καλησπεραα,....θα ηθελα να μαθω ποιοι ειναι οι λογοι που ενα μηχανακι μποορει να ειναι μπουκωμενοο...??
ευχαριστω..!!!
καλησπεραα,....θα ηθελα να μαθω ποιοι ειναι οι λογοι που ενα μηχανακι μποορει να ειναι μπουκωμενοο...??
ευχαριστω..!!!
GAKIAS
Μόνο αν του έχεις βάλει Fuego F-200 ...![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Δεν του εχω βαλει ρε φιλε.ε...εχειςς κολλησει να μου την λεςς..!!!
αν θες πες μου αν οχι ....κακο του κεφαλιου σου...!!!........................................................................................ .............:a015::a57:
GAKIAS
Του δικού μωρέ ή του δικού ..???Αρχικά δημιουργήθηκε από gakias
αν οχι ....κακο του κεφαλιου σου...!!!![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
NAI.,...αλλα εκει ειναι καποιες γνωμες για βελτιωση εδω ειναι ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ![]()
![]()
![]()
:a57: :a57: :a57: :a37: :a37: :a37: :a37: :a017: :a017: :a015: :a015:
GAKIAS
Μην αρπαζεσαι μικρε...
Ο χαβαλες ενος μοτο-φορουμ ειναι και το πειραγμα. Ενα μεγαλο καφενειο ειμαστε.
Μαθε να δεχεσαι και την πλακα και μετα θα δεις οτι ολο και καποιος θα σε βοηθησει, οποια απορια και αν εχεις.![]()
Πιστεψε με, αν ρωτουσα κατι για οποιοδηποτε μηχανακι μου, πολλοι εδω μεσα θα ηταν χαρα τους να με πειραψουν ακομα και αν ειχαν ακριβως το ιδιο...:rotflmao:
Άλλωστε εισαι μικρος και δεν ειναι τοσο κακο να σε πειραξουμε και λιγακι...![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
ρε oldman 17 στα18 ..ελεος δλδ...!! τεσπα αμα ξερεις πες μουυ...!!!
GAKIAS
Αστον...μαλλον δεν ξερει...Αρχικά δημιουργήθηκε από gakias
ρε oldman 17 στα18 ..ελεος δλδ...!! τεσπα αμα ξερεις πες μουυ...!!!![]()
...cause the place seems still alive...
χεχεχε οκ..!!!
GAKIAS
Αρχικά δημιουργήθηκε από gakias
χεχεχε οκ..!!!
ελα ντε ....αυτός είναι ο λόγος που σε πειράζει ο Oldman!!!![]()
δες πιο πέρα από αυτά που σου λέει....για το καλό σου.
Ποιοι λόγοι για τους οποίους ένα παπί(και γενικότερα κάποιο καρμπυρατεράτο μοτέρ) μπορεί να είναι μπουκωμένο
Αρχικά να υποθέσω ότι ξέρεις και καταλαβαίνεις τι πάει να πει "μπουκωσε" ο κινητηρας.
Συνήθως ο κυριότερος λόγος μπουκώματος είναι υπερβολικα πλούσιο μίγμα, μ αποτέλεσμα η βενζίνη να μην προλαβαίνει να καεί οπότε η ατελής κάυση κάποια στιγμή "βρέχει" και το μπουζί με κάυσιμο και το τελευταίο δεν μπορεί να δώσει σπινθήρα.
Μπουκώνει λοιπόν ο κινητήρας απο υπερβολικό καυσιμο, το οποίο μπορεί να προέρχεται είτε απο την τροφοδοσία(πολύ μεγάλο κύριο ζιγκλερ)είτε απο κακό χειρισμό στο γκάζι απο τον οδηγό(πχ το κακό συνήθειο όταν βάζει μπροστά το παπί ο πατέρας μου, να ανοίγει αρκετά το γκάζι ταυτόχρονα με την μανιβελιά-κατάλοιπο απο την βέσπα που είχε πριν η οποία δεν κράταγε ρελαντί και ήθελε γκαζιά για να πάρει μπρός)
Αλλος λόγος πιο σπάνιος είναι ο σπινθήρας να είναι ασθενής, πράγμα που σημαίνει ότι τα ρευματα δεν είναι σωστά, πράγμα που σημαίνει...κλάφτα χαράλαμπε!Εκτός βέβαια κι αν απλά το μπουζί σου χρειάζεται αλλαγή.
Πάντως αν ρωτάς τα περι μπουκώματος σε συνδυασμο με άλλο πόστ σου (γιατί το παπί σου δε φορτώνει την τρίτη κλπ)σ αυτή τη περίπτωση μπορεί να παίζουν ρόλο ένα κάρο παράγοντες(έχεις αλλάξει και γρανάζι), αλλά στη θέση σου θα κοιτούσα τα ρευματά μου.
οχι φιλε...αυτο με το παλικαρι που δν φορτωνει η τριτη ειναι αλλος και αλλο ποστ.....καταλαβαινω την εννοια...και το εννοω μπουκομενο στην διαδρομν...γιατι εκει που πηγαινω και ειναι μπουκομνο...ξαφνικα ξεμπουκνει μονο του και το παπι φευγει μπροστα...!!αλλες φορες ειναι ολη μερα ξεμπουκομενοι και αλλες ολη μερα μπουκομενο......... να υποθεσω φταιει το καρμπυρατερ?>??
GAKIAS
Και μετα περιμενεις σοβαρη απαντηση????Αρχικά δημιουργήθηκε από gakias
...πηγαινω και ειναι μπουκομνο...ξαφνικα ξεμπουκνει μονο του και το παπι φευγει μπροστα...!!αλλες φορες ειναι ολη μερα ξεμπουκομενοι και αλλες ολη μερα μπουκομενο......![]()
Παντως μη πειραξεις τα ¨ρευματα¨ και σου΄ρθει καμια ΔΕΗ στα υψη...![]()
...cause the place seems still alive...
το κλασσικότερο είναι σκουπιδάκι στο καρμπυρατέρ ή σκισμένη μεμβράνη σε αυτό.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
εμενα ειναι ολη την ωρα μπουκωμενο εκτος απο ορισμενες φορες...και οσα (μεταχειρισμενα καρμπυρατερ που εχω βαλει ειναι μπουκωμενα και ας τα εχω παει για καθαρισμα 2-3 φορες...)
GAKIAS