Αυτη τη περιοδο συζητειται η ενσωματωση GPS συσκευης σε ολα τα τροχοφορα εκτος δικυκλων σε ευρωπαϊκη εφαρμογη. Ηδη υπαρχει μια σχετικη σκεπτικοτητα οσο αφορα το επιπεδο ελεγχου αυτης της εφαρμογης.
:a39:
Αυτη τη περιοδο συζητειται η ενσωματωση GPS συσκευης σε ολα τα τροχοφορα εκτος δικυκλων σε ευρωπαϊκη εφαρμογη. Ηδη υπαρχει μια σχετικη σκεπτικοτητα οσο αφορα το επιπεδο ελεγχου αυτης της εφαρμογης.
:a39:
αμα τα βαλουν και στην ελλαδα υποχρεωτικα...
θα παει συννεφο η πατεντα για να βαλουν τηλεοραση...
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
Θα διατιθεται σφραγισμενο και καθε τροποποιηση σημαινει ψειρου !!
Μαλλον δεν εχεις καταλαβει για πιο θεμα λεω !
Επιτέλους θα σε δούμε στο ΛέΔεαρ εσένα!Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
:a39:![]()
![]()
![]()
Φανταζομαι για να μετρανε τα χιλιομετρα μας.....
Ποτέ μια δυνατή καρδιά
στον πόνο δε λυγίζει,
ακόμα και αν θα πληγωθεί
κατέχει να ελπίζει.
Και γενικότερα για έλεγχο όπως τώρα που πρέπει να δηλώνουμε και τα κινητά για να ξέρουν που είμαστε ανά πάσα στιγμή μιας και το κινητό μπορεί να το ξεχάσουμε το όχημα όχι (συνήθως)
Επειδη ισχυει μονο για πολυτροχα και οχι για δικυκλα λογω εγκαταστασης, οι εφαρμογες ειναι πολλες και ενδιαφερουσες π.χ. ελεγχο ετησιων η μηνιαιων χλμ για πληρωμη τελων κυκλοφοριας, ελεγχο ταχυτητας και διατραπεζικη πληρωμη προστιμων, ελεγχο κινησης για εταιρικα χλμ και το καλυτερο για να βρισκουν οι παντρεμενοι/ες που γυρναει το αλλο ταιρι !Αρχικά δημιουργήθηκε από manos*gsxr
Φανταζομαι για να μετρανε τα χιλιομετρα μας.....
Οι πολυτροχοι θα φρικαρουν !!!
:rotflmao: :rotflmao:
εμ και θα το απενεργοποιησω και θα μετραει τα αρχιδια μου
gogogo!!!
αυτο δεν εισαι ο μονος που το σκεφτηκε.Αρχικά δημιουργήθηκε από laryfz1
εμ και θα το απενεργοποιησω και θα μετραει τα αρχιδια μου
Οι κατασκευαστες αυτης της συσκευης εχουν ενσωματωσει σχετικη λυση που δε σηκωνει πειραγμα.
Αν η συσκευη δινει λαθος στοιχεια σημαινει οριστικη αφαιρεση διπλωματος και βαριες ποινικες κυρωσεις για "δαχτυλο" σε συσκευη που δεν ειναι ιδιοκτησια του ιδιοκτητη.
Με λιγα λογια η παραποιηση στοιχειων σημαινει διωξη απο την εφορια απο τη μια για αποφυγη φορων συν οτι αλλο επιφερει πειραγμα δημοσιας περιουσιας.
Βεβαια με χρηση μιας τετοιας συσκευης θα πρεπει να καταργηθουν τα διοδια ...
:rotflmao:
1. Θα ξεσηκωθουν ολοι οι αριστεριστες, κανοντας λογο για παραβιαση των προσωπικων δεδομενων
2. Θα πεσει τρελη μιζα απο τους κατασκευαστες του εν λογω μαραφετιου
3. Θα υπαρξουν παραθυρακια του τυπου "αν η Cayenne" ανηκει σε offshore εταιρεια, τοτε τα χιλιομετρα υπολογιζονται με ενα συντελεστη Χ 0,00001"
4. Θα εξαιρουνται της τοποθετησης του GPS οι προυχοντες βουλευτες, δημαρχοι, μεγαλοϊατροι, δικηγοροι κτλ-κτλ
5. Παρ΄ ολο που η ΕΕ θα αναφερει ρητα τους κανονισμους, τη διαδικασια και το χρονοδιαγραμμα γοα τη τοποθετηση του GPS, εμεις θα:
-Φορολογηθουμε με καπελο
-Θα το τοποθετησουμε λαθος καθοτι τα ξεφτερια δεν θα εχουν καταλαβει τι ακριβως παιζει με τις κοινοτικες οδηγιες
-Θα δοθουν 15 παρατασεις για την τοποθετηση του και θα πληρωνουμε υπερογκα προστιμα στην ΕΕ
6. Θα υπαρξει ΣΙΓΟΥΡΑ πατεντα μεσω της οποιας θα χρεωνεις στο GPS του γειτονα τα χιλιομετρα σου
7. Θα δημιουργηθει 100% "κλαδος" εμποριας και παρανομης διαθεσης GPS
GREECE....
Καλημέρα σας κύριοι,
δηλαδή αυτό σημαίνει ηλεκτρονικό φακέλλωμα ανα πάσα στιγμή, ευτυχώς που κάψανε τους φακέλους στην υψικάμινο![]()
Μη μου τη μέρα τάρατε!
To GPS ειναι μονο δέκτης στοιχείων και όχι αποστολέας πάντωςΑρχικά δημιουργήθηκε από Metageitnion
Καλημέρα σας κύριοι,
δηλαδή αυτό σημαίνει ηλεκτρονικό φακέλλωμα ανα πάσα στιγμή, ευτυχώς που κάψανε τους φακέλους στην υψικάμινο![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Για να το λες κάτι θα γνωρίζεις, και εγώ αυτό ξέρω αλλά ποιος μας διαβεβαιώνει ότι δε θα είναι μια "αμφίδρομη σχέση" ανάμεσα στο GPS και κάποιου συστήματος τηλεμετρίας!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
To GPS ειναι μονο δέκτης στοιχείων και όχι αποστολέας πάντως![]()
![]()
Μη μου τη μέρα τάρατε!
8. Ενώ όλη η Ευρώπη θα προδιαγράψει και χρησιμοποιήσει το GPS, εμείς θα πάμε 4 χρόνια μπροστά και θα χρησιμοποιήσουμε Galileo.Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
1.
GREECE....
Α, και οι συσκευές θα έχουν 50 Ευρώ στην κινέζικη αγορά.