Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 7 από 7

Θέμα: Παπί μέχρι 800euro

Παπί μέχρι 800euro

Γεια σας παιδιά. Είμαι φοιτητής Αθήνα και δεν αντέχω άλλο τα ΜΜΜ και τον ΟΑΣΑ :P. Οπότε αυτές τις μέρες πάω για δίπλωμα μηχανής [είμαι 22 οπότε λεώ να βγάλω απεριορίστων αν και για παπί σκέφτομαι]. Λοιπόν, επειδή αν πάρω μηχανή θα με σκοτώσει ο πατέρας μου, θα ξεκινήσω με παπάκι περί τα 125cc.

-Θέλω ένα παπί πάνω απ'όλα ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ, δε θέλω και 2 βδομάδες να είμαι συνεργείο.
    -Θέλω να μπόρει [αν είναι εφικτό] να το παίρνω να κατέβω από ζωγράφου μέχρι βουλιαγμένη τώρα το καλοκαιράκι για κανα μπάνιο [αντέχουν τα 125?]
    -Τέλος τιμή σκεφτείτε περί τα 800ευρώ,[ αλλά όχι πολύ πιο πάνω μιας και θέλω 400 για δίπλωμα και 100 για κράνος ,++++]

Σκέφτομαι περί :
    -Innova [αξίζει ή είναι μαπα?]
    -Kazer [κάτω όμως από 125 κυβικά....]
    -Astrea Supra [και αυτό κάτω από 125 είναι]
    -Modenas Kriss ή Kriss II

Ποιό προτείνετε από αυτά? Αν κάνενα από αυτά , τι?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτέρων...

Μανιβελάτο μέλος
    Έστω ότι βρεις κάποιο καλό κράνος σε προσφορά με πάνω κάτω 100 ευρώ.. Δεν φτάνει.. εκτός και αν θες να μιμηθείς τα ερπετά και να αφήσεις κάπου το δέρμα σου.. Μπουφάν + γάντια είναι ανάγκη, μία βόλτα από τα στραβά & ανάποδα με κάποιες φωτογραφίες με εξοπλισμό μετά από πτώση θα σε αφήσει με το στόμα να χάσκει..

Επίσης αν έχεις στο μυαλό σου ότι με το παπί δεν θα πάθεις τίποτα, σου λέω ότι η ασφφφφ... ασφφφφφ άσφαλτος δεν κάνει διακρίσεις σε δίτροχα..

Νομίζω με λίγα χρήματα ακόμα θα βρεις κάποιο αξιοπρεπές παπί, προτιμήσε κάτι σχετικά πρόσφατο με injection..

Και προφανώς με 125 αν αντέχει ο κώλος σου πας και στο Τινμπουκτού..

Καλωσήρθες..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    Έστω ότι βρεις κάποιο καλό κράνος σε προσφορά με πάνω κάτω 100 ευρώ.. Δεν φτάνει.. εκτός και αν θες να μιμηθείς τα ερπετά και να αφήσεις κάπου το δέρμα σου.. Μπουφάν + γάντια είναι ανάγκη, μία βόλτα από τα στραβά & ανάποδα με κάποιες φωτογραφίες με εξοπλισμό μετά από πτώση θα σε αφήσει με το στόμα να χάσκει..

Επίσης αν έχεις στο μυαλό σου ότι με το παπί δεν θα πάθεις τίποτα, σου λέω ότι η ασφφφφ... ασφφφφφ άσφαλτος δεν κάνει διακρίσεις σε δίτροχα..
    +1

για καλά και φτηνά σχετικά κράνη κοίτα σε nolan και suomy
    επίσης, απ'αυτά που ανέφερες θα σου πρότεινα το innova αλλα δεν είμαι σίγουρος σε τι τιμές παίζει

καλως ήρθες κι απο μένα
    "I feel like dining with hitchock every time that we fuck"

Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    [
    ....
    ....
    Καλωσήρθες.. [/B]
    Γνωρίζω το quote ότι υπάρχουν δύο ήδη αναβατών , αυτών που έχουν πέσει και αυτών που θα πέσουν :P...

Με εξοπλισμό θα τα βρω στη συνέχεια, προς το παρών με ενδιαφέρει να μάθω τι παίζει με τα παπιά και τι μοντέλο να προτιμήσω...

Πάνω απ' όλα αξιόπιστο... αλλά ποιό??

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από panagath
    Γνωρίζω το quote ότι υπάρχουν δύο ήδη αναβατών , αυτών που έχουν πέσει και αυτών που θα πέσουν :P...

Με εξοπλισμό θα τα βρω στη συνέχεια, προς το παρών με ενδιαφέρει να μάθω τι παίζει με τα παπιά και τι μοντέλο να προτιμήσω...

Πάνω απ' όλα αξιόπιστο... αλλά ποιό??
    δες και μικρά μοτοσυκλετάκια.. πολύ καλύτερα με ίδιο κόστος χρήσης και μικρή διαφορά στο κόστος κτήσης..

ενδεικτικά cbf 125, ybr 125, cbr 125, xr 125, xt 125 και άλλα..

κατά τα άλλα.. ψάξε σχετικά καινούρια παπιά όπως σου είπα.. innova, address, kriss II, zx 130, crypton x, crypton 115..

(όλα αυτά είναι εξίσου αξιόπιστα..)
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Innova είναι όλα τα λεφτά!!! βέβαια το παλιότερο το supra ήταν πολύ πιο σκυλί ... αλλά... μεγάλο μειονέκτημα είναι ότι βγαίνει 98cc και είναι λίγο αργό σε σχέση με τα σύγχρονα παπιά, και φυσικά είναι παλιό και δύσκολα θα βρεις κάτι σε καλή κατάσταση.

ότι και να βρεις πάντως το παπί ειναι η μοναδική λυση που θα σε βολέψει στο χάος της πόλης. Και βέβαια μπορείς άνετα να πηγαίνεις και για το μπανακι σου.

Σημαντικό αφού πάρεις κρανακι, να πάρεις και μια πολύ καλή κλειδαριά, γιατί τα βουτάνε αβέρτα.... πριν λίγο καιρό πήγαν να κλέψουν το δικό μου που είναι και 12 χρονών. Το νου σου και κλείδωμα σε σταθερό σημείο.

Είμαι μεταξύ innova και kristar 125. Αλλά innova να είναι μετά το 2007 για να έχει injection δύσκολα βρίσκεις κάτω από 1000ευρώ... To kazer είναι 115 και έχω την εντύπωση θα είναι αδύναμο σε σχέση με innova και kristar που είναι και πιο σύγχρονα...

-Εκτός βέβαια αν βρω cbr 125 ή ybr 125 σε αυτά τα λεφτά :P

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF