του τα'χωσε κανονικά![]()
ήθελα να'ξερα υπάρχει κανένας δικός μας με τόσα αρχίδια??![]()
Way to go Nigel!
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
αρχίδια υπάρχειΑρχικά δημιουργήθηκε από tai
του τα'χωσε κανονικά![]()
![]()
<mode=tapirokraniasis nervosa>
Ένας ξιπασμένος, αγενέστατος, ακροδεξιός αντιευρωπαϊστής Άγγλος ο οποίος αρνείται να πιστέψει ότι οι αποικίες χάθηκαν και η Αγγλία δεν είναι πλέον το κέντρο του κόσμου. Ίσως προτιμούσε να έχουμε για πρόεδρΑ το μ@@νάκι τον Μπλερ, ο οποίος από χαρισματικότητα και μαλαγανιά άλλο τίποτα. Δε σε χάλασε Αγγλάρα που έφαγε άκυρο το φιλοπόλεμο, φιλοχρήματο χριστιανολαμόγιο σας.
Ο πρόεδρός μου γουστάρω να είναι σεμνός και ταπεινός (γνήσιος, όχι ντεμέκ, ΝεοΔημοκράτης...). Και δεν είναι και κανένας τυχάρπαστος, πρωθυπουργός ήταν. Αν αυτός ο ανάγωγος κωλοάγγλος τα έχωνε έτσι σε κανέναν Έλληνα και την Ελλάδα αντί για τον Van Rompuy και το Βέλγιο, τώρα όλοι θα ζητούσατε τα μεγάλα του @@ επί πίνακι γιατί μας προσέβαλλε (στους Γερμανούς τα χώνουμε για λιγότερα κι έχουν και δίκιο).
Α' σιχτίρ, Αγγλάρες.... άμα δε σας αρέσει η πόρτα είναι ανοιχτή και τα σκυλιά δεμένα. Πάτε γίνετε η 51η πολιτεία των βλάχων ξαδέρφων σας από την άλλη μεριά της λίμνης να δούμε αν είναι καλύτερα να γλύφετε εκεί που φτύνατε.
</mode>
Edit: δε θέλω να θίξω κανέναν, αν συμφωνείτε μαζί του δικαίωμά σας, αλλά εγώ μόνο που ακούω αυτό το υπεροπτικό αγγλικό υφάκι συφιλιάζομαι.
Edit 2:Ναι, ξέρω ότι δεν είναι όλοι οι Άγγλοι έτσι...
φιλε το θεμα δεν ειναι για το εαν εχει δικιο, αλλα για εαν εμεις έχουμε το ΘΑΡΡΟΣ να τα "χώσουμε" κάπου.Αρχικά δημιουργήθηκε από Acacius
Και μην μου αναφέρεις την ευγένεια![]()
Δεν μιλώ για αγένεια.
Μιλώ για την οσφιοκαμψία του τρεμάμενου, φοβισμένου, εως χεσμένου, υπουργείου εξωτερικών, που εχει παπαριάσει τα @@ του καθε Ευρωπαίου ή Αμερικάνου, με τα γλειψίματα του.
Εθνικά ντροπιασμένος νιώθω.
Ας τα έλεγε ρε γαμώτο κάποιος λίγο ζοχαδιασμένα,
Ετσι! Για να δείξουμε οτι δεν ειμαστε τελείως κοτες.
Ασχετα με το αν είναι έτσι όπως τον περιγράφεις, λέει μια μεγάλη αλήθεια (σε άλλες δηλώσεις του ακόμα περισσότερο) για την οποία όλοι κάνουν κοκοκο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Acacius
<mode=tapirokraniasis nervosa>
Ένας ξιπασμένος, αγενέστατος, ακροδεξιός αντιευρωπαϊστής Άγγλος ο οποίος αρνείται να πιστέψει ότι οι αποικίες χάθηκαν και η Αγγλία δεν είναι πλέον το κέντρο του κόσμου. Ίσως προτιμούσε να έχουμε για πρόεδρΑ το μ@@νάκι τον Μπλερ, ο οποίος από χαρισματικότητα και μαλαγανιά άλλο τίποτα. Δε σε χάλασε Αγγλάρα που έφαγε άκυρο το φιλοπόλεμο, φιλοχρήματο χριστιανολαμόγιο σας.
Ο πρόεδρός μου γουστάρω να είναι σεμνός και ταπεινός (γνήσιος, όχι ντεμέκ, ΝεοΔημοκράτης...). Και δεν είναι και κανένας τυχάρπαστος, πρωθυπουργός ήταν. Αν αυτός ο ανάγωγος κωλοάγγλος τα έχωνε έτσι σε κανέναν Έλληνα και την Ελλάδα αντί για τον Van Rompuy και το Βέλγιο, τώρα όλοι θα ζητούσατε τα μεγάλα του @@ επί πίνακι γιατί μας προσέβαλλε (στους Γερμανούς τα χώνουμε για λιγότερα κι έχουν και δίκιο).
Α' σιχτίρ, Αγγλάρες.... άμα δε σας αρέσει η πόρτα είναι ανοιχτή και τα σκυλιά δεμένα. Πάτε γίνετε η 51η πολιτεία των βλάχων ξαδέρφων σας από την άλλη μεριά της λίμνης να δούμε αν είναι καλύτερα να γλύφετε εκεί που φτύνατε.
</mode>
Edit: δε θέλω να θίξω κανέναν, αν συμφωνείτε μαζί του δικαίωμά σας, αλλά εγώ μόνο που ακούω αυτό το υπεροπτικό αγγλικό υφάκι συφιλιάζομαι.
Edit 2:Ναι, ξέρω ότι δεν είναι όλοι οι Άγγλοι έτσι...
Η περιβόητη Κομισιόν, η οποία χαράσει πολιτικές, επιβάλει νομοθεσίες στα κράτη-μέλη, αποφασίζει για χίλια δυο θέματα, ουσιαστικά κάνει ότι γουστάρει, ε λοιπόν αυτή η επιτροπή ΔΕΝ είναι εκλεγμένη. Τα μέλη της δεν τα ψήφισαν οι ευρωπαίοι πολίτες σε καμία ψηφοφορία. Είναι φυτευτοί εκεί.
Κατα τ άλλα είναι απολαυστικός ο τρόπος που τα χώνει ο τύπος. Μου θύμησε τον Edmund Blackadder :rotflmao:
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
"...Belgium is pretty much a non-country..."
:rotflmao: :rotflmao:
Ενας ελληνας πολιτικος να υπηρχε και να τα ελεγε αυτα τοτε θα λεγαμε τι λεει ο τρελος και παει λεγοντας.Μπορει και να τον κραζαμε.Τοσο νουμερα ειμαστε πολλες φορες.Μπορει και να τον βαφτιζαμε και πρακτορα των ξενων.(ΔΥΣΤΥΧΩΣ)!!!!!!!!!!!!
Καταλαβαίνω, αλλά προσωπικά δε συμφωνώ. Περιμένεις από τον υπουργό εξωτερικών μίας χώρας να συμεριφερθεί τόσο "καουμπόικα" όσο ένας μειοψηφικός ευρω-Καρατζαφέρης, κάτι που είναι απαράδεκτο (το καουμποϊλίκι, όχι ότι τι θέλεις). Αν ο ΥπΕξ μου ήταν τόσο υπερόπτης θα ντρεπόμουνα πολύ περισσότερο.Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
φιλε το θεμα δεν ειναι για το εαν εχει δικιο, αλλα για εαν εμεις έχουμε το ΘΑΡΡΟΣ να τα "χώσουμε" κάπου.
Και μην μου αναφέρεις την ευγένεια![]()
Δεν μιλώ για αγένεια.
Μιλώ για την οσφιοκαμψία του τρεμάμενου, φοβισμένου, εως χεσμένου, υπουργείου εξωτερικών, που εχει παπαριάσει τα @@ του καθε Ευρωπαίου ή Αμερικάνου, με τα γλειψίματα του.
Εθνικά ντροπιασμένος νιώθω.
Ας τα έλεγε ρε γαμώτο κάποιος λίγο ζοχαδιασμένα,
Ετσι! Για να δείξουμε οτι δεν ειμαστε τελείως κοτες.
Έτσι ΣΚΑΤΑ που τα έχουμε κάνει δεν έχουμε την πολυτέλεια να κάνουμε τους μάγκες σε κανέναν. Είναι σα να μου λες ότι έχεις χρεωθεί μέχρι το λαιμό, πρέπει να δανειστείς από γνωστούς, αυτοί ξέρουν τι λαμόγιο είσαι και επειδή δε σου αρέσει το ύφος τούς τους τη λες κι από πάνω. Λέει; Δε λέει, γιατί θα σου πουν κι αυτοί να πας να γ@μ... και άντε να βρεις δανεικά και καινούργιους "φίλους" μετά. Το ότι οι "φίλοι" θα τα πάρουν πίσω από αγορές όπλων, εισαγωγές κλπ κλπ είναι άλλο θέμα (και από τα λίγα χαρτιά που έχουμε).
