Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 36

Θέμα: Service R1100GS

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS

Service R1100GS

To service!!! 60.000
    Πριν από λίγο παρέλαβα την μοτοσικλέτα μου , από τον κ Παναγιωτόπουλο . Το service μου στοίχισε 436 ευρό ! Λοιπόν έχουμε και λέμε : Τα εργατικά με ΦΠΑ 101 ε
    (ρυθμίσθηκε ότι ήταν να ρυθμιστεί ,βαλβίδες , ψεκασμός κτλ )
    Αλλάχτηκαν : Φίλτρα λαδιού αέρα και βενζίνης , τα μπουζί , ο ιμάντας του δυναμό , ο δείκτης λαδιού ( δεν έχω ιδέα τι εννοεί ) λιπαντικά , βαλβολίνες υγρά φρένων , η κλειδαριά ( η π@π@ριά που κλειδώνει το κάθισμα του συνοδηγού ) , ένας διακόπτης (αυτός για την μικρή ή μεγάλη σκάλα ) και τα τακάκια των φρένων ! Επίσης ρυθμίσθηκε η κόρνα , που με είχε εγκαταλείψει !
    Αξίζει να αναφέρω ότι η συμπεριφορά του ιδίου και των συνεργατών του ήταν άψογη! Επίσης μου δώσανε και μηχανάκι αντικατάστασης !!!!!
    Αυτά τα ολίγα ....τα συμπεράσματα δικά σας !!!

Αααα.....Η μοτοσικλέτα έχει 60.000 χλμ (τουλάχιστο τόσα γράφει το κοντέρ )

…..Καπετάνιε sorry αλλά δεν βρήκα άλλο ποστ για το θέμα , ούτε αυτό που είχα γράψει για το service των 60.000 χλμ .!!!! …….

πολλά δεν είναι¨?

Πόσο έκανε το ΚΝ ?

Re: Service R1100GS

Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    …..Καπετάνιε sorry αλλά δεν βρήκα άλλο ποστ για το θέμα , ούτε αυτό που είχα γράψει για το service των 60.000 χλμ .!!!! …….
    Δεν πειράζει παιδί μου...

Να έχουμε και δουλειά να κάΜωμε!!

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από φατα μουτρα
    πολλά δεν είναι¨?

Πόσο έκανε το ΚΝ ?

50 e

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Eγώ νομίζω ότι είναι πανακριβος.
    Στο 1000RR λάδια φίλτρο λαδίου + αέρα + ρθμιση βαλβίδων
    160ευρο και εννοείτε ότι στο τετρακύλινδρο εν σειρά είναι χοντρή
    πο...τσα μέχρι να καταφέρεις να κάνεις ρύθμιση βαλβίδων καθώς ξηλώνεις φιλτροκουτι μπεκιέρες μέχρι να σου δώσει χέρι, ενώ στη μπέμπα ρυθμιση βαλβίδων πάνω απο 15 λεπτά αποκλείεται να σου πέρνει να κάνεις.

Τα αναλώσιμα μόνο είχαν 265 ευρό ! Ενδεικτικά τα τακάκια κοστίζουν 80 ε ….Το φλάς με την βάση του περίπου 30 …΄Εβαλα φίλτρο ΚΝ …Η εργασία έφτασε τα 65 ευρό ….Δεν νομίζω ότι είναι πανάκριβα !!!!

Νέο μέλος Το avatar του/της nkbl
    Κυριοι
    r1100gs service 80000 klm με λαδια ,ξυδια, βαλβολινες, φιλτρα μπουζι, τακακια μονο πισω ,και οτι αλλο γινεται στο service των 80, plus εξτρα αλλαγη ματιου ενδειξης λαδιου λογω διαρροης και δισκων αμπραγιαζ, 620 ευρω στον ιδιο μαστορα διοτι σε αλλον δεν παω.
    Μανουλα μου!!!!!!
    Παντως απ'οτι ξερω το κοστος των ανταλλακτικων και το κοστος για καθε εργασια ειναι στανταρ σε ολα τα εξουσιοδοτημενα συνεργεια της bmw οποτε δεν τιθεται θεμα ακριβου και φτηνου μαστορα αλλα καλου και κακου μαστορα.Ονοματα δεν λεμε και υποληψεις δεν θιγουμε.(Ο Παναγιωτοπουλος ειναι χειρουργος παντως με οτι καλο και κακο σημαινει αυτο)
    Νικος

Ρε παιδιά. εγώ λόγω του ότι μενω Μεσολόγγι με βολεύει να πάω για σέρβις στον Ανδρεόπουλο στην Πάτρα. το θέμα είναι ότι κανόνισα το σέρβις και μου είπε ότι για ρύθμιση βαλβίδων, αλλάγή φίλτρου βενζίνης, έλεγχο του ιμάντα δυναμό, τακάκια εμπρός, και ρύθμιση ψεκαμού, θα μου στοιχίσει 200-250 €. εμένα μου φένεται πανάκριβος γιατί ουσιαστικά τα μόνα αναλώσιμα είναι το φίλτρο και τα τακάκια. Η γνώμη σας????

Κύριε Βελζεβούλη, μήπως θυμάσαι τον κωδικό του Κ&Ν? Έβαλα και εγώ ένα αλλά δεν κουμπώνει καλά το κουτί

Αρχικά δημιουργήθηκε από GATHAN
    Ρε παιδιά. εγώ λόγω του ότι μενω Μεσολόγγι με βολεύει να πάω για σέρβις στον Ανδρεόπουλο στην Πάτρα. το θέμα είναι ότι κανόνισα το σέρβις και μου είπε ότι για ρύθμιση βαλβίδων, αλλάγή φίλτρου βενζίνης, έλεγχο του ιμάντα δυναμό, τακάκια εμπρός, και ρύθμιση ψεκαμού, θα μου στοιχίσει 200-250 €. εμένα μου φένεται πανάκριβος γιατί ουσιαστικά τα μόνα αναλώσιμα είναι το φίλτρο και τα τακάκια. Η γνώμη σας????

