Έχει κανείς άποψη για τα κράνη BYE ?
http://www.byehelmets.it/page/curiosita.htm
Είναι για…buy ή είναι …bye-bye …![]()
Στην Ελλάδα τα φέρνει η μοτοδυναμικη…
http://www.byehelmets.it/page/curiosita.htm
Είναι για…buy ή είναι …bye-bye …![]()
Στην Ελλάδα τα φέρνει η μοτοδυναμικη…
Νομίζω ότι σαφέστατα μπορείς να βρεις καλύτερα, οικονομικά κράνη.
![]()
Κάτσε βρε Μικε …Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Νομίζω ότι σαφέστατα μπορείς να βρεις καλύτερα, οικονομικά κράνη.
![]()
Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πόσο κάνουν ούτε και τι ποιότητα έχουν …
Το μόνο που ξέρω είναι ότι η ΥΑΜΑΗΑ το διαφημίζει μαζί με το καινούργιο σουπερ – ντουπερ – ουαου ΤΕΝΕΡΕ …
Είναι δυνατόν σε μια μηχανή που ζηταει 17000 ο αναβάτης της διαφήμισης να φοραει …..κατσαρόλα ?
Εχεις καμια αποψη ή πληροφορια ?
![]()
Δεν.....Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
![]()
Μη.....![]()
Οχι....![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
Δεν.....![]()
Μη.....![]()
Οχι....![]()
τοσο χαλια ,εεεε?
![]()
Ειναι Yamaha ιταλίας, και είναι όσο καλά είναι και τα αντίστοιχου κόστους ιταλικά. Είχα πριν 5-6 χρόννια, αγορασμένο 90 ευρώ σε προσφορά στην Ρώμη. Μία χαρά κράτησε για τα λεφτά του...![]()
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
ναι.Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
τοσο χαλια ,εεεε?
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Πρέπει να τα δεις από κοντά.Κοίτα αν έχουν περάσει προδιαγραφές και την ποιότητα του εσωτερικού τους.Το παρακάτω όμως που γράφεις δε το'πιασα
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Είναι δυνατόν σε μια μηχανή που ζηταει 17000 ο αναβάτης της διαφήμισης να φοραει …..κατσαρόλα ?
+125..Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
Ειναι Yamaha ιταλίας, και είναι όσο καλά είναι και τα αντίστοιχου κόστους ιταλικά. Είχα πριν 5-6 χρόννια, αγορασμένο 90 ευρώ σε προσφορά στην Ρώμη. Μία χαρά κράτησε για τα λεφτά του...![]()
Στα ίδια επίπεδα με άλλα αντίστοιχα ιταλικά.. βγάζει από φτηνά ως ακριβά κράνη..![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook