Σελίδα 1 από 9 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 135

Θέμα: Με έγραψαν λόγω Acrapovic

Angry Με έγραψαν λόγω Acrapovic

Καλημέρα παίδες. Τελικά αυτοί μπάτσοι δεν σε αφήνουν να αγιάσεις...
    Χτες το απόγευμα στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας με σταμάτησαν και μου έδωσαν κλήση για χαρτιά που δεν είχα αλλά μου έριξαν και ένα bonus λόγω του ότι "δεν είχα σιγαστήρα".
    Βέβαια στο CBR είχα κανονικότατο τελικό Acrapovic που για κανένα λόγο δεν μπορεί να θεωρηθεί υπερβολικά θορυβώδες και σίγουρα δεν πιάνεται ως "έλλειψη σιγαστήρα".
    Σήμερα πήγα να κάνω ένσταση στην αστυνομία στην Αλεξάνδρας και μου είπαν ο τροχονόμος είχε δικαίωμα να με γράψει βάσει του άρθρου 81 του Κ.Ο.Κ...
    FYI ορίστε η σχετική παράγραφος του άρθρου 81.

[FONT=courier new]12. O κινητήρας εσωτερικής καύσης, o oπoίoς χρησιμoπoιείται για την πρoώθηση oδικoύ oχήματoς, επιβάλλεται να είναι εφoδιασμένoς με απoτελεσματικό σιγαστήρα, κατάλληλo να μειώνει τo θόρυβo, o oπoίoς πρoκαλείται από την έξoδo των καυσαερίων και τέτoιας κατασκευής, ώστε να μην δύναται να τεθεί εκτός λειτoυργίας από τoν oδηγό από τη θέση τoυ.[/FONT]

Προσωπικά τον σιγαστήρα τον θεωρώ Super αποτελεσματικό και φαντάζομαι το ίδιο θεωρεί και η αντιπροσωπία της Acrapovic στην Ελλάδα.
    Μου είπαν ότι "Κανονικά έπρεπε να σας πάρουν την άδεια και να σας στείλουν στο ΚΤΕΟ Ελληνικού για μέτρηση θορύβου. Αλλά παρόλα αυτά το πρόστιμο θα ίσχυε έτσι και αλλιώς..."
    Αυτό δεν το κατάλαβα με τίποτα.. Δηλαδή ποιος θα με προστατέψει αν ο τροχονόμος έκανε λάθος ?
    Και έχουν καταργηθεί και τα δικαστήρια. Αν απορριφθεί η ένσταση θα πρέπει να κινηθώ δικαστικά με δικά μου έξοδα, και τρέχα γύρευε.
    Ερχεται η ώρα η καλή

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

Re: Με έγραψαν λόγω Acrapovic

Αρχικά δημιουργήθηκε από zouR1
    Τελικά αυτοί μπάτσοι δεν σε αφήνουν να αγιάσεις...
    Χτες το απόγευμα στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας με σταμάτησαν και μου έδωσαν κλήση για χαρτιά που δεν είχα

ναι
    Accipere quam facere praestat injuriam

gamiseta pali kala pou den se egrapse kai gia tin pinakida.
    μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    τωρα εγω να γραψωωωω-να μη γραψωωω...ας κρατηθω λιγο να τεσταρω μεχρι που αντεχω...
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Διαισθητικά σε έγραψε ... Πριν από καιρό είχα 2 τελικά ακράπες και με σταμάτησαν στη Νέα Σμύρνη . "τα χαρτιά σας κύριε ..." όλα καλά , για βάλε μπρος μου λέει , ακούει τους σκύλους να γαυγίζουν και μου λέει , ήταν και μεσημεράκι, " φιλαράκι αν έμενες στη γειτονιά μου θα σ έγραφα , γιατί τέτοια ώρα θα έπρεπε να κοιμάμαι και δεν μπορεί να περνάς έξω από το σπίτι μου και να μου την χαλάς ..." Προφανώς επειδή κατοικούμε σε διαφορετικές γειτονιές μου τη χάρισε !!! Στην περίπτωση σου στράβωσε !!! Πάντως δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι .

Με έγραψαν λόγω Acrapovic
    Τώρα τελευταία παρατηρείται ότι δεν τα πάνε καλά με τους Ρώσους, δεν έβαλες κι εσύ μια Αrata ρε παιδί μου, μια Remus έστω..

Πέρα απ'την πλάκα αυτές οι μπακαλομετρήσεις που κάνουν με το αυτί είναι για νά'ναι.. τώρα αν το μηχανάκι κάνει "κρα" απ'το εξηνταμίλι είναι άλλου παπά ευαγγέλιο..

Άλφα
    Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
    Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
    Για άλλες χρήσεις, δείτε: Άλφα (αποσαφήνιση).
    Ελληνικό αλφάβητο

Α α Άλφα Ν ν Νι
    Β β ϐ Βήτα Ξ ξ Ξι
    Γ γ Γάμμα Ο ο Όμικρον
    Δ δ Δέλτα Π π ϖ Πι
    Ε ε Έψιλον Ρ ρ ϱ Ρω
    Ζ ζ Ζήτα Σ σ ς Σίγμα
    Η η Ήτα Τ τ Ταυ
    Θ θ ϑ Θήτα Υ υ Ύψιλον
    Ι ι Ιώτα Φ φ ϕ Φι
    Κ κ ϰ Κάππα Χ χ Χι
    Λ λ Λάμδα Ψ ψ Ψι
    Μ μ Μι Ω ω Ωμέγα
    Παρωχημένα γράμματα

Δίγαμμα Σαν
    Στίγμα Σω
    Ἧτα (δασυνόμενο) Κόππα
    Δίσιγμα
    Το γράμμα άλφα (ἄλφα) είναι το πρώτο γράμμα του ελληνικού αλφαβήτου. Παρέμεινε σε αυτή τη θέση σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας του. Κατά την επικρατέστερη θεωρία προήλθε από το φοινικικό γράμμα aleph, που στα φοινικικά σήμαινε βόδι. Στην αρχαία ελληνική γλώσσα το γράμμα Α είχε τρεις υποστάσεις ως πρώτο γράμμα του αλφαβήτου, ως το πρώτο αριθμητικό και ως πρώτη νότα στη μουσική. Στο ελληνικό σύστημα αρίθμησης έχει αριθμητική αξία α´ = 1 και ˏα = 1.000

Το γράμμα 'Α' σχετίζεται άμεσα με το γράμμα 'A','a' άλλων αλφαβήτων.

Το γράμμα Α, α ως σύμβολο το συναντούμε σε διάφορες περιπτώσεις:

α (σωμάτιο) που είναι ένας γυμνός από ηλεκτρόνια πυρήνας ηλίου (He) που παράγεται κατά την α διάσπαση των ραδιενεργών πυρήνων.
    Έχει επικρατήσει διεθνώς η χρήση του για την γωνιακή επιτάχυνση.
    Α συμβολίζουμε στα ελληνικά την ανατολή.
    Το Α μέσα σε κύκλο είναι το διεθνές σύμβολο του πολιτικού χώρου της αναρχίας
    Το Α χαρακτηρίζεται δίχρονο φωνήεν. (Δηλαδή άλλοτε μακρόχρονο και άλλοτε βραχύχρονο, χαρακτηρισμός κυρίως της αρχαίας προφοράς).