Δε μας τα χώνουν άδικα, άσχετα αν το θέμα έχει πάρει υπερβολικές διαστάσεις. Εμείς το επιτρέψαμε, δε ρίξαν ζάρι για να βρουν ποιος θα ακούσει τα καντήλια.
@super-toto: Στο θέμα της κομισσιόν δε διαφωνώ εντελώς αλλά δεν είναι τρόπος αυτός να το θίγει ο Αγγλάρας. Εκτός αυτού όσοι δεν είναι ευθέως εκλεγμένοι τοποθετούνται κατόπιν εντολών εκλεγμένων αντιπροσώπων μας. Το ίδιο γίνεται και σε κάθε χώρα, δεν εκλέγουμε όλο το λειτουργικό μηχανισμό ενός κράτους.
ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΘΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
Kαι υπουργός παιδείας η "κυρία" που ήθελε τα αγγλικά πρώτη σε εκμάθηση γλώσσα και που η ίδια στέλνει τα κοπέλια της σε ιδιωτικό σχολείο.
Τους ψηφίζετε, τους λουζόμαστε!![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Δεν είναι ακριβώς έτσι. Δες εδώ πως σχηματίζεται η επιτροπή.Αρχικά δημιουργήθηκε από Acacius
@super-toto: Στο θέμα της κομισσιόν δε διαφωνώ εντελώς αλλά δεν είναι τρόπος αυτός να το θίγει ο Αγγλάρας. Εκτός αυτού όσοι δεν είναι ευθέως εκλεγμένοι τοποθετούνται κατόπιν εντολών εκλεγμένων αντιπροσώπων μας. Το ίδιο γίνεται και σε κάθε χώρα, δεν εκλέγουμε όλο το λειτουργικό μηχανισμό ενός κράτους.
http://europa.eu/institutions/inst/comm/index_el.htm
Οι έλληνες ευρωβουλευτές μεταξύ γευμάτων με θαλασσινά και παέλια στα σοκάκια των Βρυξελλών, ασχολούνται με το να καταθέτουν ερωτήσεις εγκαλώντας την ΕλλάδαΑρχικά δημιουργήθηκε από tai
![]()
Όσοι ασχολούνται.
Επι της ουσίας: Τετοιες θέσεις να εκφραστούν απο επίσημα κυβερνητικά χείλη δεν γίνεται- και σωστά. Μονο οι τριτοκοσμικές χώρες και οι δικτατορίες καταφεύγουν σε ρητορείες.
Επιπροσθέτως, οι αντιευρωπαϊστες Βρετανοι πάντα ψαχνουν μια αφορμη να τα χώσουν στην ΕΕ, μπορεί να έχουν δίκιο για τον Φαν Ρομπάι αλλα τα κίνητρά τους ειναι άλλα (ειδικά του Νάιτζελ Φαρατζ που ειναι γνωστός ακροδεξιός...)
Βέβαια για το Βέλγιο έχει δίκιο :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Εμένα πάλι δεν με ενοχλεί καθόλου αυτός ο τρόπος έκφρασης. Ο καθωσπρεπισμός και η πολιτική ορθότητα θα μας φάει.
Νομίζω ότι αυτή η μασκαράτα της σοβαροφάνειας και της ψεύτικης ευγένειας μας τα έχει κάνει τούμπανα τόσα χρόνια.
Δηλαδή, βλέπουμε τον ένα πολιτικό να μιλά με την ξύλινη γλώσσα της προσποιητής ευγενειας και μας γυρίζουν τα άντερα.
Αφού όλοι ξέρουμε περι τίνος πρόκειται και για ποιά κουμάσια μιλάμε. Βγές και χώστα του αγόρι μου.
Δεν θα ήταν πολύ καλύτερα αν στο δικό μας κοινοβούλιο, αντί να παπαρολογούν με το σεις και με το σας να κατέβαζαν μπινελίκια ο ένας στον άλλο; Αφού αυτό είναι το πραγματικό τους επίπεδο και το επίπεδο του λαού γενικότερα. Γιατί να καμουφλάρονται πίσω από γραβάτες και όμορφες εκφράσεις;