Hello παιδιά. Να με ξανά. θέλω πάλι την βοηθειά σας . Αυτή την φορά θέλω να αγοράσω ένα μηχανάκι για την μητέρα μου .Το θέμα είναι πως δεν έχει οδηγήσει ποτέ στη ζωή της μηχανάκι , είναι 50 χρονών , και ποδήλατο έμαθε πριν απο 10 χρόνια ( μάλιστα στις αρχές παραλίγο να πέσει σε ένα ποτάμι....).
ΘΕΛΩ
Το μηχανάκι να έχει παρόμοιο στύλ με αυτό του ποδηλάτου , να μην έχει μεγάλη τελική , ούτε έντονο ανέβασμα( δηλαδή να μην έχει γκάζι απότομο) ,αλλά να κρατάει βάρος περίπου 80 κιλά για μια μικρή κλίση του δρόμου , να είναι φθηνό , να έχει υποστήριξει οσον αφορά τα ανταλλακτικά απο την εταιρεία για ένα σεβαστό διάστημα , και να έχει μια καλή ποιότητα .
Πολλά θέλω βέβαια , αλλά τι να κάνω..
Η πρώτη ιδέα που μου ήρθε είναι να της πάρω ένα μοτοποδήλατο ... έψαξα και βρήκα μόνο το peuzeot vogue ( 50 cc).Ικανοποιεί πολλά απο τα κριτήρια που έθεσα παραπάνω , αλλά καθώς εψαχνα στο internet διάβασα πως τα δίχρονα βγάζουν πολύ καπνό. Βγάζει το συγκεκριμένο? Ο μαστοράς μου μου είπε πως φοβάται ότι ίσως να έχει πρόβλημα στο άναμα: μου είπε πως για να ανάψει μπορεί να θέλει να κάνεις πετάλι και συγχρόνως μίζα ( ή κάτι άλλο , δεν θυμάμαι ) και κάτι άλλο (πάλι δεν θυμάμαι) , τα οποία μου είπε πως πως είναι δύσκολο να τα κάνεις όλα μαζί.Επίσης ο έμπορας μου είπε πως ανταλλάκτικά για αυτό το μοτοποδήλατο θα βρίσκω για μια ζωή.
Η τιμή του είναι 900 ευρώ.
Όποιος έχει μια άποψη πάνω στο θέμα , τον παρακαλώ να με βοηθήσει , είτε αφορά αυτό το μοντέλο που προανέφερα ή και να μου προτείνει κάτι άλλο.
Ευχαριστώ σε όποιον βοηθήσει.
Συγνώμη που επαναλαμβάνω το μήνυμα , αλλά θέλω να πετύχω όποιον ξέρει...