Θέλω να μοιραστώ μια εμπειρία που έζησα από την προπερασμένη Τρίτη μέχρι και σήμερα.
Να πω ότι μέσα σε αυτές τις σχεδόν δύο βδομάδες πέρασα από την φάση είμαι εντελώς καλά,σε απανωτές μαγνητικές εγκεφάλου,εισαγωγή στο Διαβαλκανικό,επέμβαση στο κεφάλι,μια μέρα εντατική,και εξητήριο χτες.
Εξαρχής επισκέφτηκα νευρολόγο γιατί πάγωναν πάρα πολύ εύκολα τα δάχτυλα των χεριών μου.Κάπου είχα διαβάσει ότι λέγεται σύνδρομο ΡεΪνό,να πάρω καμιά αγωγή λέω κτλ.,να εφχαριστιέμαι τις τσάρκες με τη μοτοσυκλέτα μου,όλα αυτά.
Αφού λέω τα συμπτώματα αρχίζει και ρωτάει ο γιατρός και από εδώ και εμπρος ξεκινάει το παράξενο της ιστορίας.Εκτός από να παγώνουν τα δάχτυλά σου έχεις παρατηρήσει αν έχουν μεγαλώσει κι όλας?Με ρωτάει.Τώρα που το λέει σκέφτομαι ότι ενώ φορούσα γάντια μοτοσυκλέτας #Lπριν τρία χρόνια που πήρα πρώτη φορά,τα τελευταίο ζευγάρι που πήρα ήταν #XXL.
Δεύτερη ερώτηση.Μήπως μεγάλωσαν και οι πατούσες σου?Λέει ο γιατρός.Τι να του πω τώρα?Ότι το 2006 που θυμάμαι να έχω πάρει κάτι παπούτσια για τη δουλειά ήταν #45 και τα air jordan που πήρα ένα μήνα πριν χρειάστηκά #47,5?
Το πόρισμα βγήκε.Πάσχω από μεγαλακρεία(μεγάλα-άκρα) που οφείλεται στην υπερέκριση αυξητικής ορμόνης που οφείλεται σε καλοήθη όγκο στην υπόφυση του εγκεφάλου.Μόνη θεραπεία-χειρουργείο-αφαίρεση όγκου.Σε αυτό το σημείο είναι που κουνούσα το κεφάλι για να ξυπνήσω από το κωλοόνειρο.Τίποτα,ήταν 100% αληθινό.
Τώρα πλέον είμαι σπίτι όλα τελειωσαν καλά αλλά ήθελα να το πω κάπου.Δεν είναι fucking crasy?