Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 36

Θέμα: ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...

καλες βολτες!!! Το avatar του/της SUPERMARIO
    h fwnh sou -catmaster- einai h fwnh pollwn kai h aganakthsh sou akoma toswn.
    oloi feroun euthini akoma kai emeis oi idioi.gi'auto loipon as koitaksoume prwta ''mesa mas'' prin ksanavgoume stous dromous.
    -katharo mualo

-eksoplismo

-kai agios o theos
    για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.

πωλειται power commander (XT660) 200€

Αρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO
    h fwnh sou -catmaster- einai h fwnh pollwn kai h aganakthsh sou akoma toswn.
    oloi feroun euthini akoma kai emeis oi idioi.gi'auto loipon as koitaksoume prwta ''mesa mas'' prin ksanavgoume stous dromous.
    -katharo mualo

-eksoplismo

-kai agios o theos
    -καθαρο μυαλο εχουμε οταν οδηγαμε μηχανη......οι αλλοι κρασοπατερες ειναι καθυστερημενοι(μεγαλο ποσοστο δυστυχως) και πνιγουν τα κομπλεξ τους μεσα στην ασφαλεια(???)
    των 4 τροχων..........κουτσοι ,στραβοι με ενα αυτοκινητο και οποιον παρει ο χαρος
    (οταν μπαινεις στο ρημαδι αυτοκινητο τους βλεπεις ολους λες και σου σκοτωσαν τη μανα)......το εχω βιωσει αλλα τωρα ειμαι 100% αλλιως.

- τι να το κανω????σκαμε ενα καρο λεφτα συνεχεια για τα καλυτερα .......και μολις βγουμε στην στροφη να και η λακουβα

- αγιος ο θεος .......αλλα δεν ειναι νωρις να τον συναντησουμε ε??

αν ημουν πρεζακιας θα ειχα περισσοτερες πιθανοτητες να επιβιωσω ενω τωρα και καθε μερα δεν ξερω απο που θα μου ερθει

Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
    -καθαρο μυαλο εχουμε οταν οδηγαμε μηχανη......οι αλλοι κρασοπατερες ειναι καθυστερημενοι(μεγαλο ποσοστο δυστυχως) και πνιγουν τα κομπλεξ τους μεσα στην ασφαλεια(???)
    των 4 τροχων..........κουτσοι ,στραβοι με ενα αυτοκινητο και οποιον παρει ο χαρος
    (οταν μπαινεις στο ρημαδι αυτοκινητο τους βλεπεις ολους λες και σου σκοτωσαν τη μανα)......το εχω βιωσει αλλα τωρα ειμαι 100% αλλιως.

- τι να το κανω????σκαμε ενα καρο λεφτα συνεχεια για τα καλυτερα .......και μολις βγουμε στην στροφη να και η λακουβα

αν ημουν πρεζακιας θα ειχα περισσοτερες πιθανοτητες να επιβιωσω ενω τωρα και καθε μερα δεν ξερω απο που θα μου ερθει
    Σωστός.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

παντως εδω στην ερωτικη πολη=μπουρδελο δεν κουνιεται φυλλο.....για ολα τα προβληματα.

σπιτι εχουμε και εξοχικο ,αυτοκινητα εχουμε ,πολυκαταστηματα να περναμε την μερα μας......ολα καλα

Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre

........ Το Εθνικό Οδικό αλλά και αστικό δίκτυο που έχει τα μαύρα του τα χάλια, ποιός θα το δεί?

.
    κανεις δεν θα το δει.
    πεσαμε στη λουμπα .......δουλεια απο το πρωι μεχρι το βραδυ .......ζουμε για να δουλευουμε δλδ και οχι το αντιθετο....
    και πως να φωναξεις αφου χρωστας της παναγιας τα ματια στην τραπεζα........και λες και ευχαριστω.
    ξυπνα....δουλεψε......καταναλωσε ....κοιμησου

και ονειρα γλυκα

κανεις δεν θα το δει.
    πεσαμε στη λουμπα .......δουλεια απο το πρωι μεχρι το βραδυ .......ζουμε για να δουλευουμε δλδ και οχι το αντιθετο....
    και πως να φωναξεις αφου χρωστας της παναγιας τα ματια στην τραπεζα........και λες και ευχαριστω.

και ονειρα γλυκα
    Πολύ σωστό κι αυτό, γίνονται τα μυαλά μας πουρές από την καθημερινότητα αλλά όχι και να κάνουμε τουμπεκί για τα αυτονόητα. Δηλαδή τι, να δέσουμε μια πέτρα από το λαιμό και βούρ στο Σούνιο, ούτε χρέη, ούτε υποχρεόσεις και άνχη?
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Παλαιό μέλος
    τι να πεις??????

καλες βολτες!!! Το avatar του/της SUPERMARIO

exeis apoluto dikio file mou
    για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.

πωλειται power commander (XT660) 200€

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1

Κινηση

Καθημερινα ολοι μας τρωμε σκατα.
    Αυτη την βδομαδα που μας περασε ειδαν τοσες :a31: τα ματια μου στο δρομο (και της ζωης), που ολο ηθελα να γραψω στο forum για της ανυσηχιες & τους φοβους μου που πηγαζουν απο ολη αυτη την γενικη ανωμαλια των ανθρωπον.
    Μ' αυτα που διαβαζω καταλαβαινω οτι συμβαινει σε ολους μας να καταπινουμε καταστασης που μας κανουμε να υποφερουμε,& να πιεζουμε τους εαυτους μας.

Και.......ερχεται & αυτο με τον ΓΡΗΓΟΡΗ (δεν το ξερω το παιδι αλλα ποναω)και.......

Αναρωτιεμαι 12.963 μελη εδω μεσα δεν μπορουμε να συγκεντρωθουμε & να δειξουμε την δυσαρεσκια μας για ολα αυτα???
    Απο την γαμημενη την πινακιδα της μοτοσυκλετας μεχρι τους ανευθυνους νταβατζηδες που μας αποδεκατιζουνε ψυχικα & σωματικα καθημερινα.
    Μες το κεντρο της αθηνας καπου, να ακουστει ο πονος μας,το αγχος μας,η οργη μας, η αντιδρασης μας.

Αλλα μαλλον εχουμε παραδωσει τα οπλα μας.Ο καθενας βεβαια με τους λογους του και τα πεπλα του.
    Και η ζωη κυλαει το πνευμα πεθαινει & μαζι του πεθαινει και η ζωη.

Νομιζω οτι αμα ειμαστε ενωμενη σε τετοιες καταστασης μπορουμε να αλλαξουμε κατι. Μπορει.........Μπορει και οχι,αλλα τουλαχιστον μπορει.
    Ετσι οπως αντιδρουμε τωρα δεν μπορει με τιποτα..

BAKALISTIC SYSTEMS S.A. Το avatar του/της billgeo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    Μάγκες, συγκρατημένες ταχύτητες, 101% προσοχή στο δρόμο και full εξοπλισμό προστασίας μήπως και τη βγάλουμε καθαρή...

Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Στο Ελλαδιστάν αν δεν φροντίσεις τον εαυτό σου, δεν θα σε φροντίσει κανείς άλλος.
    +1000

BAKALISTIC SYSTEMS S.A. Το avatar του/της billgeo

Ξυπνα.... Δουλεψε.... Καταναλωσε.... Ψηφησε.... Κοιμησου
    :hypnotize

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros

Re: Κινηση

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Καθημερινα ολοι μας τρωμε σκατα.
    Αυτη την βδομαδα που μας περασε ειδαν τοσες :a31: τα ματια μου στο δρομο (και της ζωης), που ολο ηθελα να γραψω στο forum για της ανυσηχιες & τους φοβους μου που πηγαζουν απο ολη αυτη την γενικη ανωμαλια των ανθρωπον.
    Μ' αυτα που διαβαζω καταλαβαινω οτι συμβαινει σε ολους μας να καταπινουμε καταστασης που μας κανουμε να υποφερουμε,& να πιεζουμε τους εαυτους μας.

