Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 54

Θέμα: ο μικρός σερίφης...

ο μικρός σερίφης...

Χθές Παρασκεύη 5/3 μιας και δούλευα βράδυ,αποφασίζω να παω στη δουλεία με το κουτί.καλός καιρος μεν αλλα πολύ αέρας και στην εθνική σίγουρα θα πάλευα να κρατήσω τη μηχανή ευθεία.
    δρόμοι πηγμένοι λόγω της απεργίας των συγκοινωνιών,τσούκου-τσούκου φτάνω στη λεωφόρο Δημοκρατίας στο Ψυχικό.όσοι έχετε την τύχη να περνάτε απο αυτή την οδό τις μεσημεριανές ώρες θα δείτε οτι κάθε λογής κότα και κέντιος διπλοπαρκάρει την κουρσάρα του προκειμένου να πεταχτεί '' για 2 λεπτά '' να ψωνήσει στα παρακείμενα μαγαζιά με αποτέλεσμα να φρακάρει ο έρμος αυτός δρόμος και να ταλαιπωρείται ο καθένας άδικα κάνοντας σλάλομ και απο τα δύο ρεύματα.
    έτσι λοιπόν και γώ ξεκινάω τα σλάλομ και αναγκαζομαι ενίοτε να πλησιάζω τα παρκαρισμένα στο ρεύμα μου αρκέτα κοντά έτσι ώστε να καταφέρνουν να εξυπηρετούνται και τα δύο ρεύματα.
    λίγο πριν φτάσω στον παράδρομο της Κηφησίας,περιπολικό της ένδοξης και τιμημένης ΕΛ.ΑΣ. ,με τους λεβέντες μας μέσα να αγναντεύουν το όλο χάος άπραγοι και ήρεμοι.
    όπως λοιπόν πλευρίζω το περιπολίκο,επειδή είμαι πολύ κοντά του,του χτυπάω τον καθρέπτη του οδήγου ενώ ο δικός μου του συνοδήγου απλά κλείνει.
    ο μικρός σερίφης-οδηγός του περιπολικού γκαρίζει ενα μεγαλόπρεπο ΄'ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! ' και εν συνεχεία συνεχίζει να γκαρίζει 'ΡΕΕΕΕΕΕ' απο το ανοιχτό του παράθυρο (είπαμε όμορφη μέρα με κίνηση...). εεεεεεε αυτός,κάνω και γω ενα ''ου'' σαν να μιλάω σε συνοδηγό μου χωρίς καν να τον κοιτάξω,να του το φωνάξω κατάμουτρα και να του δώσω σημασία.το ανοιχτό παράθυρο του συνοδηγού ομως που είχα στο κουτί μου με προδίδει και το ακούει ο μικρός σερίφης. πατάει και μια την κόρνα του περιπολικού για να τον ακούσω και βγαίνει σαν τον joker ξαφνικά απο το περιπολικό,με φτάνει λόγω της κίνησης πεζός και μου ζητάει να διπλοπαρκάρω και γω ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ ΜΕ ΑΛΑΡΜ και να κατέβω απο το αυτοκίνητο μου.

εγω: μα είναι επικίνδυνο και παράνομο να το αφήσω το αυτοκίνητο στο αντίθετο ρεύμα διπλοπαρκαρισμένο.
    μικρός σερίφης: δεν πειράζει,παρκάρετε τώρα παρακαλώ!
    εγω:καλώς...

με γοργά βήματα πλησιάζει το αυτοκίνητό μου με ενα πρόχειρο ντοσιέ και μου ζητάει απο το ανοιχτό παράθυρο του συνοδηγού να κατέβω.καθώς κάνει προς τα πίσω του κορνάρει ενα διερχόμενο αυτοκίνητο το οποίο παραλίγο να τον παρασύρει!
    έρχεται λοιπόν προς το μέρος μου,για καλημέρα ούτε λόγος φυσικά και ακολουθεί η εξής στοιχομυθεία:

εγω:καλημέρα
    μικρος σεριφης:έτσι έχεις μάθει,μου έσπασες τον καθρέφτη και τολμάς να μου κάνεις και ουυυυυ?
    εγω:δεν νομίζω να στον έσπασα
    μικρος σεριφης:δεν νομίζεις ε? φέρε μου τα χαρτιά σου

αφού του δίνω τα πάντα όλα (άδεια,δΙπλωμα,ασφάλεια κλπ) εκείνη την στιγμή πλησιάζει ένας τυπάκος με πολιτικά (φανταστείτε κοστούμι-ντύσιμο θαμώνα κωλόμπαρου σε επαρχιακή οδό...) ο οποίος ρωτάει τον μικρό σερίφη γιατί μου κρατάει τα στοιχεία

''θαμωνας'': γιατί τον γράφεις?
    μικρος σεριφης:γιατί μου έσπασε τον καθρέφτη κύριε αστυνόμε (!) στο περιπολικό και όταν του έκανα ''εεεεεεεε'' δεν σταμάτησε και μου έκανε ''ουυυυυυυ''.θα φάει μια μήνυση τώρα για να μάθει αλλή φορά να κάνει ου!
    ''θαμωνας'': τι ου ρε,τι είναι αυτα τα πράγματα ρε?

δεν έχω βγάλει μιλία όλη αυτήν την ώρα,αλλά αποφασίζω και γω να επέμβω κάπως,

εγω:δεν νομίζω πως τον έσπασα τον καθρέφτη σου και υπάρχει πρόβλημα εδώ που με έχεις σταματήσει.
    μικρος σεριφης:καλά,καλά...

εξακολουθώ παραδόξως να μην μιλώ και να κάνω το παπί.συνεχίζοντας μου ζητάει ταυτότητα και αφού ανακαλύπτει πως ανήκω και γώ στις ένοπλες δυνάμεις μου ανακοινώνει περίφανος οτι θα ερθει σε διάστημα ενός μήνα η αναφορά υπηρεσιακώς.

εγω:ό,τι διατάξει η υπηρεσία αλλά δε νομίζω να σου έσπασα τον καθρέφτη.
    μικρος σεριφης:καλά,καλά...

δεν αντέχω άλλο μετά απο αυτή την εμμονή του,κλειδώνω το αυτοκίνητο μου παίρνοντας την φωτογραφική μηχανή που πάντα κουβαλάω μαζί μου και κατευθύνομαι στο περιπολικό προκειμένου να φωτογραφήσω ''τον σπασμένο καθρέφτη''.
    έκπληκτος ο 23χρονος περίπου σερίφης με ακολουθεί.φτάνω στο περιπολικό και αρχίζω να φωτογραφίζω τον καθρέφτη.

''θαμωνας'':τι κάνει αυτός ρε,τραβάει φωτογραφίες?
    μικρος σεριφης:τι κάνεις εκεί,αυτό που κάνεις απαγορεύεται! (ταυτόχρονα προσπαθεί να μου τραβήξει την φωτογραφική μηχανή απο το χέρι)
    εγω:σε παρακαλώ πολύ,με κατηγορείς για κάτι που προσπαθώ αυτή τη στιγμή να αποδείψω αν υφίσταται.εφόσον με κατηγορείς,πρέπει και γω να υπερασπιστώ κάπως τον εαυτό μου σε ό,τι λες

αφού συνεχίζω να τραβάω τις φωτό,ο μικρός σερίφης αποφασίζει οτι κάτι πρέπει να κάνει για να φανεί ο καθρέφτης χαλασμένος.οπότε αρχίζει να τον κουνάει πάνω κάτω,ο καθρέφτης φυσικά και κουνιέται αφού έχει μπόσικα αλλά και με την δύναμη που ο μικρός σερίφης λυσσάει επάνω του,ενώ ταυτόχρονα ο μικρός σερίφης με παρακινεί να τραβήξω το μικρό αυτό κούνημα ως αποτέλεσμα της καταστροφής που προκάλεσα στον καθρέφτη!!!
    τελείωνω με τις φωτό,καλημερίζω για άλλη μια φορά τα όργανα,σημειώνω και τον αριθμό του περιπολικού (ΕΑ 2085 ? ) επιτέλους ξεκινάω για την δουλειά μου με τα νεύρα σπασμένα και ενα αεροδικείο να εκρεμμεί εις βάρος μου απο το πουθενά...!

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ: συνάδερφοι,προσέχτε εκεί έξω μιας και η νέα φουρνιά των αστυνομικών εκμεταλλεύεται στο έπακρο την δύναμη που της έχει δώσει το αξίωμα της,με την ανοχή φυσικά και την νουθεσία και της παλαιάς γενιάς!!!

Υ.Γ. να ευχαριστήσω τον τυπάκο με το λαχανί GS 1100 που ήταν παρόν στο όλο σκηνικό και ενδιαφέρθηκε να μάθει γιατί με σταμάτησε ο αστυνομικός δίνοντας μου παράλληλα ευχές για καλό ξεμπέρδεμα με την ''βλακεία που τους δέρνει!''

ευχαριστώ για τον χρόνο σας και πάντα όρθοιοι,υγειείς με καλά χιλιόμετρα
    ''στην αρχη ηταν ενας ποταμος.ο ποταμος εγινε δρομος κι ο δρομος απλωσε παρακλαδια σ'ολοκληρο τον κοσμο.κι επειδη ο δρομος ηταν καποτε ποταμος,ηταν συνεχεια πεινασμενος...''

Ben Okri

και ιδού το έγκλημα που διέπραξα
    το χέρι του μικρού σερίφη σε πρώτο πλάνο προσπαθεί να δείξει το τεράστιο μέγεθος της ζημιάς

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc03065.jpg 
Προβολές:	1269 
Μέγεθος:	59,3 KB 
ID:	190976
    ''στην αρχη ηταν ενας ποταμος.ο ποταμος εγινε δρομος κι ο δρομος απλωσε παρακλαδια σ'ολοκληρο τον κοσμο.κι επειδη ο δρομος ηταν καποτε ποταμος,ηταν συνεχεια πεινασμενος...''

Ben Okri

και άλλη μια φωτό που αποδεικνύει την ενοχή μου,

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc03064.jpg 
Προβολές:	1267 
Μέγεθος:	50,5 KB 
ID:	190977

Ben Okri

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αν ήσουν με τη στολή και δεν σε χαιρέτησε μπορείς να του κάνεις κι εσύ μια αναφορά να είσαστε πάτσι...

Α και επίσης σου μίλησε απρεπώς.

Εσύ vs Σερίφης: 2-1 , σημειώσατε άσσο.

δεν υπαρχει ο "μικρος σεριφης"

:a31: :a31: :a31: :a31:
    einai wraio na zeis gia ena oneiro

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    γιατι σας κανουν εντυπωση ολα αυτα??

παλι καλα να λες που δεν σε εγραψε για "επικινδυνους ελιγμους"...και αντε μετα να πληρωνεις την ΝΤΕΜΕΚ κληση ...

ειπαμε, καμερουλα και μετα του κανεις εσυ μηνυση για πλημελως ασκηση καθηκοντων επειδη δεν εκανε κατι για τα διπλοπαρακαρισμενα + οτι αρχισε να λεει ψεμματα για τον κατεστραμμενο καθρεφτη...

μολις πανε 2-3 τετοιες μηνυσεις στα δικαστηρια με αποδεικτικα, θα δουμε ποιος θα φερεται καλα και ποιος οχι...

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Μη ΞΑΝΑ γενικευουμε ετσι?

ΣΕ ΟΛΑ τα επαγγελματα εχει ατομα ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ!

Εχει αστυνομικους και εχει και ΜΠΑτσους
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παλαιό μέλος
    Να σε ρωτησω τωρα κατι εγω για ποιο λογο σου εκανε μηνυση????

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Μπραβο τελικα φανηκες ψυχραιμος παροτι η λογικη λεει του σπαω τα μουτρα εδω και τωρα.Τουλαχιστον μπορεις να αποδειξει οτι δεν εφταιγες.Επισης τελικα υπαρχουν και ενστολοι που δεν ειναι ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας

επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Να σε ρωτησω τωρα κατι εγω για ποιο λογο σου εκανε μηνυση????
    γιατί προκάλεσε φθορά στο περιπολικό και του μίλησε με αυθάδεια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της pakosgemistos
    Φαντάζομαι φωτογράφησες και τη θέση του περιπολικού,η οποία ευθύνεται οτι του ''έσπασες'' τον καθρέπτη!!!!!

επίσης: αν του έλεγες να καλέσεις την Ασφαλιστική σου-πραγματογνώμων για να καλυφτεί το κόστος της 'ζημιάς'! γίνεται? ή τί θα γινόταν???

καλά ξεμπερδέματα πάντως συνάδελφε!!!!!!!!!!

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    ξεχναμε οτι ηταν μπατσος γιατι το συμβαν στην αρχη του δεν εχει να κανει με αυτη του την ιδιοτητα..

εσυ λοιπον χτυπας τον καθρεφτη του.
    η αντιδραση η δικια μου στον οποιοδηποτε, ασχετα το αν ειναι μπατσος, θα ηταν να ζητησω συγνωμη

πιστευεις αν ζηταγες ενα συγνωμη να δινοταν εκταση στο συμβαν?

δεν το συζητω η καταχρηση εξουσιας του ειναι απαραδεκτη και παρανομη φανταζομαι..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Γειά σου μικρέ αεροπόρε....

Αν χτύπαγες τον καθρέπτη του αυτοκινήτου μου και έφευγες έτσι και εγώ θα σε είχα πάρει από πίσω και θα σε έκραζα,,

δεν μπορούσες να ξέρεις αν εσπασες τον καθρέπτη μου η όχι αν δεν σταματούσες....

Αν λοιπόν θέλεις να κατακρίνεις την συμπεριφορά των άλλων μάθε να έχεις εσύ σωστή συμπεριφορά πρώτα...

Μου έχει σπάσει το κρύσταλλο του καθρέπτη έτσι αυτοκίνητο....δεν σταμάτησε....παραβίασα

ότι κανόνα κόκ ήξερα και τον πρόλαβα και τελικά σε κεντρικό φανάρι τον σταμάτησα...

Μόνο που δεν τον πλάκωσα στο ξύλο γιατί δεν παραδεχόταν ότι τον έσπασε αυτός ....
    Τελικά ενώ μου είπε ότι θα τον πληρώσει...μόλις έμαθε ότι πάει σετ κρύσταλλο -πλαστικό-μηχανισμός,έβαλε τον πατέρα του να μου κάνει δήλωση γιατί δεν είχε ούτε ασφάλεια...

ΕΣΥ έπρεπε να σταματήσεις....ΕΕΕΕΕ σου είπε και τον έκραξες κιόλας...ΟΟΟΥΥΥΥΥΥτου είπες...

Τώρα αν μετά και αυτός το τράβηξε....για μένα το άξιζες...

Οσο για τα σχόλια των φίλων......ρε παιδιά...μανούλες να κατηγορήτε είσαστε όταν αφορά αστυνομικούς....Αν το έκαναν στο αυτοκίνητό σας εσείς δεν θα κάνατε τίποτα???
    Αν πέρναγε ένα αυτοκίνητο και βλέπατε ότι χτύπησε την μηχανή σας δεν θα κανατε τίποτα.??
    Μπορείτε να δείτε σε δευτερόλεπτα αν έπαθε ζημιά???

ΥΣ: Δεν σου μίλησε απρεπώς που ισχυρίζεται ο φίλος...Στον ενικό σου μίλαγε και εσύ το ίδιο έκανες...Σου μίλαγε όπως του μίλαγες....

Για τον άλλο φίλο......σχετικά με τον χαιρετισμό.....ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΣ???Τι του λές?

Για τον φίλο granazi.....Ρε φίλε τόσα χρόνια την ίδια καραμέλλα....Εκτος αν έχεις μετρήσει και ξέρεις....Αλλά και πάλι γιατί μέτρησες???Τι βίτσιο είναι και αυτό???

Τεσπα.....μαλάκες υπάρχουν και αστυνομικοί και αεροπόροι και μηχανόβιοι.........
    Αν εμένα προσωπικά σαν πολίτη καποιος μου χτύπαγε το αυτοκίνητο και με έγραφε ....θα τον έκραζα.....Σε όποια κατηγορία και να ήταν........δεν πάνα ήταν και ο παπανδρέου....

Το ότι έβγαλες φωτό είναι δικαίωμά σου και καλά έκανες...Σαν ένστολος ειδικά, είσαι αδικαιολόγητος φιλαράκι και πας να βγείς και από πάνω...
    Μάλλον έχεις συνηθισει να στην χαρίζουν λόγω της ιδιότητάς σου...
    Και μην μου πείς ότι η αστυνομία δεν είναι υπερβολικά χαλαρή με τους ένστολους.....

ΥΣ:ΒΑΡΑΤΕ ΜΕ ΤΩΡΑ.........Είμαι σίγουρος ότι θα φάω πολύ απωθημένο αλλα για το συγκεκριμένο περιμένω απαντήσεις όχι για γενικότητες...

εννοείται ότι το μικρέ αεροπόρε το λέω χαριτολογωντας...

Καμμιά επιθυμία ΄να προσβάλλω δεν έχω...

το ίδιο χαριτολογώντας είναι και τα υστερόγραφα....

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. απο μικρος...
    από kalesin στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2006, 12:25
  2. Ο Μικρός Πράσινος Κύκλος
    από nimbus στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2005, 13:53
  3. μικρός βούδας - συμβουλες
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