Το Α παρέμεινε επικεφαλής του αλφαβήτου, σε όλη τη διάρκεια και τις φάσεις της ιστορίας του. Προήλθε από το πρώτο σύμβολο του φοινικικού αλφαβήτου, που είχε το γραμμικό σχήμα ⊄, δηλαδή περίπου το σχήμα της κεφαλής του ταύρου και ονομαζόταν άλεφ, δηλαδή ταύρος. Μερικοί επιστήμονες δεν αποκλείουν το φοινικικό αυτό σύμβολο να ήταν τύπος παλαιότερης ελληνικής γραφής, από την οποία οι Φοίνικες διαμόρφωσαν το δικό τους αλφάβητο, για να το μεταδώσουν έπειτα, με φοινικικά πλέον σχήματα και ονόματα, στους Έλληνες των ιστορικών χρόνων, τον 9o αι. π.Χ. Είναι πάντως βέβαιο ότι από τη φοινικική αυτή παράσταση και ονομασία προήλθε το αντίστοιχο γράμμα των άλλων αλφαβήτων, όπως π.χ. το άλφα της ελληνικής, το αλίφ της αραβικής, το άλεφ της εβραϊκής (σημιτικής). Αυτό φυσικά δεν εμπόδισε να δημιουργηθεί ποικιλία σχημάτων του γράμματος, ανάλογα με τις εποχές και τις διαλέκτους. Ο ελληνικός τύπος του Α πέρασε στους Ετρούσκους και ύστερα στους Ρωμαίους, παραμένει δε και σήμερα ως κεφαλαίο Α στα περισσότερα αλφάβητα.

Η εξέλιξη του Άλφα Αιγυπτιακό Ιερογλυφικό
    κεφαλή βοδιού Πρωτοσημιτικό
    κεφαλή βοδιού Φοινικικό
    aleph Ελληνικό
    Άλφα Ετρουσκικό
    A Ρωμαϊκό
    A

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Βάλε κι ένα λινκ να μη κουράζεσαι από τα copy/paste

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    αφού είχες το τελικό ελεύθερο, καλά έκαναν και σε έγραψαν...

το ότι αδυνατεί (για τους όποιους καλούς ή κακούς λόγους/αιτίες) η αστυνομία να πιάνει όλες αυτές τις παραβάσεις, δε σημαίνει ότι όταν το κάνει πρέπει να σιχτιρίζουμε...

πας και πληρώνεις και τέλος... αν δεν έχεις να πληρώσεις, ας είχες τελικό με σιγαστήρα...

φιλικά

trooperako... καλά τα πήγα?

ΥΓ: για τα χαρτιά νομίζω πως δεν είχες θέμα που σε γράψανε... και δεν ειναι αυτο το θέμα του thread

Re: Με έγραψαν λόγω Acrapovic

Εμένα μ' αρέσει που όλοι κολήσατε στην ακράπα....

[...] μου έδωσαν κλήση για χαρτιά που δεν είχα [...]

(να προχωρήσω στο "β" ή ακόμα; )
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Εμένα μ' αρέσει που όλοι κολήσατε στην ακράπα....
    Εδώ σηκώνει διευκρίνηση γιατί άλλο το "δεν είχα" κι άλλο το "δεν τα είχα πάνω μου", ας απαντήσει ο φίλος και μετά αποφασίζουμε τι μέγεθος πέτρας θα του πετάξουμε στο κεφάλι...

Αστειεύομαι βέβαια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 2stroker
    κανονικα επρεπε να σε μετρησει με ντεσιμπελομετρο αλλα και παλι δε νομιζω να την γλυτωνες μιας και οι ακραπες κανουν τρελο θορυβο
    Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Εδώ σηκώνει διευκρίνηση γιατί άλλο το "δεν είχα" κι άλλο το "δεν τα είχα πάνω μου", ας απαντήσει ο φίλος και μετά αποφασίζουμε τι μέγεθος πέτρας θα του πετάξουμε στο κεφάλι...

o ΤΙΤΛΟΣ παντως δειχνει να φταιει το τελικο του Ανατολικου ΜΠΛΟΚ
    Accipere quam facere praestat injuriam

ρε σεις δε χρειάζεται και ντεσιμπελόμετρο για να καταλάβουμε εαν κανουν θορυβο οι ακραποβιτς...

Αφου όλες οι αφτερμαρκετ λενε "not for road use" ή κατι αντιστοιχο για να εχουν τα οπίσθιά τους καλυμένα...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Νέο μέλος
    Αν δεν εχει σιγαστηρα λογικο ειναι να τον γραψουνε,βεβαια κανονικα επρεπε να υπαρχει και ντεσιμπελομετρο

Σελίδα 1 από 9 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Παιζει να με εγραψαν?
    από nauagios στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 66
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2013, 20:06
  2. Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2011, 10:20
  3. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 02/04/2006, 22:56
  4. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2005, 01:16