το σκηνικό έχει ως εξής.
με πέρνουν τηλέφωνο στο κινητό μου (cosmote) για να με ενημερώσουν για προσφορές της VODAFONE. όταν τους ρωτάω που βρήκαν το τηλέφωνό μου και με ενοχλούν μου λέει ο βλακάκος πως καλεί το σύστημα τυχαία ένα νούμερο. του λέω οκ δεν με ενδιαφέρουν οι προσφορές και θέλω να μιλήσω με κάποιον υπεύθυνο γιατί το νούμερο δεν μπορεί να το βρίσκει ο καθένας και να μου πει και το όνομά του. Εκεί μου λέει πως δεν μου λέει το όνομά του γιατί (ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ) δεν του αρέσει ο τόνος της φωνής μου. Του λέω... μεγάλε εσύ με ενόχλησες.. με πήρες στο κινητό μου και θα μου πεις και για τον τόνο της φωνής μου????? Το όνομά σου και το το όνομα του υπεύθυνου που θα μιλήσω. Και μου ξαναλέει πως δεν μου το λέει και θα με συνδέσει με υπεύθυνο. Και κόβει τη γραμμή ο αρχίδι.
η ερώτησή μου είναι απλή. Που σκατά μπορώ να απευθυνθώ? Προστασία του πολίτη? Το κινητό μου είναι σύνδεση και υποτίθεται πως υπάρχει αρχή προστασίας δεδομένων....
(πείτε ότι θέλετε - πως είμαι περίεργος ή κάτι άλλο - αλλά δεν γουστάρω να με παίρνουν στο κινητό μου από απόκρυψη και όχι μόνο να μη μου λένε όνομα αλλά να μου το κλείνουν κι όλας.)
![]()
![]()
![]()
![]()