καλησπερα φιλοι μου....ακουσα κατι το οποιο δν ξερω αν ισχυει..!! μου ειπαν πως αν αλλαξεις λαστιχο και βαζεις πιο ψιλο..(πχ... να εχεις 2,75 μεγαλο προφιλ και βαλεις 2,25 χαμιλο προφιλ) οτι θα εχεις λιγοτερη τελικη.....ισχυει???
καλησπερα φιλοι μου....ακουσα κατι το οποιο δν ξερω αν ισχυει..!! μου ειπαν πως αν αλλαξεις λαστιχο και βαζεις πιο ψιλο..(πχ... να εχεις 2,75 μεγαλο προφιλ και βαλεις 2,25 χαμιλο προφιλ) οτι θα εχεις λιγοτερη τελικη.....ισχυει???
GAKIAS
εννοείται αφού μικραίνεις τή διάμετρο τής ρόδας αλλά ασήμαντο νομίζω η διαφορά. εκτός κ άν παίζεις μέ τά χλμ..
george
κοβει πολλα χλμ???
GAKIAS
εγώ πάντως στο 636 όταν έβαλα 200/50 ειδα άλλα χιλιόμετρα
The difference between men and boys is the price of their toys.
βασικα....αλλαζουν πολυ εκει τα χλμ...μιλαμε για παπακια και συγκεκριμενα Glx
ποσο αλλα δηλαδη???
GAKIAS
αν θυμαμαι καλά 10 με 15 χιλιόμετρα... κάτω
The difference between men and boys is the price of their toys.
Καταστροφικό για τις κοντρες στην ευθεία του Αιτωλικού....![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
μα φυσικα
μεγάλη διαμετρος τροχου=χειροτερη επιταχυνση=μεγαλυτερη τελικη
μικρη διαμετρος τροχου=καλυτερη επιταχυνση=μικροτερη τελικα
νομιζω..... ή ειναι αναποδα
τελοσπαντων.. gakia μην αλλαξεις τιποτα φιλε αστο "μανισιο" ή "μανευθειο" ???
ααααχχχ παλι μπερδευτικα....
Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.
xaxa....το θεμα ειναι πως εχω ηδη αλλαξει και μου εχει κοψει...το μετρησα πριν αλλαξω και ακουμπαγα τα 102-105..τωρα με το ζορι 85...σε διαφορα 1 μηνα,...!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
GAKIAS
Αρχικά δημιουργήθηκε από gakias
xaxa....το θεμα ειναι πως εχω ηδη αλλαξει και μου εχει κοψει...το μετρησα πριν αλλαξω και ακουμπαγα τα 102-105..τωρα με το ζορι 85...σε διαφορα 1 μηνα,...!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Με νερό τα φούσκωσες??
![]()
εννοωντας???![]()
![]()
![]()
GAKIAS
εννοωντας ότι η διαφορά στη διάμετρο του τροχού είναι σχεδόν αμελητέα κ δε δικαιολογεί 20%λιγότερα χιλιόμετρα απο πριν.Αρχικά δημιουργήθηκε από gakias
εννοωντας???![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από rockobok
εννοωντας ότι η διαφορά στη διάμετρο του τροχού είναι σχεδόν αμελητέα κ δε δικαιολογεί 20%λιγότερα χιλιόμετρα απο πριν.
πες τα χρυσοστομεεεεεεεεεεεεεε
Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...
Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...
δες αν εχει καποιο αλλο θεμα το μηχανακι και σου κοβει χλμ...Αρχικά δημιουργήθηκε από gakias
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θελω να πιστευω οτι δεν μετρηθηκες με κοντρα ανεμο...![]()
οχι βεβαια...!!! λες πως κοβει πολλα για αλαλγη λαστιχου??
και κατι ακομα....αν αλλαξεις και το μπροστα και βαλεις ψιλοτερο αυτο παιζει ρολο στην τελικη??
GAKIAS