ακουσα στις ειδησεις οτι σταματησε η αποσυρση , ξερει κανεις αν ισχυει και για τις μηχανες ακομα?
ακουσα στις ειδησεις οτι σταματησε η αποσυρση , ξερει κανεις αν ισχυει και για τις μηχανες ακομα?
Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει
μέχρι 31-12-09 για τις μηχανές ισχύει εδώ και κάτι χρόνια.
ευχαριστω για την απαντηση , εχω κανει και εγω αποσυρση ,και θελω να κανω ακομα μια
και δεν ηξερα μεχρι ποτε ειναι![]()
Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει
ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΕΛΟΣ ΠΑΙΔΕΣ....
ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ...
Κι εγω ετσι νομιζα, αλλα χθες ανακοινωθηκε επισημα η ληξη της ΔΥΟ μηνες πριν...
Και ανακοινωσαν τα νεα πρασινα τελη...Ασχετο, αλλα ο πρασινος ηλιος αρχισε να δειχνει τα δοντια του...
Κάτσε ρε Τύφο, η απόσυρση των μοτοσυκλετών δεν έχει καμμία σχέση με την απόσυρση που συζητιέται εδώ και μήνες για τα αυτοκίνητα.
Για τις μοτοσυκλέτες ισχύει έως 31/12/2009 και αφορά απαλλαγή τελών ταξινόμησης για την αγορά καινούργιας, και απαλλαγή τελών κυκλοφορίας για 5 χρόνια.
ΔΕΝ σου δίνουνε μετρητά λεφτά όπως είχαν πει θα γινόταν για τα αυτοκίνητα που τελικά δεν έγινε.
Για τις μοτο πρεπει να ισχυει γιατι δεν ηταν χρηματικο ποσο στη μεση παρα μονο απαλλαγη απο τα τελη...Αρχικά δημιουργήθηκε από ZZR1400
Κάτσε ρε Τύφο, η απόσυρση των μοτοσυκλετών δεν έχει καμμία σχέση με την απόσυρση που συζητιέται εδώ και μήνες για τα αυτοκίνητα.
Για τις μοτοσυκλέτες ισχύει έως 31/12/2009 και αφορά απαλλαγή τελών ταξινόμησης για την αγορά καινούργιας, και απαλλαγή τελών κυκλοφορίας για 5 χρόνια.
ΔΕΝ σου δίνουνε μετρητά λεφτά όπως είχαν πει θα γινόταν για τα αυτοκίνητα που τελικά δεν έγινε.
Στα αυτοκινητα οποιοι προλαβαν ΠΡΟΛΑΒΑΝ!!![]()
Θα το στρωσω που θα παει..
GUYS, ρωτηστε σε καποιον εμπορο/αντιπροσωπεια να σας πει σιγουρα, αλλα εγω ακυρωσα αγορα καινουριου γιατι ο συνεργαζομενος εμπορος μου ειπε "τελος η αποσυρση φιλαρακι..." (και ειναι πραγματι φιλος). Δεν νομιζω να ηθελε να χασει την πωληση...
Ως συνηθως, κανενας αρμοδιος/ανευθυνο-υπευθυνος δεν ειναι σαφης...
ΜΑΚΑΡΙ να ισχυει ακομα στα δικυκλα η αποσυρση και να κανουμε ΟΛΟΙ οσοι εχω ρωτησει λαθος...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoso4ever
GUYS, ρωτηστε σε καποιον εμπορο/αντιπροσωπεια να σας πει σιγουρα, αλλα εγω ακυρωσα αγορα καινουριου γιατι ο συνεργαζομενος εμπορος μου ειπε "τελος η αποσυρση φιλαρακι..." (και ειναι πραγματι φιλος). Δεν νομιζω να ηθελε να χασει την πωληση...
Ως συνηθως, κανενας αρμοδιος/ανευθυνο-υπευθυνος δεν ειναι σαφης...
ΜΑΚΑΡΙ να ισχυει ακομα στα δικυκλα η αποσυρση και να κανουμε ΟΛΟΙ οσοι εχω ρωτησει λαθος...
![]()
Μηπως καποιοι εμποροι εχουν "καβατζωσει" καποιες και γι αυτο?
Δε ξερω, λεω μηπως γινεται δλδ να ειχαν αποσυρει προκαταβολικα!
![]()
![]()
Η απόσυρση δικύκλων ισχύει κανονικά!!
όποιος λέει το αντίθετο, ή δεν γνωρίζει οπότε κακώς παραπληροφορεί
ή είναι κακοπροαίρετος και επιδιώκει είτε δικό του όφελος είτε ζημιά κάποιου άλλου που έχει μηχανάκι και θέλει να το αποσύρει...
By the way, ξέρει κάποιος πόσο χρόνο θέλει η Τροχαία (προκειμένου για μοτοποδήλατο) όταν της πας το χαρτί από τον ΟΔΔΥ, για να σου εκδώσει τα δύο απαραίτητα χαρτιά για την επιστροφή του Ε.Τ.Τ.;
εξαρτάται από την τροχαία, στην Ξάνθη έγινε σε 2 μέρεςΑρχικά δημιουργήθηκε από CB...K
ή είναι κακοπροαίρετος και επιδιώκει είτε δικό του όφελος είτε ζημιά κάποιου άλλου που έχει μηχανάκι και θέλει να το αποσύρει...
By the way, ξέρει κάποιος πόσο χρόνο θέλει η Τροχαία (προκειμένου για μοτοποδήλατο) όταν της πας το χαρτί από τον ΟΔΔΥ, για να σου εκδώσει τα δύο απαραίτητα χαρτιά για την επιστροφή του Ε.Τ.Τ.;
Να θυμάσαι: Η ζωή δεν είναι πόσες ανάσες παίρνεις.
Είναι οι στιγμές που σου παίρνουν την ανάσα...
Thanks filosofos!!!
Η αθηναϊκή τροχαία θέλει τέσσερις!!! (λογικό, θα πεί κανείς, υπάρχει περισσότερη κίνηση... )
το υφάκι όμως εκεί μέσα από τα βύσματα...![]()
Παιδία εγώ έκανα απόσυρση τον Μάρτιο του 2009 και ακόμα δεν έχω πάρει την επιστροφή του Ε.Τ.Τ. Θα έπρεπε να την έχω πάρει? Μιλάω (με τον έμπορο που το έχει αναλάβει) εδώ και 2-3 μήνες και όλο μου λέει ότι πρέπει να περιμένω και τώρα τελευταία λέει ότι άλλαξε η κυβέρνηση ΄και γιάυτό αργέι κτλ..!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από CB...K
Με δουλεύει ψιλό γαζί ή όντως καθυστερούν..?? Έχω ακούσει γενικά ότι περνάει πάνω από 6μηνο για να πάρεις τα λεφτά...
I consume therefore I exist
Εγώ που έχω πάρει καινούρια μηχανή(11/09) με απόσυρση και έχω 5χρόνια δωρεάν(3ευρώ) τέλη μάλλον δεν θα έρθει χαρτί(τέλη κυκλ.) στο σπίτι, ξέρετε αν το βγάζουν οι τράπεζες ή πρέπει να πάω στην εφορία;
ΑΕΚ
Για ποια απόσυρση μιλάς;Αρχικά δημιουργήθηκε από lantz
Παιδία εγώ έκανα απόσυρση τον Μάρτιο του 2009 και ακόμα δεν έχω πάρει την επιστροφή του Ε.Τ.Τ. Θα έπρεπε να την έχω πάρει? Μιλάω (με τον έμπορο που το έχει αναλάβει) εδώ και 2-3 μήνες και όλο μου λέει ότι πρέπει να περιμένω και τώρα τελευταία λέει ότι άλλαξε η κυβέρνηση ΄και γιάυτό αργέι κτλ..!!!
Με δουλεύει ψιλό γαζί ή όντως καθυστερούν..?? Έχω ακούσει γενικά ότι περνάει πάνω από 6μηνο για να πάρεις τα λεφτά...
Για μοτοσυκλέτα, το τέλος ταξινόμησης αφαιρείται στην αγορά της ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ μοτοσυκλέτας κατευθείαν από τον έμπορο.
Δεν έχει να περιμένεις να πάρεις μετρητά λεφτά μετά από μήνες!!
Εγώ αγόρασα το ZZR με απόσυρση, μου έρχεται από το 2006 κάθε χρόνο το ειδοποιητήριο-απόδειξη σαν απαλασσόμενο, για να πληρώσω τα 3€, όπως μου ήρθε και για το 2010, τελευταία χρονιά...Αρχικά δημιουργήθηκε από harrysvr
Εγώ που έχω πάρει καινούρια μηχανή(11/09) με απόσυρση και έχω 5χρόνια δωρεάν(3ευρώ) τέλη μάλλον δεν θα έρθει χαρτί(τέλη κυκλ.) στο σπίτι, ξέρετε αν το βγάζουν οι τράπεζες ή πρέπει να πάω στην εφορία;
Αν δεν προλάβει να σου έρθει το χαρτί-ειδοποιητήριο, θα πας στην εφορία. Οι τράπεζες ΔΕΝ δίνουν το σήμα των τελών χωρίς το ειδοποίητήριο.