Και.......ερχεται & αυτο με τον ΓΡΗΓΟΡΗ (δεν το ξερω το παιδι αλλα ποναω)και.......

Αναρωτιεμαι 12.963 μελη εδω μεσα δεν μπορουμε να συγκεντρωθουμε & να δειξουμε την δυσαρεσκια μας για ολα αυτα???
    Απο την γαμημενη την πινακιδα της μοτοσυκλετας μεχρι τους ανευθυνους νταβατζηδες που μας αποδεκατιζουνε ψυχικα & σωματικα καθημερινα.
    Μες το κεντρο της αθηνας καπου, να ακουστει ο πονος μας,το αγχος μας,η οργη μας, η αντιδρασης μας.

Αλλα μαλλον εχουμε παραδωσει τα οπλα μας.Ο καθενας βεβαια με τους λογους του και τα πεπλα του.
    Και η ζωη κυλαει το πνευμα πεθαινει & μαζι του πεθαινει και η ζωη.

Νομιζω οτι αμα ειμαστε ενωμενη σε τετοιες καταστασης μπορουμε να αλλαξουμε κατι. Μπορει.........Μπορει και οχι,αλλα τουλαχιστον μπορει.
    Ετσι οπως αντιδρουμε τωρα δεν μπορει με τιποτα..

οτι και να γινει, οοοτι και να αλλαξει εγω εχω συνειδητοποιησει το αυτονοητο:ειμαι μελλοθανατος απο 1000+παραγοντες που καθε φορα πρεπει ΚΑΙ να σκεφτομαι ΚΑΙ να υπολογιζω ΚΑΙ να αποφευγω...συν η δικια μου μαλακια/τσιμπλα/τσαντηλα/αφηρημαδα/μπυρα που ηπια-ανθρωπος ειμαι-της στιγμης....οσοι το χωνεψουν θα ζησουν και περισσοτερο....
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Παλαιό μέλος Το avatar του/της koutroulis

Re: Re: Κινηση

Αρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros
    οτι και να γινει, οοοτι και να αλλαξει εγω εχω συνειδητοποιησει το αυτονοητο:ειμαι μελλοθανατος απο 1000+παραγοντες που καθε φορα πρεπει ΚΑΙ να σκεφτομαι ΚΑΙ να υπολογιζω ΚΑΙ να αποφευγω...συν η δικια μου μαλακια/τσιμπλα/τσαντηλα/αφηρημαδα/μπυρα που ηπια-ανθρωπος ειμαι-της στιγμης....οσοι το χωνεψουν θα ζησουν και περισσοτερο....

και όμως

κάτι πρέπει να γίνει....
    Common Sense is not that COMMON after all!!!!

Freddo Cappucino Racer Το avatar του/της fazerakis
    Άντε λοιπόν

Την Παρασκευή που θα έιναι η μεγάλη έξοδος στις 6:00 το απόγευμα στα διόδια στα κιούρκα. Αν μαζευτούμε 2000 μηχανάκια ούτε τα πλοία από τον Πειραιά δεν θα ξεφορτώνουν από την κίνηση. Με 50άρικα στα χέρια να δούμε αν θα έχουν για όλους ρέστα. Ας οργανώσει κάποιος τα πανό.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Για τον Ταξιδευτή και τον alximisti
    από Nikoskazer2000 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2007, 15:00
  2. Για τον Bartlal και όλες τις "άλλες" ΙΤ
    από sub_zero στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2006, 08:36
  3. Για τον Batrlal και την a-mixani...
    από makis206 στο forum Off topic