Σελίδα 2 από 17 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 241

Θέμα: «Πράσινα» τέλη κυκλοφορίας

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Αξίζει να σημειωθεί ότι τα πετρελαιοκίνητα συνεχίζουν να απαγορεύονται από Αθήνα-Θεσσαλονίκη κάτι που έχει επίπτωση σε όλη την επικράτεια αφού για αυτό το λόγο τα αποφεύγουν και οι υπόλοιποι.

Να σημειώσω ότι τα σύγχρονα πετρελαιοκίνητα άμεσου ψεκασμού ρυπαίνουν λιγότερο(από τα βενζινοκίνητα), έχουν μικρότερη κατανάλωση (που σημαίνει ότι ακόμα και με ίδια τιμή πετρελαίου είναι πιο οικονομικά και για τους ιδιοκτήτες αλλά και για το περιβάλλον) και φυσικά για καθημερινή οδήγηση-ταξίδια είναι πιο εύχρηστα λόγω της πολύ υψηλότερης ροπής που έχουν....
    Ο Ελληνας αν δεν δοκιμάσει, δεν πιστεύει.

Καί ό πιό δύσκολος όμως όταν δοκίμασε τουρμποντιζελάκι με αυτόματο μέσα σε κίνηση ή σε ανοικτό δρόμο, έχασε την μπάλλα.

+1000 στα ντίζελ (ακόμη και αν μιλάμε για τέτοια: http://www.youtube.com/watch?v=19eQB...eature=related )

Μέλος, σκέτο
    Συχνά-πυκνά αναρωτιέμαι αν ο «νομοθέτης» είναι εντελώς ηλίθιος, ζει σε άλλη χώρα ή εξυπηρετεί συμφέροντα άλλων. Συνήθως διαλέγω το πρώτο αλλά εδώ μάλλον θα συμφωνήσω με τον jorgevaldano.

Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω που θα καταλήξουν όλα τα παλιά, μεταχειρισμένα αυτοκίνητα - ελπίζω όχι παρατημένα στους δρόμους.

KTHακικό Μέλος Το avatar του/της Emden
    Άμα πληρώσουμε παραπάνω τέλη ρυπαίνουμε λιγότερο? ή αυτά τα λεφτά πάνε για έρευνα ή στο ταμείο αντιρύπανσης.
    Μας έφαγαν οι μαστοράδες εκ πείρας και τα εξ ακοής αποφθέγματα. ...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Emden
    Άμα πληρώσουμε παραπάνω τέλη ρυπαίνουμε λιγότερο? ή αυτά τα λεφτά πάνε για έρευνα ή στο ταμείο αντιρύπανσης.
    τώρα πλάκα κάνεις, η όντως δεν καταλαβαίνεις;

κρατηστε τα σαραβαλα σας μαγκες και μη μασατε ........για 50η 100 ε?? μην τους κανετε την χαρη να αγορασετε καινουρια ...........αλλιως πατε αγοραστε για να ερθει η εφορια να σας γαμηκει ........μπρος γκρεμος και πισω ρεμα δλδ

και σε μια 5ετια παλι θα σου πουνε ,τωρα μονο υβριδικα ..........και μια ζωη στα δανεια

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Fon Zolotas
    κρατηστε τα σαραβαλα σας μαγκες και μη μασατε ........για 50η 100 ε?? μην τους κανετε την χαρη να αγορασετε καινουρια ...........αλλιως πατε αγοραστε για να ερθει η εφορια να σας γαμηκει ........μπρος γκρεμος και πισω ρεμα δλδ

και σε μια 5ετια παλι θα σου πουνε ,τωρα μονο υβριδικα ..........και μια ζωη στα δανεια

Σωστοτατος..... να δουμε τι αλλο θα σκαρφιστουν για να ξεζουμισουν αυτοκινητα και ακινητα ...

Έχω ένα Polo '04. Το χρησιμοποιώ μόνο για να φορτώσω τα ψαροντούφεκα και τα ψυγεία μεχρι την γλύστρα για να πάρω την βάρκα να πάω για ψάρεμα.

Πληρώνω 450ε ασφάλεια και τώρα 250ε τκ. 300ε ετήσιο σέρβις + ότι βγάλει από ζημιές.
    Πληρώνω σαν τον μαλάκα για να βγάλω κάρτα καυσαερίων και οταν βγάλω κάρτα καυσαερίων οι ίδιοι μου λένε οτι πρέπει να πληρώνω και άλλα 50 κάθε χρόνο γιατί ρυπαίνει.

Το αμάξι πριν την μείωση του φόρου (την άνοιξη που μας πέρασε) άξιζε χονδρικά 7500ε. Μετα την μείωση 6000ε και τώρα 5000ε. Μέσα σε τρεις μήνες το κράτος υποτίμησε την περιουσία μου κατά 34% ή 2500ε ή ένα Africa twin. Με πιο κατανοητά λόγια το κράτος, με το έτσι θέλω, έβαλε το χέρι στην τσέπη μου, και μου έκλεψε 2,5 χιλιάρικα.

Δύο ερωτήσεις.

α) Γιατί και με ποιό δικαίωμα;
    β) Εγώ σαν πολίτης τι και πως θα οφεληθώ σε κάτι από αυτό;

Και μια τρίτη.

Ξέρουμε καμιά πατέντα να κοτσάρω τρέυλερ στην Αφρικάνα;

Εισπρακτικο μετρο για ακομα μια φορα... χεστηκε το κρατος για τους ρυπους μονο οι μιζες τους ενδιαφερουν... τα χιλιαδες εργοστασια που ρυπαινουν γιατι δεν τρωνε προστιμα; ο πολιτης που δεν μπορει να παρει καινουργιο αυτοκινητο θα πληρωνει προστιμο 50-100-150 ευρω και απο πανω,μονο στην Ελλαδα γινονται αυτα.

*************** www.motodevils.gr ***************

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    ελεος με τους τρομπες εκει μεσα...αντι να χρεωσουν οσουν εχουν 3.500+ κυβικα γαιδουρια που τα εχουν για να πανε σουπερμαρκετ, θα πηδηξουν οσους εχουν αμαξια οικογενειακα για να κυκλοφορουν???

κατι ελαφρως ασχετο και αφορα τα ντιζελ...

αν καποιος μενει μονιμα αθηνα, αλλα εχει σπιτι και εκτος αθηνας, μπορει να αγορασει ντιζελ και να το κυκλοφορει νομιμα?

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    ελεος με τους τρομπες εκει μεσα...αντι να χρεωσουν οσουν εχουν 3.500+ κυβικα γαιδουρια που τα εχουν για να πανε σουπερμαρκετ, θα πηδηξουν οσους εχουν αμαξια οικογενειακα για να κυκλοφορουν???

κατι ελαφρως ασχετο και αφορα τα ντιζελ...

αν καποιος μενει μονιμα αθηνα, αλλα εχει σπιτι και εκτος αθηνας, μπορει να αγορασει ντιζελ και να το κυκλοφορει νομιμα?

+1000 για το πρωτο σκελος του μηνυματος σου!

Δηλαδη χρεωνομαι εγω με καπελο που κυκλοφορω ενα Matiz του 2000 και οχι ο τυπος που κυκλοφορει μια Cayenne του 2008; Δηλαδη το Matizακι ρυπαινει περισσοτερο;

Τωρα για τα Diesel απο οσο ξερω κυκλοφορουν κανονικα στην επαρχια και στους κομβους των εθνικων οδων που περνανε μεσα απο Αθηνα και Θεσσαλονικη...δηλαδη επι της ουσιας επιτρεπεται να το οδηγας στο Κηφισσο ας πουμε, αλλα μονο εκει...στη πραγματικοτητα γνωριζω πολλους που εχουν diesel και το οδηγανε κανονικα μεσα στην Αθηνα...θυμαμαι πριν κανα χρονο ειχα κατεβει με ενα Nissan Navara στο κεντρο!....τωρα αμα σε πιασουν το προστιμο ειναι γ@μησε τα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgos_t

Ξέρουμε καμιά πατέντα να κοτσάρω τρέυλερ στην Αφρικάνα;

εχω την ιδια απορία και κατι ακομα επιτρέπεται η ρυμουλκήσει στην ελλαδα απο μηχανή?
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

Δηλαδη χρεωνομαι εγω με καπελο που κυκλοφορω ενα Matiz του 2000 και οχι ο τυπος που κυκλοφορει μια Cayenne του 2008; Δηλαδη το Matizακι ρυπαινει περισσοτερο;

ελα μου ντε............ενταξει δεν ειπαμε να κυκλοφορουν 20ετιας χαροι αλλα ενα αυτοκινητο 10ετιας τι διαολο.......

ρε ουτε να πεθανουμε δεν μπορουμε ,παλι ενοικιο ζητανε .................καψτε με ρε πουστηδες ..........αλλα θα ρυπανω το περιβαλλον με την σκονη ,ξεχασα.........

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Ειναι δυνατον ενα αυτοκινητο 4 ετων να ρυπαινει?Περασα κτεο πριν λιγους μηνες,εβγαλα καρτα καυσαεριων και ηταν μια χαρα.Μιλαμε για αυτοκινητο το 91 με 160.000 χλμ.Οι ανθρωποι στο κτεο οταν ειδαν την καυσαναλυση σχεδον δεν το πιστευαν.Ξερετε οτι στα ιδιωτικα κτεο κανουν καμμια λαμογια για να περασει το αμαξι και να παρουν κι αυτοι φραγκα.Ουτε καρμπιρατερ πειραξανε ουτε τιποτα.
    Και βγαινει τωρα ο μεγαλοεργολαβος Σουφλιας και σου λεει οτι ενα αμαξι 4 ετων ρυπαινει.Ας μας δωσει λεφτα λοιπον κι ας φροντισει να παιρνουμε ευρωπαικους μισθους για να αλλαζουμε τουτου καθε 4 χρονια.
    Αη σιχτιρ με τους μαλακες πια.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Ένωσαν 2 διαφορετικά θέματα καθαρά για εισπρακτικούς λόγους....

100 φορές ναι στην απόσυρση. έχει πήξει ο στόλος απο αυτοκίνητα 15ετίας, ναι τα golf 2 και τα audi 80 είναι 15+χρόνια. Έπρεπε να δωθεί κίνητρο αντικατάστασης τους. ΑΛΛΑ ρε παιδιά αν δεν έχεις αυτοκίνητο 15ετίας δεν συμφέρει απλά να πας για απόσυρση. Απόσυρση σημαίνει ότι με ΠΡΙΜΟΔΟΤΕΙΣ για να πουλήσω το ρυπογόνο παλιό και να πάρω νέο πιο οικολογικό και να κερδίσω κάτι με την αγορά του...
    Δεν σημαίνει ότι μου δίνεις 1.500 για ένα αυτοκίνητο που αξίζει 2-3.000 > με αυτούς τους όρους μόνο αμάξι 15ετίας αξίζει να πουλήσεις...

Όταν έχω αμάξι 8ετίας γιατί ρε παπάρα μου ανεβάζεις τα τέλη? αφου δεν με συμφέρει να το αλλάξω.
    Και θα το κρατήσω και ας σκάω 100 ευρώ παραπάνω το έτος ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ αυτό για αυτό βαράς στα τέλη της 5ετίας. Ξέρεις οτι δεν μπορώ και δεν θα πουλήσω ένα αμάξι 5000 για να πάρω έκπτωση μέσω απόσυρσης των 2-3.000, θα το παντρευτώ μέχρι να το λιώσω...

Χτύπα σταδιακά ρε παπάρα νομοθέτη. Δώσε πρώτα κίνητρα για απόσυρση, μην μου βάζεις το μαχαίρι στο λαιμό. Χτύπα τα 10-15 ετίας. Βάρα τους στα τέλη και δώσε τους ένα κίνητρο να το αλλάξουν. Δεν αξίζει 2000 ένα αμάξι 15ετίας, θα το πουλήσω στο μαντρά για 1.500 θα πάρω ένα μεταχειρισμένο 5ετίας με 5-6.000 και θα το δώσει ο μαντράς το χρέπι μου για απόσυρση ώστε να πάρει ο επόμενος πελάτης το καινούριο του αποσύροντας το δικό μου και θα βγάλουν απο 300-500 ευρώ ο καθένας τους και θα είμαστε όλοι καλά... Δώσε και ένα κίνητρο με 0 τέλη κυκλοφορίας για μια διετία για κάθε απόσυρση να σε εκτιμήσω και αν γίνουμε όλοι μάγκες..

Και μετά απο 5 έτη τράβα για δεύτερη απόσυρση για τα τωρινά 5ετίας και θα κάνεις ανανέωση του στόλου μέσα σε 5 έτη και θα είμαστε όλοι μάγκες. Και οι μαντράδες και οι αντιπρόσωποι και οι αγοραστές καινούριων και ο κακόμοιρος που συντηρεί την σακαράκα του για να πηγαίνει για το μεροκάματο.

Τι μου χώνεις την αύξηση τελώ σε αυτοκίνητο του 2004 που ακόμα το ξεχρεώνω???? Αφου δεν να το αλλάξω ρε παπάρα, δεν μπορώ να το στείλω για 3.000, το ξέρεις... Τα αύξησες πέρυσι και φέτος τα ξανααυξάνεις με ηλίθια δικαιολογία. Δώσε ρε γερο-Σουφλιά τα κέρδη σε ιδρύματα για να αναπτύξουν έρευνες για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Δώσε ρε τον ισολογισμό να δούμε που θα πάνε οι πράσινες αυξήσεις... Δώσε ρε ένα 10% να βάλουν φωτοβολταικά όλες οι δημόσιες υπηρεσίες στην Ελλάδα(αφου θα κάνουν απόσβεση σε 5 χρόνια) δώσε ρε τα πράσινα ευρώ μας για να αναδασώσεις και μελέτες για το περιβάλλον... Ανανέωσε και εσύ το στόλο των ΔΥ αυτοκινήτων που είναι 10ετίας, κάντο πρώτα εσύ και πάρε σε όλες τις υπηρεσίες υβριδικά...

Άντε παπάρα, μας έκανες να βρίζουμε την απόσυρση επειδή είστε λαμόγια και χώνετε έμμεσους φόρους σε πράσινο περιτύλιγμα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Ο Ελληνας αν δεν δοκιμάσει, δεν πιστεύει.

Καί ό πιό δύσκολος όμως όταν δοκίμασε τουρμποντιζελάκι με αυτόματο μέσα σε κίνηση ή σε ανοικτό δρόμο, έχασε την μπάλλα.

+1000 στα ντίζελ (ακόμη και αν μιλάμε για τέτοια: http://www.youtube.com/watch?v=19eQB...eature=related )
    Βάλτο σωστά και εσύ.... Να καταλάβουν τι χάνουμε...
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Σελίδα 2 από 17 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. τελη κυκλοφοριας...
    από ruyjin στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2015, 22:05
  2. Τέλη Κυκλοφορίας 2008, Παράταση
    από anixneyths στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2008, 23:41
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 02/01/2008, 15:40