Λέτε ρε ρεμάλια να κάνουμε καμία βολτούλα την Πέμπτη? Προορισμός αδιάφορος, καλή παρέα να υπάρχει και όλα καλά. Σαν ιδέα το βάζω "Καφεδάκι ή φαγητό στο Γύθειο" .
Λέτε ρε ρεμάλια να κάνουμε καμία βολτούλα την Πέμπτη? Προορισμός αδιάφορος, καλή παρέα να υπάρχει και όλα καλά. Σαν ιδέα το βάζω "Καφεδάκι ή φαγητό στο Γύθειο" .
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Δυστυχως, δεν μπορω να ξερω ρε αγορινα απο τωρα γτ εκκρεμει ενα μαθημα που εχω(δλδ θα πρεπει να διαβασω για το μαθημα...)...Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Λέτε ρε ρεμάλια να κάνουμε καμία βολτούλα την Πέμπτη? Προορισμός αδιάφορος, καλή παρέα να υπάρχει και όλα καλά. Σαν ιδέα το βάζω "Καφεδάκι ή φαγητό στο Γύθειο" .![]()
Τελευταια στιγμη θα ξερω,αλλα βασικα δεν νομιζω να μπορεσω γτ τα τελευταια λεφτακια τα χαλασα την Κυριακη...![]()
Αν μαζευτειται παντως,θα το προσπαθησω...![]()
![]()
![]()
Eσθ δεν εχεις χρηματα εγω δεν εχω μηχανακι!!!τελικα η κυριακατικη βολτα μας βουλιαξε![]()
![]()
![]()
ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ!!!
Πως το ήξερα. Και να φανταστείς είχα σκεφτεί να σε αφήσω να είσαι ΑΡΧΗΓΟΟΟΟΣ...Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Δυστυχως, δεν μπορω να ξερω ρε αγορινα απο τωρα γτ εκκρεμει ενα μαθημα που εχω(δλδ θα πρεπει να διαβασω για το μαθημα...)...![]()
Τελευταια στιγμη θα ξερω,αλλα βασικα δεν νομιζω να μπορεσω γτ τα τελευταια λεφτακια τα χαλασα την Κυριακη...![]()
Αν μαζευτειται παντως,θα το προσπαθησω...![]()
![]()
![]()
Δεν πειράζει στην επόμενη, εγώ θα την κάνω με το έτερον ήμισυ.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Οταν τελειωνει ο μηνας ειναι δυσκολα για εμας τους φοιτητες αγορινα...Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Πως το ήξερα. Και να φανταστείς είχα σκεφτεί να σε αφήσω να είσαι ΑΡΧΗΓΟΟΟΟΣ...
Δεν πειράζει στην επόμενη, εγώ θα την κάνω με το έτερον ήμισυ.![]()
![]()
![]()
Κ παλι σου λεω θα προσπαθησω...![]()
Οποτε ή μου δινεις λεφτα ή σου δινω το μηχανακι...Αρχικά δημιουργήθηκε από ΨΑΡΑΚΑΣ
Eσθ δεν εχεις χρηματα εγω δεν εχω μηχανακι!!!τελικα η κυριακατικη βολτα μας βουλιαξε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εχω κανει και εγω φοιτητης και ξερω πως ειναι δεν ηθελα να σε θιξω! περα απο την πλακα η βολτα μαζι σου ηταν τελεια! οτι και να κανονιζεις θα σε ακολουθω!
ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ!!!
Ρε πλακα κανω...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από ΨΑΡΑΚΑΣ
εχω κανει και εγω φοιτητης και ξερω πως ειναι δεν ηθελα να σε θιξω! περα απο την πλακα η βολτα μαζι σου ηταν τελεια! οτι και να κανονιζεις θα σε ακολουθω!
Εδω δεν θιγομαι με αλλους που θα πρεπε...![]()
![]()
![]()
![]()
Τοτε ενταξει θα σου πω και κατι αλλο, ευχαριστω για την προσφορα να παρω το μηχανακι σου αλλα KTM δεν οδηγαω!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από ΨΑΡΑΚΑΣ
Τοτε ενταξει θα σου πω και κατι αλλο, ευχαριστω για την προσφορα να παρω το μηχανακι σου αλλα KTM δεν οδηγαω!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εγω παλι λεφτα δεχομαι...![]()
![]()
![]()
![]()
Ενταξει τωρα το βουλωνω με στειλες για ωραιο ζεστο τσαγακι!!!![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ!!!
Θα έχει συννεφιά μάγκες, αλλα όχι βροχή.
Δεν το λέω εγώαλλά το poseidon.gr
Για πού λέτε;![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ωχχχχ αρχησε να κανει σεχτα ο camen,στρατολογει μελη...το νου μας,γιατι θα καταδικαστουμε σε αιωνια εκδρομη για ΛευκαδαΑρχικά δημιουργήθηκε από ΨΑΡΑΚΑΣ
επερα απο την πλακα η βολτα μαζι σου ηταν τελεια! οτι και να κανονιζεις θα σε ακολουθω!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και τον ειδα τον εφιαλτη αλλα σημασια δε του δωσα![]()
![]()
athens.indymedia.org
Ρε αφου η Λευκαδα δε σας χαλασε καθολου,τι διαολο παραπονιεστε ρε μλκ?!Αρχικά δημιουργήθηκε από hristosP
ωχχχχ αρχησε να κανει σεχτα ο camen,στρατολογει μελη...το νου μας,γιατι θα καταδικαστουμε σε αιωνια εκδρομη για Λευκαδα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και τον ειδα τον εφιαλτη αλλα σημασια δε του δωσα![]()
![]()
![]()
![]()
Ειχατε παει και πολλες φορες και την εχετε βαρεθει να πουμε...![]()
![]()
![]()
Θα ερθεις?!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Θα έχει συννεφιά μάγκες, αλλα όχι βροχή.
Δεν το λέω εγώαλλά το poseidon.gr
Για πού λέτε;![]()
![]()
![]()
Αν ναι,τοτε μαλακιες λεει το poseidon...![]()
![]()
![]()
![]()
Eγω μαλλον σπιτι θα καθησω captain...Eλα να σε φτιασω γκα'ι'φε...![]()
![]()
![]()
![]()