Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 31

Θέμα: σειταριδης

Νέο μέλος

σειταριδης

ρε σεις, ποιος περασε τον σειταριδη με 260 κ με σουζα?????δεν παιζει ,καποιος απο το φορουμ θα ειναι!!!!!

Τα καλύτερα έρχονται Το avatar του/της christostr
    Ο Παπ ήταν στο μαγαζί εκείνη την ημέρα;
    Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της akis_1
    Ποτε εγινε αυτο?
    When the unnamed feeling
    It comes alive
    Then the unnamed feeling
    Takes me away

Racefit Growler...τελος!!

Re: σειταριδης

Αρχικά δημιουργήθηκε από sleepson
    ρε σεις, ποιος περασε τον σειταριδη με 260 κ με σουζα?????δεν παιζει ,καποιος απο το φορουμ θα ειναι!!!!!
    εγω ημουν...

αλλα δεν το ελεγα τοσες μερες για να μην πεσουν πανω μου τα φωτα της δημοσιοτητας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ενωσης για τα δικαιώματα των πεζών, Γρηγόρη Μαυράκη, «ο κομπασμός για το γεγονός αυτό προωθεί ένα κοινωνικό πρότυπο απαξίωσης του νόμου και της υπεύθυνης οδικής συμπεριφοράς και αποτελεί ευθέως αντικοινωνική ενέργεια, αφού έμμεσα καλεί τους αναγνώστες (κυρίως νέους που επηρεάζονται από το πρότυπο ενός διεθνούς ποδοσφαιριστή) να θαυμάσουν -και να αναπαράγουν- την πράξη του»...

Ζω μονο και μονο για να διαβαζω κατι τετοια.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim

Re: σειταριδης

Αρχικά δημιουργήθηκε από sleepson
    Oποιος και να΄ταν τωρα θα ειναι σπιτι με τις παντοφλιτσες και θα πινει ζεστο τσαγακι...
    Made in Italy...
    ...cause the place seems still alive...

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    λιγο χλωμο το εχω το στορυ..... σουζες διοδια.....

και πως ηταν πισω του αφου τον περασε.....

αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο,

το αλλο το ξουραφι που εκανε μηνυση για μια δηλωση του κ@@ου
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Καλά...κι αυτός ο σύλλογος για τα δικαιώματα των πεζών...τι θέλει και ασχολείται με τους φαντασιόπληκτους ποδοσφαιριστές...ότι θέλει μπορεί να πει...και μάλιστα σε περιοχή εκτός φακέλου λειτουργείας των πεζών...στην εθνική...δηλαδή λύσανε όλα τα προβλήματα στις πόλεις που γίνεται το έλα να δεις και πιάσανε ότι ιστορία τσαμπουνάει ο κάθε ποδοσφαιριστής...για την εθνική οδό...εντυπωσιασμός ένθεν κι ένθεν.

δηλαδή αν έλεγε, παρκάρω συνέχεια στο πεζοδρόμιο...πάλι μύνηση θα έτρωγε??? Ποιό είναι χειρότερο πρόβλημα...τα 358 κι ο κομπασμός ενός προτύπου ή η καθημερινή ασυδοσία του αφού δεν τρέχω...

Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Χτες που γύριζα από την Ε.Ο βλέπω μπροστά μου ένα F-16 σε φάση προσγείωσης,αρχίζω το κυνηγάω.Ο πιλότος άργησε να με αντιληφθεί γιατί κινούμουν με ταχύτητες κοντά στα Mach 5,όταν με αντελήφθη έκανε ένα loop and pull με σκοπό να βρεθεί πίσω μου.Βρέθηκε πίσω μου και με είχε lock,ευτυχώς εκείνη την ώρα εκτέλεσα μια άψογη Pughachev's Cobra και κατάφερα να έρθω στην 6 του.Οι ελιγμοί διαφυγής που έκανε δεν είχαν αποτέλεσμα.Μετα θυμήθηκα πως ξέχασα τον θερμοσίφωνα ανοιχτό και εγκατέλειψα την αερομαχία.Σήμερα το πρωί μου ήρθε κλήση από το Α.Τ.Α 600€ επειδή ενεπλάκην σε αερομαχία πάνω από κατοικημένη περιοχή.Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία;Μπορεί το Α.Τ.Α να κινηθεί νομικά εναντίον μου;
    Fortis Fortuna Adiuvat

Racefit Growler...τελος!!
    Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Χτες που γύριζα από την Ε.Ο βλέπω μπροστά μου ένα F-16 σε φάση προσγείωσης,αρχίζω το κυνηγάω.Ο πιλότος άργησε να με αντιληφθεί γιατί κινούμουν με ταχύτητες κοντά στα Mach 5,όταν με αντελήφθη έκανε ένα loop and pull με σκοπό να βρεθεί πίσω μου.Βρέθηκε πίσω μου και με είχε lock,ευτυχώς εκείνη την ώρα εκτέλεσα μια άψογη Pughachev's Cobra και κατάφερα να έρθω στην 6 του.Οι ελιγμοί διαφυγής που έκανε δεν είχαν αποτέλεσμα.Μετα θυμήθηκα πως ξέχασα τον θερμοσίφωνα ανοιχτό και εγκατέλειψα την αερομαχία.Σήμερα το πρωί μου ήρθε κλήση από το Α.Τ.Α 600€ επειδή ενεπλάκην σε αερομαχία πάνω από κατοικημένη περιοχή.Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία;Μπορεί το Α.Τ.Α να κινηθεί νομικά εναντίον μου;
    θεος!!!!!!!!!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εσυ ησουνα ρεεεεεεεε????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Ε, ρε γλεντια το suzuki!!
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Τελικα Λαζαρε τον εκλεισες τον θερμοσιφωνα??

Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
    Εσυ ησουνα ρεεεεεεεε????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αν ξαναρίξεις τσαφόφλερα θα σε πάρει και θα σε σηκώσει,ακόμα κάνουν αστεράκια τα μάτια μου
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
    Ε, ρε γλεντια το suzuki!!
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Τελικα Λαζαρε τον εκλεισες τον θερμοσιφωνα??

Ποιό Suzuki ρε,με το σκουτεράκι ήμουν
    Γιατί με λες Λάζαρο ρε;
    Fortis Fortuna Adiuvat

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