Οτι λεει και ο τιτλος...Ξερουμε κανα κρανος απο σοβαρη εταιρια που να ειναι πιο θυληκο σε χρωματα ?
Κατι ροζ που εχω πετυχει στο δρομο δεν θυμαμαι τι ηταν...![]()
Οτι λεει και ο τιτλος...Ξερουμε κανα κρανος απο σοβαρη εταιρια που να ειναι πιο θυληκο σε χρωματα ?
Κατι ροζ που εχω πετυχει στο δρομο δεν θυμαμαι τι ηταν...![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Δες το Suomy Flower και κάποια μοντέλα της Shark. Επίσης νομίζω ότι έχει και η Nolan κάτι με πεταλούδες.
![]()
Mike ευχαριστω κουκλε!
αν μπορεις βαλε και κανα λινκ απο που τα πουλανε!!
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
Καινούργιες εντολές...
Να είναι και σπαστο!!
εε πολλά θέλει πες της!Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Καινούργιες εντολές...
Να είναι και σπαστο!!![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Να σε δώσω το τηλέφωνο να της το πεις ΕΣΥ....![]()
Εγώ πάντως δε ψάχνω άλλο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
& πες της ότι τα full face είναι πιο ασφαλή![]()
όχι πάσοΑρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Να σε δώσω το τηλέφωνο να της το πεις ΕΣΥ....![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Ν62 μιστικ...νομιζω ..προς θεου ..οχι σπαστο πες τηςΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Επίσης νομίζω ότι έχει και η Nolan κάτι με πεταλούδες.
![]()
ΛαθοςΑρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Ν62 μιστικ...νομιζω
http://www.stelpet.gr/nolan-n62-n-angel.html
http://www.stelpet.gr/nolan-n62-1-2.html
Εξήγησέ της ρε'συ Πανουργιά ότι το "σπαστό" δεν φτιάχτηκε για ν'αποθηκεύεται κάτω απ'το κρεβάτι...Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Καινούργιες εντολές...
Να είναι και σπαστο!!![]()