Καλημερα και καλο μηνα η σελα gel της ktm αξιζει η να παω στο makan για touratech
Καλημερα και καλο μηνα η σελα gel της ktm αξιζει η να παω στο makan για touratech
moved to --> KTM section
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Φάρδημα της σέλας με σκληρό σφουγγάρι για καλύτερη κατανομή της πίεσης.
Γειά χαρά.
και θα ειναι πιο ξεκουραστη σε πολυωρα ταξιδια?
Η σέλα gel έχει μεγάλη διαφορά, ιδιαίτερα στα ταξίδια με δεύτερο άτομο. Επιπλέον επειδή είναι "σκαμένη" σε τοποθετεί πιο μέσα στη moto, ότι πρέπει για στροφιλίκι.
Αντίθετα η γεωμετρία, το αντιολισθητικό υλικό και το αφρώδες ( ???) της άλλης, προδιαθέτουν για οδήγηση OFF, ειδικά όρθιος ( πιάνεσαι ευκολότερα).
Αν τα φράγκα λείπουν, τότε η λύση του gefr είναι η πιο καλή. Αν θυμάμαι στην περιοχή Διοικητηρίου υπάρχει ένας παλιός και αξιόλογος μάστορας για τροποποίηση σελών.
δεν ειναι ακριβη η gel κανει περιπου 170,00 euro απλα περσι ειχα κανει σε 8 μερες 2,800 χλμ στην τουρκια με την μαμα σελα και δεν την παλεψα .
Ναί είναι καλύτερη. Πρέπει να πατάει όλος ο κ@#$λος. Ζητήστε να τη δοκιμάσετε πρίν να την ντύσει, όσο ακόμα σηκώνει τροποποίηση.Αρχικά δημιουργήθηκε από g.kounoupis
και θα ειναι πιο ξεκουραστη σε πολυωρα ταξιδια?
Γειά χαρά.
εγω λεω να παρω την ετοιμη της ktm και οχι να φτιαξω . εσυ τι λες να φτιαξω ειναι καλυτερα ?
από κανένα συμφορουμίτη. Δές και το οικονομικό θέμα. Εγώ έφτιαξα σε έναν εδώ στη Αθήνα.
Γειά χαρά.
Εγώ φοράω μόνιμα πλέον την gel(KTM).Η ιδιότητα της είναι ότι θέλει περισσότερη ώρα για να συμπιεστή από την στιγμή που κάτσεις πάνω της.Οπότε ενδεικνύεται για ταξίδι.Την πρώτη φορά που θα κάτσεις πάνω της θα πεις αμάν(σου φαίνεται υπερβολικά σκληρή).Ένα παράδειγμα είναι ότι μια μέρα που είχα κάνει 350κμ στροφιλικια και ήμουν οκ την επόμενη ήμερα έπρεπε να γυρίσω πίσω.Με το που ανέβηκα στο πρώτο 20λεπτο είχε πιαστεί ό κ... μου, έλεγα πως θα την παλέψω.Μόλις πέρασε το 20λεπτο και βυθίστηκε υπό το βάρος μου ήμουν κομπλέ.Άλλοι λένε δεν βλέπουν διάφορα.Εγώ με αυτήν την σέλα νιώθω ποιο άνετα στα ταξίδια.Στην πόλη να σου πω την αλήθεια δεν έχω παρατηρήσει,έχω τον νου μου σε άλλα
ΥΓ :Πιστεύω ότι μια δοκιμή όπως σου λένε δεν θα καταλάβεις τπτ.Πρέπει να κάτσεις επάνω της πάνω μισή ώρα σε ταξίδι.
Me gusta la moto, me gustas tu....
Οι εξατμίσεις που περνανε από κάτω την ζεσταίνουν και μαλακώνει, από ότι υλικό και αν είναι και θα υποχωρήσει αρχικά και θα καθίσει σε πιό σκληρό υλικό.
Για εμένα είναι προτιμότερο να έχεις μεγαλύτερη επιφάνεια επαφής σε βάρος βέβαια της ευκολίας να πατήσεις κάτω, γιατί όσο φαρδαίνει ανοίγουν τα πόδια και είναι και ψηλή(μιλάω για την 950).
Επίσης έχουν και λίγο χειρότερη αισθητική, αλλά για μένα η πρακτικότητα είναι πιό σημαντική.
Αυτά.