Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 27

Θέμα: που πας ρε ξεκρανωτος στα αγγουρια?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mparmpanik

που πας ρε ξεκρανωτος στα αγγουρια?

Τι ειναι αυτο που σε πιανει οταν ο καιρος ειναι λαμπερος
    ( και μουτζουφλης να ειναι παλι σε πιανει), σουλατσαρεις ξεκρανωτος
    και σου δημιουργειται η βεβαιοτητα οτι ολα θα πανε πριμα,
    δεν θα την φας την τουμπα και θα το ριξεις το γκομενακι που θα σε δει
    καβαλα στο μοτοσακο?
    Ειδικα το γκομενακι που ειναι και της κατηγοριας μοντελακι?

Σουλατσαρεις ξεκρανωτος και κανεις καμακιγκ σε ο,τι βρεις μπροστα σου.
    Στην κατηγορια «μεγαλα μικρα καμακωνω, ξανθα μελαχρινα παστρευω»,
    εισαι ο σουπερουαουα.

Καμακωνεις από φαναρι σε φαναρι, πεντε με εξι φορες το λεπτο, ότι κινειται
    και είναι θηλυκο και δεν δειχνει να ’χει τυψεις ουτε καν δυσπεψια.
    Απο τις χυλοπιτες.
    Το μονο που σου εχει γλυτωσει ειναι οι αδεσποτες θηλυκες γατες (ελεγχεται αυτο)
    ο παππους με το φανελακι και το καναρινι που ειναι ψηλα το κλουβι και δεν το φτανεις.

Βεβαια δικαιως εχεις τιμηθει με τον αγερωχο τιτλο του καμακο-καγκουρα
    ασχετως αν υπαρχει το δίλλημα για το αν πρεπει να σε κλεισουν καπου
    μεχρι να ξελυσσαξεις ή αν ειναι καλυτερα να σε αφησουν αμολητο στα στενα
    μεχρι να καμακωσεις και τον παππου.
    Ή μεχρι να βρεις σκαλα για να ασχοληθεις με το καναρινι.

Εννοειται βεβαια οτι ολα αυτα ειναι καρασυκοφαντιες των κρανιωμενων
    και συ ως ανθρωπας ενα απλο χομπι εχεις..
    Οπως ολος ο κοσμος αλλωστε.
    Απλα το χομπι σου δεν ειναι η συλλογη γραμματοσημων..

Και στην τελικη το να εισαι καμακοκαγκουρας ειναι ενα αθωο χομπι,
    που μπορει μεν να μην σε κανει συμπαθεστατο σε γυναικοπαρεες
    αλλα σιγουρα σε κανει πιο ευπροσδεκτο απο εναν που πεταει πετρες, ας πουμε.

Ή απο εναν με κομενες εξατμισεις..
    Καρατσεκαρισμενο..

Κι ας γυαλιζει και λιγο ο ματης σου στην θολη θολη ελπιδα
    οτι καποτε, καπου, κατι απελπισμενο μπορει και να σου κατσει..

εκτος από τον παππου που δεν σου καθεται με τιποτα..

Νέο μέλος
    Φιλε mparmpanik (συγνωμη για το θαρρος)
    Περιμενα να δω τις γνωστες απαντησεις του τυπου, αν φτασω σε σημειο να σπασω το κεφαλι μου , τοτε θα τα εχω σπασει ολα τα αλλα! Ευτυχως ομως, δεν το ειδα...
    Και ρωταω, ελπιζοντας ο mparmpanik να συμφωνει.
    Γιατι δεν περπαταμε χωρις παπουτσια?
    Ή ακομα και χωρις ρουχα! Παλι πιο σεξυ θα ειμασταν για τις γκομενες...
    ΧΑΡΙΣΕ ΜΟΥ ΛΙΓΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΗ ΜΟΥ ΚΟΥΚΛΑ...

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    δεν καταλαβαίνω το κόλλημα που έχετε με τα κράνη..

ΟΚ, το να μη φοράς κράνος είναι επικίνδυνο αν πάθεις ατύχημα. όλα μπορείς να τα σπάσεις και να ζήσεις, αλλά αν σπάσεις το κεφάλι σου, πας χαμένος. αλλά εδώ πέρα εσείς όσους δεν φοράνε κράνος κάνετε λες και θέλετε να τους σκοτώσετε από πριν για να μη σκοτωθούν από μόνοι τους. όχι τίποτα άλλο, αλλά γιατί σας χαλάνε και το "image" σαν σωστοί μοτοσυκλετιστές που είστε. μην γεμίσει και ο δρόμος αίματα και λερωθεί, δε λέει.. άσε που τα αίματα γλυστράνε και μπορεί να πέσει και κανένας άλλος. και δώσ του κράξιμο και βρίσιμο. μήπως και οι «σωστοί» οδηγοί αυτοκινήτων κράζουν αντιστοίχως και με τον ίδιο τρόπο όσους «ελεεινούς και τρισάθλιους» δεν φορούν ζώνη ασφαλείας; ή που οδηγούν κούτες δίχως αεροτσούβαλο;

εγώ όταν ήμουν μικρός κυκλοφορούσα πολλές φορές δίχως κράνος και με το φανελάκι.. και αν μου την έλεγες σε κανά φανάρι θα σου απαντούσα να πα να γα.. διότι στην ηλικία που ήμουν, το μόνο που με ένοιαζε ήταν η ελευθερία μου.. έλεγα π.χ. «αν είναι έτσι, να φοράω κράνος και πεζός». ούτε μαλάκας ήμουν, ούτε αλήτης, ούτε κάγκουρας, ούτε κάποιο από αυτού του είδους τα στερεότυπα. ό,τι περιορισμό βάλεις σε κάποιο παιδί, αυτό θα βρει τρόπο να τον παρακάμψει και μάλιστα θα αποκτήσει και δική του προσωπική άποψη γιατί το κάνει..

τώρα λοιπόν εδώ και πάρα πολλά χρόνια φοράω πάντα κράνος ακόμη και όταν πάω μέχρι το περίπτερο για τσιγάρα. χωρίς αυτό αισθάνομαι «γυμνός», όχι μόνο λόγω της ασφάλειας που παρέχει, είναι π.χ. σαν να κάνει κρύο και να βγαίνω έξω με το σορτσάκι και το κοντομάνικο έτσι για πλάκα. παρ'όλα αυτά δεν μπορώ να κατηγορήσω και να βρίσω αυτόν που δεν το φοράει.. θα είναι σαν να τη λέω στον παλιό εαυτό μου, ο οποίος μεγάλωσε και έγινε εγώ.. με πολλά σωστά και πολλά λάθη όπως όλοι μας. γιατί να βρίσω αυτόν τον τυπάκο; απλά τον σωγχωρώ γιατί δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνω. μπορείς να με βρίσεις εσύ αν θες, σκέψου όμως πρώτα τι έχεις κάνει εσύ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από kostas777
    σκέψου όμως πρώτα τι έχεις κάνει εσύ.
    καλημερα,

κι εσυ σκέψου πόσο τυχερός στάθηκες και ποσο σπανιο ειναι να σταθει εκαστως ξεκρανωτος το ιδιο τυχερος...

επειδη κάποτε ήμασταν λάθος πρέπει να επιτρέψουμε αυτο να επαναλαμβανεται;

εκανες λαθη στη ζωη σου... θα επιτρεψεις να τα κάνει αβίαστα και το παίδι σου; δεν θα προσπαθησεις να το αποτρέψεις με τον ελάχιστο έστω τρόπο;

Αρχικά δημιουργήθηκε από kostas777
    θα είναι σαν να τη λέω στον παλιό εαυτό μου, ο οποίος μεγάλωσε και έγινε εγώ.. με πολλά σωστά και πολλά λάθη όπως όλοι μας. γιατί να βρίσω αυτόν τον τυπάκο; απλά τον σωγχωρώ γιατί δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνω. μπορείς να με βρίσεις εσύ αν θες, σκέψου όμως πρώτα τι έχεις κάνει εσύ.
    Κώστα κανείς δεν μιλάει για βρισίδι, υπάρχει πάντα ο ευγενικός τρόπος που στο συγκεκριμένο θέμα καλό είναι -κι ο ίδιος το ξέρεις πλέον- να είναι και επίμονος. Προς Θεού, για κανένα "image" δεν πρόκειται.. ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο λέγεται και ατομική θέληση να μπει ένα ακόμα "χέρι βοηθείας" στην προσπάθεια μείωσης των θλιβερών στατιστικών..

Καλώς ήρθες!

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΙΔΕΣ ΠΑΝΤΑ ΦΟΡΑΓΑ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝΕ ΠΟΥ ΤΟ ΦΟΡΑΓΑ ΠΑΝΤΟΥ. ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΑ ΠΑΣΧΑ ΔΕΝ ΤΟ ΦΟΡΕΣΑ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΖΥΓΩΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΣΑΓΟΝΙ ΣΠΑΣΙΜΟ ΣΕ 3 ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ 6 ΛΑΜΕΣ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΕΥΤΗΧΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΗΜΑΔΙΑ ΕΝΤΟΝΑ Α ΚΑΙ ΓΙΑ 1 ΕΚΑΤΟΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΩ Η ΜΑΠΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΑΝΑΦΤΙΑΧΝΕΙ.... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΟΔΗΓΑΩ ΜΗΧΑΝΗ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ......

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ.....ΔΕΝ ΤΡΑΚΑΡΕΙΣ 300 ΦΟΡΕΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ............!!!!!!!!!!!

Νέο μέλος
    Δεν πιστευεις πραγματικα οτι ειχε καποιος την προθεση να σε σε προσβαλει ή ακομα χειροτερα να σε βρισει, φιλε kosta777.
    Η σατυρα ειναι μια καλοπροαιρετη Ελληνικη παραδωση, που με την μεγαλη της υπερβολη καταφερνει να βαλει σε σκεψεις.
    Δεν εχει σημασια αν εσυ δεν, ή γουσταρεις να φορας κρανος, κεφαλι σου ειναι!
    Απλα φευγουμε αδικα ρε φιλε...
    Εχουμε χασει 2 καλους φιλους ετσι.
    ΧΑΡΙΣΕ ΜΟΥ ΛΙΓΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΗ ΜΟΥ ΚΟΥΚΛΑ...

Μπορεις και με το κρανος να εισαι πουλμουρ, οπως φαινομαι στο αβαταρ μου...
    ασε που κρυβει και τις σκατοφατσες μας...:wacko:
    "Στον πατέρα μου οφείλω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην"
    Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club

Νέο μέλος
    [..]αλλά γιατί σας χαλάνε και το "image" σαν σωστοί μοτοσυκλετιστές που είστε.
    Χμ, όχι δεν είναι αυτό. Σίγουρα είναι και αισθητικό το ζήτημα, αλλά αν βρίσει κάποιος έναν ξεκράνωτο, δε θα είναι για αυτόν τον λόγο.

Μπορώ να σου βρω έναν εξαιρετικό λόγο να βρίζει κάποιος έναν ξεκράνωτο.

Οδηγώ με το αυτοκίνητό μου. Αν, λέω αν τυχόν γίνει κάτι και τρακάρουμε, είτε από δικιά σου υπαιτιότητα είτε από δικιά μου, τότε θα ευθύνομαι για πολύ σοβαρά τραύματα ή και τον θάνατό σου. Αν, δε, έχω και συνυπαιτιότητα, τότε θα το έχω στη συνείδησή μου, για να μην αναφέρουμε και το ότι θα πληρώνω χιλιάδες ευρώ για μια ζωή. Κι όλα αυτά επειδή εσύ, ηλίθιε ξεκράνωτε, είχες τη φαεινή ιδέα να πάρεις το δίκυκλο χωρίς να φοράς κράνος, για να νοιώθεις ελευθερία και καλά.

Αν θες ελευθερία, πήγαινε και κάνε bungee jumping, ή ελεύθερη πτώση από αεροπλάνο, ή ακόμη βάλε τον ανεμιστήρα να σε χτυπάει στο πρόσωπο. Ο,τιδήποτε άλλο εκτός από το να βγαίνεις στον ίδιο δρόμο με εμένα, τόσο ευάλωτος που θα πρέπει να προσέχω ιδιαίτερα για να μη γίνει το κακό και σε φάω λάχανο.

Εγω ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω την μ@λ@κ!@ που εχει καποιος και δεν φοραει κρανος οταν βρεχει, ειδικα κατι ντελιβεραδες που ειναι συνεχεια στους δρομους, δηλαδη τι να πω, οταν τους βλεπω τρελενομαι....

Το πιο κορυφαιο, γυρναω απο εγνατια Θεσσαλονικη με βροχη και πετυχενω ενα καγκουρα απο την αντιθετη με παπατι να τρεχει, ειναι σχεδον ψαρακομενος, χωρις κρανος..... τωρα τι προσπαθουσε να αποδηξει, θα σας γελασω, αλλα μετα απο αυτο νωμιζω τα εχω δει ολα.....

Το κρανος σε αφυνει να απολαυσεις την ελευθερια που σου δινει η μηχανη (και γενικα ο προστατευτικος εξοπλησμος) και οχι τα δακρυα που σου τυφλονουν τα ματια μετα τα 40km/h, το μυγακι που θα σου μπει στο ματι, που στην τελικη μπορει να σε ριξει

Οταν δεν φορας κρανος πολυ απλα περιοριζεσαι παρα νιωθεις ελευθερος.......

και εγώ είναι αλήθεια δεν μπορώ να καταλάβω το κόλημα πού έχουν όλοι με αυτούς που δεν φοράνε κράνος (εγώ πάντα φοράω) δικαίωμα του καθενός είναι αυτό,και ενοείτε βέβαια πως πιστέυω οτι δεν θα έπρεπε να υπάρχει και κλήση για κράνος όπως και για ζώνη αντίστοιχα

Αρχικά δημιουργήθηκε από yamaha r1
    και εγώ είναι αλήθεια δεν μπορώ να καταλάβω το κόλημα πού έχουν όλοι με αυτούς που δεν φοράνε κράνος (εγώ πάντα φοράω) δικαίωμα του καθενός είναι αυτό,και ενοείτε βέβαια πως πιστέυω οτι δεν θα έπρεπε να υπάρχει και κλήση για κράνος όπως και για ζώνη αντίστοιχα
    δεν υπάρχει κόλημα μ'αυτούς. αφού πετάνε τη ζωή τους έτσι, δικαίωμά τους.
    κόλημα υπάρχει με όλους εκείνους που τους περιβάλουν, με τα άτομα που τους αγαπούν.

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από fdTolis
    [B]Εγω ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω την μ@λ@κ!@ που εχει καποιος και δεν φοραει κρανος οταν βρεχει, ειδικα κατι ντελιβεραδες που ειναι συνεχεια στους δρομους, δηλαδη τι να πω, οταν τους βλεπω τρελενομαι....

Eιναι με τη θηλια στο λαιμο αυτοι οι ανθρωποι και πανε για μεροκαματο.Απορω...δεν τους σκιζονται τα ματια με την βροχη;Τι αντανακλαστικα εχουν;
    Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι οτι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι γεμάτοι αμφιβολίες..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DeusEx
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από zx400
    [B]
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fdTolis
    Εγω ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω την μ@λ@κ!@ που εχει καποιος και δεν φοραει κρανος οταν βρεχει, ειδικα κατι ντελιβεραδες που ειναι συνεχεια στους δρομους, δηλαδη τι να πω, οταν τους βλεπω τρελενομαι....

Eιναι με τη θηλια στο λαιμο αυτοι οι ανθρωποι και πανε για μεροκαματο.Απορω...δεν τους σκιζονται τα ματια με την βροχη;Τι αντανακλαστικα εχουν;
    Γιαυτο υπαρχουν οι γυαλαμπουκες !

Περα απο την πλακα ... εγω παντα φοραω κρανος, ειχα πεσει με το xr-ακι μου σε γλυτσα με αρκετα χλμ, και αν δεν φοραγα το κρανακι μου δεν θαμουνα εδω για να το γραφω !

Ωστοσο θα γουσταρα οταν πεταγομαι απο το σπιτι μου στην πλ ελευθεριας για καφε με 20χλμ/ω να μην το φοραω κ να μπανιζω τις καφετεριες !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mparmpanik
    Με αλλα λογια πιασε το αυγο και καντου περμαναντ.
    (κι ανταυγειες καντου αν το γραπωσεις καλα και δεν γλυστραει)
    Για ποια αισθηση ελευθεριας και μπορδοροδοκοκκινα αλογα μου λες?
    Είναι αισθηση ελευθεριας ο σφηκας που ερχεται και σου καρφωνεται στο ματι το Τσακιρικο?
    (Και μιας και ειπα ματι τσακιρικο, τι γινεται ρε παιδια, γιατι όλα τα ιπταμενα που σκανε στην ζελατινα στοχευουν το δεξι μου ματι?
    Μπολσεβικοι είναι και θελουν να εξοντωσουν ότι δεξιο υπαρχει? )

Ενταξει, σε ακουσα, μου το ειπες,
    Και λιγο από ιντιανα τζοουνς αισθανεσαι που σου επιτίθενται τα τερατα και συ αντεχεις,
    αλλα εγω εχω φαει λοξη πετρια και αυτό αισθηση ελευθεριας δεν το λεω.
    Περισσοτερο σε μαζοχισμο μου φερνει.

Και η βροχη?
    Που σου τσακιζει τα ματια και σου ξεβαφει και το ριμελ?
    Ρε συ Ξερεις ποσο κοστιζει ένα ριμαδοριμελ της προκοπης?
    Βαλε το κρανακι βρε αδελφε να μην καταξοδευεσαι και κανεις τον hondo πλουσιο.
    Κι αν σωνει και καλα θελεις να τον κανεις πλουσιο πηγαινε αγορασε ξεκωλες κιλοτες για την γκομενα,
    που μπορει κι αυτες να κανουν τον hondo πλουσιο αλλα όταν τις φοραει (η γκομενα όχι ο χοντος) εσυ θα το ευχαριστιεσαι.

Αλλα για να το ευχαριστιεσαι πρεπει να την βλεπεις όταν τις φοραει.
    Και για να την βλεπεις να τις φοραει δεν πρεπει να εχεις ένα μπαμπουρα μεσα στο ματι.
    (ουτε στο αριστερο ουτε στο δεξι)

Και για να θυμηθω και τα πρακτικα σου εχει τυχει να κολλησεις διπλα σε λεωφορείο?
    Ειδες που την εχουν βαλει την κωλοεξατμιση?
    Φατσα καρτα στη μουρη σου είναι.
    Κι όταν σε βλεπει ο λεωφορειας τραβαει μια ξερογκαζια για να κανει γουστο.
    Το ότι δεν χεζει και στο κεφαλι σου είναι επειδη δεν το εχει σκεφτει ακομα.
    Εσυ ολο αυτό το αρωμα θελεις να το φας ξεκρανωτος?

Και τα στρουμφακια?
    Που όταν σε βλεπουν ξεκρανωτο λενε καλως το 350αρι?
    Κι αμα σε τσιμπησουν και στα αρπαξουν τοτε εσυ με τι θα παρεις τις ξεκωλες κιλοτες για την γκομενα?
    Θες να σε ταραξει στην μιρλα που την αφησες ξεβρακωτη?
    Θα μου πεις ότι αυτος είναι ο τελικος στοχος.
    Να την αφησεις στο τελος ξεβρακωτη.
    Όμως ρε φιλε, τα μοντελα που κυκλοφορουν εχουν βγει με εργοστασιακο ελλατωμα.
    Για να δουλεψουν σωστα πρεπει πρωτα να είναι βρακωμενα αλλιως ρεταρουν.

Γι αυτό σου λεω..
    Φορα το το γαμημενο.
    Ξεμπλεκεις από πολλα..

Τωρα μπορει να κανεις «ιιιιι» με αυτά που λεω , όπως θα εκανα κι εγω αν εβλεπα
    ένα busa με βοηθητικες, αλλα κρανιωμενος πας εκει που θελεις όταν το θελεις
    Κι όχι αν το θελει ο θεος.

Ενταξει , βγαζω τον σκασμο, μου το ειπες και το καταλαβα.
    Εσυ εισαι σουπερ ουαου, μαγκας και αντρουα τυπος και η στραβη δεν σου καθεται με τιποτα.
    Εχεις υπογραψει συμβολαιο με τον θεο.
    Θα του αναβεις λαμπαδα ισα με το μποι σου , θα κανεις και μερικα σταυροκοπηματα
    κι αυτος ως φιλελεημων και μεγαλοψυχος που είναι,
    θα βαζει το χερακι του και θα προστατευει την κεφαλα σου από την ασφαλτο.

Κι εδώ που τα λεμε, ένα δικιο το εχεις..
    Τι την θελεις την παλιοκατσαρολα κατακεφαλα, όταν εχεις ολοκληρη θεϊκη χερουκλα να σε προστατευει?

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. που πας ρε Καραμητρο???
    από faraway στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2009, 22:39
  2. Πού πας ρε μ΄ένα σκέτο Lower...?
    από JAD στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 13/02/2009, 03:08
  3. που πας ρε με μόνο ένα;
    από lampros_fazer στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