ΧΤΥΠΗΣΑ ΜΙΑ ΓΙΔΑ ΒΡΑΣΤΗ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣ.![]()
ΑΣΤΑ ΧΑΛΙΑ........ΜΙΑ ΩΡΑ ΕΧΩ ΚΟΙΜΗΘΕΙ:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
καλα,μαλακια κανατε που φυγατε νωρις..
εγω μολις μπηκα κατ'ευθειαν απο το στριπτηζαδικο και τον πατσα που μας πηγε μετα ο idis..![]()
![]()
αυτο το παιδι ειναι να μην αρχισει..!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕΣ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ![]()
ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΓΙΩΡΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΒΡΕ![]()
![]()
ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΔΕΛΕΑΡ ΒΡΕ ΑΛΗΤΟΒΙΕ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ
ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΨΑΣΜΕΝΟΙ![]()
ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΜΑΖΩΝΑΚΗ ΣΙΓΑ ΒΡΕ,Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΕΦΥΓΕΣ.![]()
ΥΣΤΕΡΑ, ΚΑΤΑ ΤΙΣ 02:30, ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΜΕ ΛΙΓΟΙ, ΜΑΣ ΒΟΥΤΗΞΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ "ΜΑΖΩΝΑΚΗ", ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΜΕ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΚΑΡΓΑ "ΟΥΪΣΚΙΑ", ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΝΑ ΡΟΥΦΑΜΕ ΠΑΤΣΑΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ, ΧΤΥΠΗΣΑ ΜΙΑ ΓΙΔΑ ΒΡΑΣΤΗ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣ.![]()
ΑΣΤΑ ΧΑΛΙΑ........ΜΙΑ ΩΡΑ ΕΧΩ ΚΟΙΜΗΘΕΙ:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΜΑΚΗ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΣΑΜΕ ΟΛΑ:rotflmao:
Πω-πω καλααα, χασατε!
Μιλαμε ειμαι πτωμα.
Μολιε γυρισα απο τα χαμαμ και τα σιατσου και ειμαι κομματια.
Τι τραβανε οι bons viveurs![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Τι λέτε ρε εγώ ακόμα δεν έχω γυρίσει σπίτι!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Πω-πω καλααα, χασατε!
Μιλαμε ειμαι πτωμα.
Μολιε γυρισα απο τα χαμαμ και τα σιατσου και ειμαι κομματια.
Τι τραβανε οι bons viveurs![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
καλα ολα αυτα...αλλα μαζεψε κανενας τον Ντιντι, η ακομα γυρναει και κερναει τον κοσμο..???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κοιτας....
ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΞΥΠΝΙΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ CHECK IN, ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΖΕϊΜΠΕΚΙΚΟ. ΟΟΟΟΠΑ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
καλα ολα αυτα...αλλα μαζεψε κανενας τον Ντιντι, η ακομα γυρναει και κερναει τον κοσμο..???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Προσπαθω εδω και 1 ωρα να επικοινωνησω μαζι του, αλλα φαινεται οτι κατι εχει παθει το τηλεφωνο στο health club.Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
Θα δοκιμασω να τον παρω στη λιμουζινα.![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Θα δοκιμασω να τον παρω στη λιμουζινα.[/B]
δε χρειαζεται Γιωργο..
του την πηραν το πρωι..!!
ο τσιπης ειχε πληρωσει για ενα δυωρο...![]()
![]()
![]()
κοιτας....