Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 29

Θέμα: provlima kleidarias timoniou

provlima kleidarias timoniou

kalimera se olous. apo xthes antimetopizw ena provlima me tin kleidaria gia na ksekleidwsei to timoni. prospathw na to gurisw k den gurnaei me tipota kai meta apo polles prospatheies ksekleidwnei k kollaei sto epomeno stadio k den gurnaei parapera wste na anoixw ti mixani.dokimasa k to allo kleidi k tipota.dokimasa to arxkiko kleidi sto ntepozito k sti sela k den eixe provlima.ara mallon ftaiei i kleidaria tou timoniou.tou evala simera to prwi ligo ladaki bas kaiiii... alla tipota.otan to vazw mesa niwthw oti kapou vriskei alla den borw na katalavw ti sumvainei. exei kaneis kamia protasi ????

Παλαιό μέλος Το avatar του/της pepes1gr
    Καταρχήν γιατί δεν γράφεις με ελληνικά.Ειναι τρομερά σπαστικό να αναγκάζεις τον καθένα να διαβάσει και φυσικά να μην σου απαντήσει στην ερώτηση σου.
    Προσπάθησε με κάποιο σπρέυ σιλικόνης και συνεχόμενο δούλεμα του κλειδιού.Αν δεν κάνει τίποτε μάλλον πας για κλειδαριά.

Re: provlima kleidarias timoniou

Αρχικά δημιουργήθηκε από vandrielos
    kalimera se olous. apo xthes antimetopizw ena provlima me tin kleidaria gia na ksekleidwsei to timoni. prospathw na to gurisw k den gurnaei me tipota kai meta apo polles prospatheies ksekleidwnei k kollaei sto epomeno stadio k den gurnaei parapera wste na anoixw ti mixani.dokimasa k to allo kleidi k tipota.dokimasa to arxkiko kleidi sto ntepozito k sti sela k den eixe provlima.ara mallon ftaiei i kleidaria tou timoniou.tou evala simera to prwi ligo ladaki bas kaiiii... alla tipota.otan to vazw mesa niwthw oti kapou vriskei alla den borw na katalavw ti sumvainei. exei kaneis kamia protasi ????
    Το ίδιο έκανε και σε εμένα και της έριξα σπρέι με λάδι και δουλεύει κανονικά τώρα .

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΔΩ
    http://www.db0anf.de/app/aprs/statio...lemap-SV1DPF-8

ΦΩΤΟ ΜΟΤΟΤΕΕΜ
    http://agrinion-moto-team.blogspot.com/

----- ΓΙΩΡΓΟΣ-----

Νέο μέλος
    Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ.
    Αυτό που έκανα ήταν να πάω σε μαγαζί που φτιάχνει κλειδιά SILCA (με χρήση Η/Υ). Εκεί μου κόψαν νέο κλειδι απο τον ειδικό αριθμό του κλειδιού.
    Ο αριθμός βρίσκεται σε ενα μικρο πλαστικό καρτελλάκι που δίνουν μαζί με την μηχανή. (πάνω στον κρίκο με τα κλειδιά) , τον ρίχνουν στον Η/Υ μαζί με μάρκα και μοντέλο και το κλειδάκι σε 1-2 λεπτά είναι έτοιμο.

Το πρόβλημα βελτιώθηκε αισθητά.(εαν και ενα κούμπωμα στο γύρισμα υπάρχει) Κόστος 6 ευρώ.

Σημ. και τα 2 γνησια κλειδιά είχαν χρησιμοποιηθεί , εαν και το ένα ελάχιστα.

ελπίζω να βοήθησα.

σψι φι ρθλεσ ;-) Το avatar του/της danaos75
    Δοκίμασε WD40 μέσα στην κλειδαρια.
    The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.

Ρίξε λίγο WD-40 στο κλειδί, όχι στη κλειδαριά, δούλεψέ το μερικές φορές και είσαι οκ.

σψι φι ρθλεσ ;-) Το avatar του/της danaos75
    γιατι ρε νοτακο οχι στην κλειδαρια? εγώ μια φορά τον χρονο παντα την πλυμηρίζω
    στο WD40, και δουλευει ρολοι?
    Οχι τιποτα αλλο αλλα μήπως κανω μ@λ@κι@??
    The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.

Αρχικά δημιουργήθηκε από danaos75
    γιατι ρε νοτακο οχι στην κλειδαρια? εγώ μια φορά τον χρονο παντα την πλυμηρίζω
    στο WD40, και δουλευει ρολοι?
    Οχι τιποτα αλλο αλλα μήπως κανω μ@λ@κι@??

Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις λίμνη τη κλειδαριά, λίγο στο κλειδάκι αρκεί και δεν το έχεις μόνιμα λαδωμένο στη τσέπη.

παίδες σας ευχαριστώ όλους, το έλυσα με λίγο παραπάνω λαδάκι. καλά δεν είναι και τελείως μαλακό αλλά από την κατάσταση που ήταν είναι πλέον πολύ καλύτερα

Στα πόσα χρόνια αρχίζει να παρουσιάζει αυτά τα περίεργα προβλήματα.

Εμένα στα 2 χρόνια (just) άρχισε να δυσκολεύεται να μπεί και να βγεί το κλειδί. Πλάκωσα την κλειδαριά στο bel-ray της αλυσίδας, αλλά εκτός του ότι πασαλείφτηκε το κλειδί δε νομίζω οτι πέτυχα κάτι άλλο...

επειδή εγώ πέρασα από το επίπεδο του σπρέι στην βλάβη και για να μην αλλάξω την κλειδαριά έκανα κάτι άλλο.
    δείτε το εάν θέλετε.

v-strom forum

Και μένα ρε παιδιά κολάει. Τις έχω ρίξει WD40 αλλά τίποτα. Θέλει να μου σπάει τα νεύρα.
    ΛΗΛΑΣ ΟΛΕ πέρσι . Λήλας Καπούτ ΦΕΤΟΣ.

βάλε λαδι και έλα βραδυ. αυτό θα κανεις στην κλειδαρια και μετά θα δεις πως θα στο παίζει δύσκολη. λαδακι bel rey αλυσιδας στην προκειμένη περίπτωση εβαλα αν και νομίζω οποιοδήποτε λαδακι για αλυσίδα και αν βάλεις την ίδια δουλειά θα σου κάνει.τζιζ φτου κακα με το WD40

που στε ρεεεεεεεεεεε! !!!! Το avatar του/της jpag
    λαδακι και λιγο τροχισμα το κλειδι σε ενα κλειδαρα και θαναι καλυτερο απο καινουργιο

H δικιά μου όμως η κλειδαριά πριν απο κανα 4μηνο στο άσχετο αρνηθηκε να γυρίσει στα καλά καθούμενα στην Σταδίου... δυο κιλά WD40 τίποτα.... μετά κάτι που είχα να το νιώσω απο το KLE 250... Express service και βόλτα στην Αθήνα με Γερανό.. Ευτυχώς που α) ο Στάθης ήταν ανοιχτός και β) είχα δυο μήνες εγγύηση γιατι μου έσπασε κυριολεκτικά τα νεύρα!!!

Τεσπά τώρα όλα καλα-να σημειωθεί ότι η κλειδαριά λιπαινόταν τακτικότατα

Κοινώς απο ότι είδα παιδες συμβαίνει και θέλει προσοχή μην σας αφήσει στα καλά καθούμενα και μετα καλή ταλαιπωρία!
    Αν μ'αγαπάς δεν ξέρω,
    αν μ'αγαπάς δεν ξέρω,
    βαράει η καρδιά μου
    τρελά runtime erro!!!!!
    Axxx

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. provlima me tin sela
    από dsalpeas στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2005, 17:51
  2. periergo provlima me pisw lampa