Κύριε Βελζεβούλη, μήπως θυμάσαι τον κωδικό του Κ&Ν? Έβαλα και εγώ ένα αλλά δεν κουμπώνει καλά το κουτί
    Άμα σας πω ότι δεν έχω ιδέα , θα με περάσετε για άσχετο ;;;

Θα κοιτάξω να δω αν γράφει απάνω στο φίλτρο τίποτα…..

Εχτές έκανα το service των 70.000 χλμ ! Την πήγα το πρωί στον κ. Παναγιωτόπουλο και το μεσημέρι στις 15.00 την πήρα ,όπως ακριβώς είχαμε συμφωνήσει ! Λοιπόν , το service είχε τα εξής … Λάδι για τον κινητήρα , βαλβολήνες για τον άξονα , ρυθμίσαμε βαλβίδες και ψεκασμό , μια βάση για το φλασάκι …αααα φυσικά φίλτρο λαδιού και αέρα (έβαλα της ΚΝ ) , τέλος έκανε μια στεγανοποίηση ,όπως την ανέφερε , γιατί είδε λαδάκι έξω από την τάπα στον αριστερό κύλινδρο!!!
    …Σύνολο 330 !
    Αξίζει να αναφέρω την άψογη συμπεριφορά του ίδιου και των συνεργατών του !

Σήμερα έκανα το σέρβις των 80000χλμ !!! Λοιπόν έχουμε και λέμε
    Αφού ρυθμίσθηκε ότι ήταν να ρυθμιστεί , βαλβίδες και ψεκασμός , αλλάχτηκαν τα μπουζί
    το φίλτρο της βενζίνης , το φίλτρο του λαδιού ,η τσιμούχα απο το αριστερό καλάμι , φυσικά τα λαδάκια μαζί με την βαλβολίνη του άξονα , τα τακάκια (80 ευρό :a53: )και η λάμπα μπροστά !
    Πλήρωσα 218 ευρό ανταλλακτικά και 109 εργασία ....327 σύνολο !!

Αξίζει να αναφέρω ότι το σέρβις έγινε στον κ Παναγιωτόπουλο και ότι η συμπεριφορά τού ίδιου και των συνεργατών του άψογη ! Επίσης μου έδωσαν ένα μηχανάκι για να κάνω την δουλειά μου , μέχρι να παραλάβω την μοτοσικλέτα μου !!!Την οποία παρέλαβα ακριβώς στην ώρα που είχε πει …

Καπετάνιε αν μπορείς να τα βάλεις στην σωστή σειρά θα το εκτιμήσω αφάνταστα !!!!

Καπετάνιε αν μπορείς να τα βάλεις στην σωστή σειρά θα το εκτιμήσω αφάνταστα !!!!

Έγινε!

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Επίσης μου έδωσαν ένα μηχανάκι για να κάνω την δουλειά μου , μέχρι να παραλάβω την μοτοσικλέτα μου !!!
    Κανονικα επρεπε να σου δωσουν κανα μηχανακι για μεγαλυτερο χρονικο διαστημα,κι αμα ηταν κανα DRZ επρεπε να αφησεις το καραβι σου στο συνεργειο!
    Ειναι λιγο σπαμακι,αλλα με ετρωγε τι να κανω????:rotflmao: :rotflmao:
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    Κανονικα επρεπε να σου δωσουν κανα μηχανακι για μεγαλυτερο χρονικο διαστημα,κι αμα ηταν κανα DRZ επρεπε να αφησεις το καραβι σου στο συνεργειο!
    Ειναι λιγο σπαμακι,αλλα με ετρωγε τι να κανω????:rotflmao: :rotflmao:

You are being watched...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

service 120.000

Την πέμπτη έκανα το σέρβις των 120.000 χιλ. ! Αυτή την φορά δεν το πήγα στον Παναγιωτόπουλο αλλά στο ΜοτοΖιτα .
    Αρχικά να αναφέρω ότι ο Άλκης είναι συμπαθέστατος ,άνετος, φιλικός και έτοιμος να ασχοληθεί με όποια απορία έχεις !

Το κόστος ήταν 220 ευρό και είχε τα παρακάτω:
    Τακάκια μπροστά -πίσω
    Λάδια - φίλτρο λαδιού
    Βαλβολίνη για τον άξονα
    μπουζί .
    Ρυθμίστηκε ότι έπρεπε να ρυθμιστεί και άλλαξε και τα υγρά των φρένων !

Ο μάστορας ασχολήθηκε με την μοτοσικλέτα αρκετά , έλεγξε διάφορα πράγματα , από βίδες εώς λουράκια και τσουμπλεκοστσουμπλεκα !

Για το ''ραντεβού'' του σέρβις χρειάστηκε ένα τηλέφωνο την προηγούμενη μέρα !

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Service times
    από tgriparis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 28/08/2006, 13:03
  2. Kawasaki Service
    από CyBeRseXX στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2004, 15:02
  3. service manual πού;
    από cityfly στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2004, 13:05
  4. kathe pote service to vsttrom 650????
    από vstrom650 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2004, 12:50
  5. Plirofories apo service manual gia ZRX 1100 97'
    από KRHTIKOS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/01/2004, 19:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας