Εγω δηλωνω συμμετοχη τωρα αν υσχυει!
Αντε να δουμε.
Ας δηλωσουμε ποση θα ειμαστε απο αυτο το post.![]()
Εγω δηλωνω συμμετοχη τωρα αν υσχυει!
Αντε να δουμε.
Ας δηλωσουμε ποση θα ειμαστε απο αυτο το post.![]()
oxi re magkes kai tha eimai me to autokinhto ekeinh thn mera.![]()
![]()
![]()
pera apo thn plaka den prokeitai na luthei tipota kai tha ginoume gia allh mia fora ta kaka paidia pou talaipwroun ton kosmo.
για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.
πωλειται power commander (XT660) 200€
Συμφωνώ μαζί σου. Αλλά κάποια στιγμή πρέπει να γίνει κάτι. Σίγουρα δεν θα ήθελα να έχω τον κάθε μπάρμπα που πάει στο χωριό του να γκρινιάζει για τα μηχανάκια αλλά και ο εργολάβος και ο μαγαζάτορας που βάζει τα κολονάκια, σε αυτή την κατηγορία ανήκει, στο μέσο καφρο"Αθηναίο" που θα πάει στο χωριό του για χαρταετό, λαγάνα και ταραμά.Αρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO
pera apo thn plaka den prokeitai na luthei tipota kai tha ginoume gia allh mia fora ta kaka paidia pou talaipwroun ton kosmo.![]()
Όταν αποφασήσετε να δραστηροποιηθούμε πείτε το μου...
Μέχρι τότε πληρώστε διόδια για να σκοτωνόμαστε στα έργα που φτιάχνουν με τα λεφτά μας.
mazi sou eimai.swsta osa les ''fazerakis'' apla ston tropo diafwnoume.eidika ekeinh thn mera tha ginotan sfagh.![]()
για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.
πωλειται power commander (XT660) 200€
μαζι σας.........αν και χλωμο .........500κμ.......
οσο για κλεισιμο δρομου που ειχα αναφερει εννουσα να γινει μια διαμαρτυρια στο σημειο που εγινε το ατυχημα ΑΝ ειναι οντως παρανομη η εργασια του εργολαβου αλλιως.....
αν οπως λετε για τα διοδια........διαμαρτυρια ........βαλε και τις πινακιδες ,το ΦΠΑ για τον εξοπλισμο που ελεγαν ,τους αδικους σκοτωμους.........συνφωνο σε κατι οργανωμενο να γινει