ρε σεις, ποιος περασε τον σειταριδη με 260 κ με σουζα?????δεν παιζει ,καποιος απο το φορουμ θα ειναι!!!!!![]()
ρε σεις, ποιος περασε τον σειταριδη με 260 κ με σουζα?????δεν παιζει ,καποιος απο το φορουμ θα ειναι!!!!!![]()
Ο Παπ ήταν στο μαγαζί εκείνη την ημέρα;![]()
Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...
Ποτε εγινε αυτο?![]()
When the unnamed feeling
It comes alive
Then the unnamed feeling
Takes me away
εγω ημουν...Αρχικά δημιουργήθηκε από sleepson
αλλα δεν το ελεγα τοσες μερες για να μην πεσουν πανω μου τα φωτα της δημοσιοτητας![]()
![]()
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ενωσης για τα δικαιώματα των πεζών, Γρηγόρη Μαυράκη, «ο κομπασμός για το γεγονός αυτό προωθεί ένα κοινωνικό πρότυπο απαξίωσης του νόμου και της υπεύθυνης οδικής συμπεριφοράς και αποτελεί ευθέως αντικοινωνική ενέργεια, αφού έμμεσα καλεί τους αναγνώστες (κυρίως νέους που επηρεάζονται από το πρότυπο ενός διεθνούς ποδοσφαιριστή) να θαυμάσουν -και να αναπαράγουν- την πράξη του»...
![]()
![]()
![]()
Ζω μονο και μονο για να διαβαζω κατι τετοια.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Oποιος και να΄ταν τωρα θα ειναι σπιτι με τις παντοφλιτσες και θα πινει ζεστο τσαγακι...Αρχικά δημιουργήθηκε από sleepson
Made in Italy...
...cause the place seems still alive...
λιγο χλωμο το εχω το στορυ..... σουζες διοδια.....
και πως ηταν πισω του αφου τον περασε.....
αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο,
το αλλο το ξουραφι που εκανε μηνυση για μια δηλωση του κ@@ου![]()
![]()
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Καλά...κι αυτός ο σύλλογος για τα δικαιώματα των πεζών...τι θέλει και ασχολείται με τους φαντασιόπληκτους ποδοσφαιριστές...ότι θέλει μπορεί να πει...και μάλιστα σε περιοχή εκτός φακέλου λειτουργείας των πεζών...στην εθνική...δηλαδή λύσανε όλα τα προβλήματα στις πόλεις που γίνεται το έλα να δεις και πιάσανε ότι ιστορία τσαμπουνάει ο κάθε ποδοσφαιριστής...για την εθνική οδό...εντυπωσιασμός ένθεν κι ένθεν.
δηλαδή αν έλεγε, παρκάρω συνέχεια στο πεζοδρόμιο...πάλι μύνηση θα έτρωγε??? Ποιό είναι χειρότερο πρόβλημα...τα 358 κι ο κομπασμός ενός προτύπου ή η καθημερινή ασυδοσία του αφού δεν τρέχω...
![]()
![]()
![]()
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Χτες που γύριζα από την Ε.Ο βλέπω μπροστά μου ένα F-16 σε φάση προσγείωσης,αρχίζω το κυνηγάω.Ο πιλότος άργησε να με αντιληφθεί γιατί κινούμουν με ταχύτητες κοντά στα Mach 5,όταν με αντελήφθη έκανε ένα loop and pull με σκοπό να βρεθεί πίσω μου.Βρέθηκε πίσω μου και με είχε lock,ευτυχώς εκείνη την ώρα εκτέλεσα μια άψογη Pughachev's Cobra και κατάφερα να έρθω στην 6 του.Οι ελιγμοί διαφυγής που έκανε δεν είχαν αποτέλεσμα.Μετα θυμήθηκα πως ξέχασα τον θερμοσίφωνα ανοιχτό και εγκατέλειψα την αερομαχία.Σήμερα το πρωί μου ήρθε κλήση από το Α.Τ.Α 600€ επειδή ενεπλάκην σε αερομαχία πάνω από κατοικημένη περιοχή.Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία;Μπορεί το Α.Τ.Α να κινηθεί νομικά εναντίον μου;
Fortis Fortuna Adiuvat
θεος!!!!!!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Χτες που γύριζα από την Ε.Ο βλέπω μπροστά μου ένα F-16 σε φάση προσγείωσης,αρχίζω το κυνηγάω.Ο πιλότος άργησε να με αντιληφθεί γιατί κινούμουν με ταχύτητες κοντά στα Mach 5,όταν με αντελήφθη έκανε ένα loop and pull με σκοπό να βρεθεί πίσω μου.Βρέθηκε πίσω μου και με είχε lock,ευτυχώς εκείνη την ώρα εκτέλεσα μια άψογη Pughachev's Cobra και κατάφερα να έρθω στην 6 του.Οι ελιγμοί διαφυγής που έκανε δεν είχαν αποτέλεσμα.Μετα θυμήθηκα πως ξέχασα τον θερμοσίφωνα ανοιχτό και εγκατέλειψα την αερομαχία.Σήμερα το πρωί μου ήρθε κλήση από το Α.Τ.Α 600€ επειδή ενεπλάκην σε αερομαχία πάνω από κατοικημένη περιοχή.Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία;Μπορεί το Α.Τ.Α να κινηθεί νομικά εναντίον μου;
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Εσυ ησουνα ρεεεεεεεε????![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Ε, ρε γλεντια το suzuki!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Τελικα Λαζαρε τον εκλεισες τον θερμοσιφωνα??
![]()
![]()
![]()
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Εσυ ησουνα ρεεεεεεεε????![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αν ξαναρίξεις τσαφόφλερα θα σε πάρει και θα σε σηκώσει,ακόμα κάνουν αστεράκια τα μάτια μου
Fortis Fortuna Adiuvat
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Ε, ρε γλεντια το suzuki!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Τελικα Λαζαρε τον εκλεισες τον θερμοσιφωνα??
![]()
![]()
![]()
Ποιό Suzuki ρε,με το σκουτεράκι ήμουν
Γιατί με λες Λάζαρο ρε;![]()
Fortis Fortuna Adiuvat