Γεια σας παιδια, οπως εχω γραψει και αλλου πριν απο μια βδομαδα πηρα ενα V-strom 650 του '08. Οταν εγινε η αγοραπωλησια το πηγα σε συνεργειο Suzuki και το ακουσε και το πηγε βολτα και μου ειπε το οκ.
Απο τοτε, εχω το εξης προβλημα. Σε δυο φασεις και παραπανω απο μια φορα (σχεδον συνεχομενα) σε καθε περιπτωση, η μηχανη μπερδευει εν κινησει και παει να σβησει (συμπεριφορα σαν να τελειωνει η βενζινη ή να ειναι εντελως νοθευμενη) και αλλοτε το κραταω με γκαζακι και συνεχιζει, μεχρι να το ξαναπαθει, ενω μου εχει σβησει και εντελως 1-2 φορες στη μεση του δρομου (πολυ επικινδυνο). Εχω παρατηρησει οτι αυτο συνεβη και στις δυο περιπτωσεις τη στιγμη που το λαμπακι της βενζινης απο το 3 επεφτε στο 2, και απο κει και περα. Οσο ηταν 3-4 η ενδειξη δε μου το εχει κανει. Εχω βαλει και 100αρα και 95αρα, απο 2-3 μαγαζια (3 γεμισματα εχω κανει ολα κ ολα).
Σκεφτομαι οτι μπορει να ειναι η τρομπα βενζινης, που εχω διαβασει εδω μεσα οτι πληγεται ευκολα. Αλλα μπορει να ειναι και τιποτα αλλο, λιγοτερο ανωδυνο. Εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να ειναι? Τη δευτερα θα το παω οπωσδηποτε σε συνεργειο, αλλα θελω να ειμαι προετοιμασμενος για το τι θα του πω και τι θα ακουσω.
Επισης, μιας και μενω βορειοανατολικα, μπορει να μου προτεινει κανεις απο εδω κοντα (βορεια εως κεντρο) σε ποιο συνεργειο Suzuki να παω, για να μου κανουν και καλη δουλεια και να μη με σφαξουν.
Ευχαριστω για τυχον βοηθεια.