Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 10 από 10

Θέμα: Deja vu

Deja vu

Toν θυμάστε αυτόν;
    http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=93600

Τον είδα πάλι σήμερα, κομμάτια (οδηγούσε με το ένα μάτι κλειστό και το άλλο μισάνοιχτο, μοισάνοιχτο και το στόμα, γλώσσα κρεμασμένη στο πλάι) να παλεύει με το τιμόνι γράφοντας 8άρια σε κεντρικότατο δρόμο των χανίων (Γογονή).
    Σίγουρα ανεβασμένος, πάλι...
    Αυτό το υποκείμενο θα σκοτώσει και θα σκοτωθεί (το 2ο δε με ενδιαφέρει, για το 1ο καίγομαι...)
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    οπως θα λεγε και ενα γνωστο και μη εξαιρεταιο μελος του φορουμ να προβεις στις προβλεπομενες ενεργειες και αμα δεν ευοδωθουν οι προσπαθειες σου να ψηφισεις αλλο κομα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Saiyan Το avatar του/της Sephiroth5
    Ελπίζω να κάλεσες την αστυνομία κ να τον ακολούθησες για να μην τον χάσουνε τον μαλακα.
    I find your lack of faith disturbing.

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    φιλε αμα τον ξαναδεις πεστου οτι εχει καλο κ φτηνο πραμα στο ελαφονησι. αν παει κ απο τον δρομο που ειχα παει εγω..............παει τον χασαμε αυτον.

επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    καλά έκανε οκτάρια στη γογονή και δεν πήρε όλα τα αμάξια παραμάζωμα;

Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
    καλά έκανε οκτάρια στη γογονή και δεν πήρε όλα τα αμάξια παραμάζωμα;
    Δεν ξέρω τι έγινε παρακάτω...
    Από την αρχή της Γογονή (Λ. Σούδας) μέχρι του Μιχελάκη τα χρώματα που τον έχασα απ' το οπτικό μου πεδίο πήγαινε βάρκα-γυαλό.
    Τον (ξανά) έδωσα στην ασφάλεια. Τι σκ@τά άλλο να κάνω πια! Να πάω να τον συλλάβω μοναχός μου;;;;;;;;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    οπως θα λεγε και ενα γνωστο και μη εξαιρεταιο μελος του φορουμ να προβεις στις προβλεπομενες ενεργειες και αμα δεν ευοδωθουν οι προσπαθειες σου να ψηφισεις αλλο κομα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Από την αρχή της Γογονή (Λ. Σούδας) μέχρι του Μιχελάκη τα χρώματα που τον έχασα απ' το οπτικό μου πεδίο πήγαινε βάρκα-γυαλό.
    Τον (ξανά) έδωσα στην ασφάλεια. Τι σκ@τά άλλο να κάνω πια! Να πάω να τον συλλάβω μοναχός μου;;;;;;;;
    Δώσιμο και μακριά του...
    Δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται με τέτοια άτομα...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος

Ωρες - ωρες λεω πως αυτο το παιδι δεν ειναι απο τη Κρητη...
    Αφου ξερεις τι γινεται...
    Και να τον πιασουν... Που'σαι ρε Μητσο, παλι τρεχεις,ε; ΝΑ μωρε καποιος μας πηρε ενα τηλ και ειπαμε να δουμε τι γινεται, ολα οκ, χαιρετα μου τα παιδια...
    Ή θα πεσει αν τηλ ΑΝΩΘΕΝ και παλι δεν τρεχει καστανο...

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Δώσιμο και μακριά του...
    Δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται με τέτοια άτομα...

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF