Ισχυη οτι τα τραιαμφ μετα απο ορισμενα χιλιομετρα κανουν σαν κουδουνιστρες; Καποιος εγκαθετος το ανεφερε σε μια συζητηση.Το sprint st, ειναι καλυτερο απ το vfr; Ας σφαχτουμε αδερφια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ισχυη οτι τα τραιαμφ μετα απο ορισμενα χιλιομετρα κανουν σαν κουδουνιστρες; Καποιος εγκαθετος το ανεφερε σε μια συζητηση.Το sprint st, ειναι καλυτερο απ το vfr; Ας σφαχτουμε αδερφια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
(κλείνει το άλλο thread?)
Ευτυχως που δεν παιζει καμια εκδοση του στρομ σε σπορτ τουρινγκ
Τον ειχαμε πιει :rotflmao:
Eφυγα απο το αλλο θρεντ γι να μην κλεισει. Δεν ειμαι τοσο μου......ο!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Με εχουνε μαθει και δεν με παιζουνε ρε γαμο το:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Oποιος τσακωνετε σοβαρα, και με επιχειρηματα για μηχανακια και ποδοσφαιρο, ειναι τουλαχιστον ανωμαλος κατα την γνωμη μου. Επισης οσοι νομιζουν οτι οσα γραφω αρνητικα για διαφορα μηχανακια, τα πιστευω, τοτε θα πρεπει να μου δωσουν οσκαρ αν τους επεισα και με εχουν αντιπαθησει γι αυτο.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αντε ρε βεστρομα τολμας και μιλας ενω εχεις την αρχικουδουνιστρα!!!!!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρωτα τον τροπεα αν κουδουνιζει το μοτορι σου...
![]()
![]()
![]()
Μόνο ; Άμα το σκεφτείς θα δεις ότι έχει και μπιντέ και παρκάκι αλλά και κούνια πάνω σε δύο ρόδες !Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
Αντε ρε βεστρομα τολμας και μιλας ενω εχεις την αρχικουδουνιστρα!!!!!!!!!!
Άμα ήτανε και μπιμπελό το Βεστρόμ θα το βρίσκαμε στα Jumbo κι όχι στου Σφακιανάκη:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Μόνο ; Άμα το σκεφτείς θα δεις ότι έχει και μπιντέ και παρκάκι αλλά και κούνια πάνω σε δύο ρόδες !
Άμα ήτανε και μπιμπελό το Βεστρόμ θα το βρίσκαμε στα Jumbo κι όχι στου Σφακιανάκη:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Πες τα ρε Μακη...
Νομιζει ο βεστρομας οτι οδηγαει μηχανακι αλλα δεν εχει καταλαβει τοσο καιρο οτι αυτο που εχει ειναι χεστρα με 2 ροδες...
Βεστρομα που κρυβεσαι????
![]()
50,000 xlm σε 3 χρόνια εκ των οποίων τα 33,000 τους τελευταίους 11 μήνες στα χέρια μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Ισχυη οτι τα τραιαμφ μετα απο ορισμενα χιλιομετρα κανουν σαν κουδουνιστρες;
Το μόνο που κουδουνίζει ειναι τα κερματα για τα διόδια που δίνω καθε ΣΚ και τα λεφτά για βενζίνη
![]()
![]()
![]()
κουδουνίζουν και κατι βεστρωμ αλλά μένουν πίσω και δεν τα ακούω![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ε πως, μετά από τόσα χιλιόμετρα όλο και κάτι θα κουδουνίζει εκεί κάτω αλλά το κουδούνισμα των κερμάτων δεν θα σ'αφήνει να τ'ακούσειςΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Το μόνο που κουδουνίζει ειναι τα κερματα για τα διόδια που δίνω καθε ΣΚ και τα λεφτά για βενζίνη
![]()
![]()