Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 24

Θέμα: τζιν μηχανής Frank Thomas

τζιν μηχανής Frank Thomas

Εχει αγοράσει κανένας αυτό το τζιν για να μου πει τις εντυπώσεις του, γιατί σκεύτομαι να το αγοράσω? (βολεύει?, πόσο ζεστό είναι? κτλ)

επίσης αν έχετε κανένα παρόμοιο τζιν μηχανής με προστατευτικά θα ήθελα τις εντυπώσεις σας.

FRANK THOMAS, Ultimate Rider Jean

http://www.gamoto.gr/product.asp?catid=4859

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

Re: τζιν μηχανής Frank Thomas

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    Εχει αγοράσει κανένας αυτό το τζιν για να μου πει τις εντυπώσεις του, γιατί σκεύτομαι να το αγοράσω? (βολεύει?, πόσο ζεστό είναι? κτλ)

επίσης αν έχετε κανένα παρόμοιο τζιν μηχανής με προστατευτικά θα ήθελα τις εντυπώσεις σας.

Το τζην μηχανης προσφερει διακριτικη προστασια με επιθεματα (κομματια σαν εσωτερικη φοδρα KEVLAR) απο την τριβη συρσιμο στην ασφαλτο σε σημεια οπως γοφους και μηρους...

+ προστασιες στα γονατα CE αφαιρουμενες τις περισσοτερες φορες

ΓΙΑ ΚΡΥΟ τη μονη προστασια που θα σου προσφερει σε σχεση με ενα απλο τζην ειναι οτι θα καλυπτει τα γονατα που τρων περισσοτερο κρυο...ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ καμια σχεση με τα παντελονια Corduras με χειμωνιατικη εσωτερικη επενδυση
    Accipere quam facere praestat injuriam

Re: Re: τζιν μηχανής Frank Thomas

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    Το τζην μηχανης προσφερει διακριτικη προστασια με επιθεματα (κομματια σαν εσωτερικη φοδρα KEVLAR) απο την τριβη συρσιμο στην ασφαλτο σε σημεια οπως γοφους και μηρους...

+ προστασιες στα γονατα CE αφαιρουμενες τις περισσοτερες φορες

ΓΙΑ ΚΡΥΟ τη μονη προστασια που θα σου προσφερει σε σχεση με ενα απλο τζην ειναι οτι θα καλυπτει τα γονατα που τρων περισσοτερο κρυο...ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ καμια σχεση με τα παντελονια Corduras με χειμωνιατικη εσωτερικη επενδυση
    σίγουρα φίλε μου έτσι είναι, αλλά δεν το θέλω για ταξίδια, το θέλω πιο πολύ για την δουλειά ώστε να μην αλλάζω κάθε φορά που φτάνω και για ευκολία, σε ταξίδια ξέρω ότι είναι μονόδρομος τα δερμάτινα και τα condura

απλά ρωτάω μήπως είναι και κάτι άλλο που δεν λαμβάνω υπόψιν μου αυτή τη στιγμή γιατί δεν ξέρω και κανέναν που να έχει πάρει κάτι τέτοιο ωστε να τον ρωτήσω. Για το κρύο δεν με πολυνoιάζει γιατί φοράω και ισοθερμικά από μέσα.

μέχρι στιγμής έχουμε και λέμε

+ υπάρχουν προστατευτικά στα γόνατα

- δεν υπάρχει μεγάλη προστασία από το κρύο

ευχαριστώ πολύ SVX
    αναμένω τις απόψεις και άλλων

Re: Re: Re: τζιν μηχανής Frank Thomas

το θέλω πιο πολύ για την δουλειά ώστε να μην αλλάζω κάθε φορά που φτάνω και για ευκολία, σε ταξίδια ξέρω ότι είναι μονόδρομος τα δερμάτινα και τα condura

για καθε μερα μπορεις να δεις και αυτα γιατι αν δωσεις 150 ευρω για να προστατευτεις απο οτιδηποτε δυσαρεστο....και σε βρει ατυχια (μακρυα απο μας) την μερα που θαχεις το frank thomas για πλυντηριο.... δε λεει

ενω με τις αφαιρουμενες μετατρεπονται τα τζην που φορας καθημερινα σε CE protected...

Τωρα το KEVLAR ειναι αλλο κεφαλαιο

Re: Re: Re: Re: τζιν μηχανής Frank Thomas

για καθε μερα μπορεις να δεις και αυτα γιατι αν δωσεις 150 ευρω για να προστατευτεις απο οτιδηποτε δυσαρεστο....και σε βρει ατυχια (μακρυα απο μας) την μερα που θαχεις το frank thomas για πλυντηριο.... δε λεει

ενω με τις αφαιρουμενες μετατρεπονται τα τζην που φορας καθημερινα σε CE protected...

έχεις ενα δίκιο δεν μπορώ να πω αλλά μαρέσει η ευκολία του να τα έχει το τζιν όλα πάνω του και ας έχει τα αρνητικά που είπες. πάντως ωραία και αυτά που μου έβαλες θα το σκευτώκαι για αυτά, το ιδανικό θα ήταν να τα έβλεπα από κοντά όπως θα πάω να δω το τζιν αλλά ίδωμεν. thanks πάντως

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX
    Eπισης cordura παντελονι, το revit tribe μπορει να σε βολεψει κ δεν ειναι ακριβο.Γενικαδε θελει κ συνεχεια πλυσιμο.
    love will save the planet,hate is a good start.

Re: τζιν μηχανής Frank Thomas

Βασίλη, εγώ έχω πάρει ένα. Το φοράω σήμερα.
    Το αγόρασα από το motomarket πριν κάνα εξάμηνο. Είναι πάρα πολύ καλής ποιότητας ύφασμα τζιν, μαλακό και στεναχωριέμαι κάθε φορά που λερώνει και πρέπει να το βγάλω για να το πλύνω.
    Σκέφτομαι να πάρω και δεύτερο, τόσο πολύ το έχω ευχαριστηθεί.

Re: Re: Re: Re: τζιν μηχανής Frank Thomas

Δεν έχεις άδικο.

Re: Re: τζιν μηχανής Frank Thomas

Αρχικά δημιουργήθηκε από binzis
    Βασίλη, εγώ έχω πάρει ένα. Το φοράω σήμερα.
    Το αγόρασα από το motomarket πριν κάνα εξάμηνο. Είναι πάρα πολύ καλής ποιότητας ύφασμα τζιν, μαλακό και στεναχωριέμαι κάθε φορά που λερώνει και πρέπει να το βγάλω για να το πλύνω.
    Σκέφτομαι να πάρω και δεύτερο, τόσο πολύ το έχω ευχαριστηθεί.
    είμαι σχεδόν ψημένος μετά από αυτή την απάντηση!! το κακό είναι ότι θα πρέπει όπως λέει και ο SVX να ξενερώνεις κάθε φορά που μπαίνει για πλύσιμο ή να πάρεις 2

ευχαριστώ

σψι φι ρθλεσ ;-) Το avatar του/της danaos75
    φίλε cirus εγώ φοράω αυτό
    http://www.hoodjeans.co.uk/html/nd4_jean.html

κάθε μέρα σχεδον στην δουλειά, δεν το φοράω μόνο όταν το πλένω.

Συνοπτικά
    Συν:
    1) Άνετο (αρκετά φαρδιά φόρμα)
    2) Προστασίες Planet Knox σε γονατα και γοφους
    3) Para-Aramid (aka Kevlar) σχεδόν σε όλο το παντελόνι (εκτός απο χαμηλά στα μπατζακια οπου με ενα μποτακι καλυπτεσαι πληρως)
    4) οικονομικότερο απο αυτο που βλέπω πιο πάνω (110 να ερθει σπίτι σου).
    5) Οι προστασίες εννοειτε βγαινουν πανευκολα για να πλυθει το παντελονι ή να τις αντικαταστησεις

Πλήν:
    1) Οι προστασίες στα γόνατα ενοχλούν λίγο μέχρι να τις συνηθίσεις, αλλα εγώ πλέον πάω και σε πελάτες με το εταιρικο αυτοκινητο χωρίς κανενα προβλημα φορόντας το Hoods.
    2) Αγορά μόνο απο το site ή τηλεφωνικά, δεν μπορεις να τα δοκιμάσεις πριν τα παρεις, οπότε θελει πολυ προσοχή το μεγεθος.
    3) Θέλω και ένα δευτερο
    The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.

Παλαιό μέλος
    Φίλε cirus το πήρα πρόσφατα το jean είναι πολύ ωραίο!!
    +100 σε binzis kai svx!!
    Στο motomarket διπλα απο το τζορτζοπουλο το χει 100euro!!!

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    τσεκαρε και τα draggin jeans δεν εχω αλλα πηγα και τα ειδα απο κοντα και δοκιμασα και ειναι αρκετα καλα απο πολλες αποψεις (πολυ ακριβα ομως)
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από danaos75
    φίλε cirus εγώ φοράω αυτό
    http://www.hoodjeans.co.uk/html/nd4_jean.html

κάθε μέρα σχεδον στην δουλειά, δεν το φοράω μόνο όταν το πλένω.

Συνοπτικά
    Συν:
    1) Άνετο (αρκετά φαρδιά φόρμα)
    2) Προστασίες Planet Knox σε γονατα και γοφους
    3) Para-Aramid (aka Kevlar) σχεδόν σε όλο το παντελόνι (εκτός απο χαμηλά στα μπατζακια οπου με ενα μποτακι καλυπτεσαι πληρως)
    4) οικονομικότερο απο αυτο που βλέπω πιο πάνω (110 να ερθει σπίτι σου).
    5) Οι προστασίες εννοειτε βγαινουν πανευκολα για να πλυθει το παντελονι ή να τις αντικαταστησεις

Πλήν:
    1) Οι προστασίες στα γόνατα ενοχλούν λίγο μέχρι να τις συνηθίσεις, αλλα εγώ πλέον πάω και σε πελάτες με το εταιρικο αυτοκινητο χωρίς κανενα προβλημα φορόντας το Hoods.
    2) Αγορά μόνο απο το site ή τηλεφωνικά, δεν μπορεις να τα δοκιμάσεις πριν τα παρεις, οπότε θελει πολυ προσοχή το μεγεθος.
    3) Θέλω και ένα δευτερο
    Ευχαριστώ πολύ, ενδιαφέρων φαίνεται και φθηνότερο αλλά προτεραιότητα είναι να βρω ενα να το δοκιμάσω μην την πατήσω με το νούμερο και αφού το δοκιμάσω και το αγοράσω αργότερα ίσως το 2ο να το πάρω μέσω νετ

Αρχικά δημιουργήθηκε από asphyx
    Φίλε cirus το πήρα πρόσφατα το jean είναι πολύ ωραίο!!
    +100 σε binzis kai svx!!
    Στο motomarket διπλα απο το τζορτζοπουλο το χει 100euro!!!
    το είδα στον κατάλογο του στο internet 145 ευρώ αλλά φαντάζομαι τώρα στις εκπτώσεις μπορεί να το έχει φτηνότερα.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γνωμες για Frank Thomas
    από jfx στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 29/04/2008, 12:16
  2. AGV/Frank Thomas
    από Eorling στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2007, 07:37

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα