Διαβαζοντας την παρακατω ειδηση, προβληματιστηκα πολυ.
Ποιος μας φταιει τελικα?
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=106584&cid=4
Ποιος μας φταιει τελικα?
Αρχικά δημιουργήθηκε από gio.pap.
Ποιος μας φταιει τελικα?
Παντως στην συγκεκριμενη περιπτωση ΟΧΙ το οδικο δικτυο .![]()
Μια έγκυος νεαρή γυναίκα, που οδηγούσε μηχανάκι στο οποίο επέβαινε και το τρίχρονο παιδί της.Έλεος δηλαδή!!Ότι οι δρόμοι είναι επικύνδινοι προφανώς το ήξερε και πριν ανέβει στο μηχανάκι, αλλά αυτη ανέβηκε!!
Δηλαδή η ίδια δεν έχει συνυπευθυνότητα;
Τρίχρονο παιδί στο μηχανάκι; Γκαστρωμένη;![]()
Οκ, γαμώδρομοι και αδιαφορία. Σήμερα εμφανίστηκαν αυτά; Δεν το ήξερε να προφυλάξει το παιδί της και τον εαυτό της;![]()
Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...
Σίγουρα δεν θα έπρεπε να τρέχουν τα νερά στο δρόμο αλλά δεν μπορώ να μην φανταστώ την εικόνα με την γυναίκα έγκυο με παντελή έλλειψη εξοπλισμού και το παιδάκι αναμεσά σ' αυτήν και το τιμόνι ή γαντζωμένο από πίσω... Αν χτυπούσε και το παιδάκι θα έφταιγε μόνο ο δήμος και τα νερά;;Μια έγκυος νεαρή γυναίκα, που οδηγούσε μηχανάκι στο οποίο επέβαινε και το τρίχρονο παιδί της
Give me fuel, Give me fire
Εγώ λέω να της κάνει μήνυση ο δήμος γιατί λέρωσε το δρόμο που με τόσο νερό προσπαθεί εδώ και εβδομάδες να πλύνει….
Επίσης , οι μπάτσοι στα μπλόκα , έκτος από αλκοτεστ , να έχουν μαζί τους και τεστ εγκυμοσύνης και όποιες αναβατισες βρίσκονται θετικές να συλλαμβάνονται άμεσα…
![]()
δεν μπορείς να φανταστείς;Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
(...)δεν μπορώ να μην φανταστώ την εικόνα με την γυναίκα έγκυο με παντελή έλλειψη εξοπλισμού και το παιδάκι αναμεσά σ' αυτήν και το τιμόνι ή γαντζωμένο από πίσω...
προφανώς ζεις σε άλλη χώρα![]()
![]()
αν το οδόστρωμα ήταν εντάξει ,θα έπεφτε ????Απάντησε στην ερώτηση και θα βρεις αμέσως ποιος έφταιγε !!!
Οκ. Σε καλό οδόστρωμα να βάζεις στο μηχανάκι σου τρίχρονοΑρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
αν το οδόστρωμα ήταν εντάξει ,θα έπεφτε ????Απάντησε στην ερώτηση και θα βρεις αμέσως ποιος έφταιγε !!!![]()
Επίσης, στο video, Daddy said: "... η κόρη μου δεν είδε τα νερά και έπεσε..."Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Εγώ λέω να της κάνει μήνυση ο δήμος γιατί λέρωσε το δρόμο που με τόσο νερό προσπαθεί εδώ και εβδομάδες να πλύνει….
Επίσης , οι μπάτσοι στα μπλόκα , έκτος από αλκοτεστ , να έχουν μαζί τους και τεστ εγκυμοσύνης και όποιες αναβατισες βρίσκονται θετικές να συλλαμβάνονται άμεσα…
![]()
Δηλαδή αν τα έβλεπε θα έκανε άλμα και θα πέρναγε από πάνω τους...?
Ο δήμαρχος φταίει γιατρέ... είναι φως φανάρι... αφού τον κυνηγάει τον άνθρωπο... μη σου πω ότι επίτηδες έριξε νερά εκεί... σου λέει "δεν μπορεί... κάποια στιγμή θα περάσει κι από εδώ... :wacko:![]()
Πάντως έχει πολύ ενδιαφέρον πώς αντιλαμβάνεται ο καθένας τα πράγματα (πάντα έχοντας υπόψη τα ίδα δεδομένα...)
Μικρό κορίτσι με τα βήματα χαμένα
Τυχαία γόνατα ξεκούρασαν τα οστά μου
Μα πάντα θα 'ρχομαι από τ' άπειρο σε σένα
Με το χαμόγελό σου στη ματιά μου...
Δεν χρειάζεται να έχουν οι μπάτσοι το τεστ!!! Δεν προφυλάσεσαι για να μη φας το πρόστιμο, αλλά για να μη φας το κεφάλι σου!!Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
![]()
Η εγκυμοσύνη είναι ευθύνη, δεν είναι κάτι που σου συμβαίνει έτσι απλά όταν... τρως το λουκουμά!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από christostr
Οκ. Σε καλό οδόστρωμα να βάζεις στο μηχανάκι σου τρίχρονο![]()
τι σχέση έχει το ένα με το άλλο ??? Ποιος φταίει ρώτησε ο άνθρωπος ,όχι τι είναι σωστό !!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
δεν μπορείς να φανταστείς;
προφανώς ζεις σε άλλη χώρα![]()
![]()
![]()
διπλή άρνηση -> κατάφαση
"δεν μπορώ να μην φανταστω"
can't help not to κι ετς
![]()
Give me fuel, Give me fire