Σελίδα 10 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 252

Θέμα: ΔΙΟΔΙΑ (συγχωνευμένα θέματα) Αφιδνων-Χαλκίδας

Για τρίτη συνεχόμενη Κυριακή οι κάτοικοι του Καπανδριτίου και των γύρω περιοχών κατέλαβαν τα διόδια των Αφιδνών.

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    και η πλακα ειναι οτι στην Ισπανια δεν υπαρχουν καθολου διοδια...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

και εχουν και δρομαρες....

Ρε φιλε τι γραφεις ? Φυσικα και εχει διοδια στην Ισπανια.Εκτος αν πας απο επαρχιακους οπως στην Ιταλια.

www.autopistas.com

Επισης μια αναζητηση στο viamichellin δειχνει ολους τους δρομους με διοδια στην Ευρωπη και φυσικα και στην Ισπανια με τις τρεχουσες τιμες.

λεβεντες να διορθωσουμε κατι..
    τα φραγκακια απο τα διοδια τα εισπρατουν οι κατασκευαστικες εταιριες και οχι το κρατος.
    επισης συμφωνα με ενα αρθρο που διαβασα σε περιοδικο τα περισσοτερα διοδια ειναι παρανομα και απο την αποψη οτι δεν μπορουν να ανοιξουν αν δεν ολοκληρωθουν τα εργα και οτι τα κομιστρα τους ειναι παραπανω απο οσα θα επρεπε συμφωνα με τους νομους μας καθως και της Ε.Ε

συμπερασμα δεν υπαρχει κρατος για να ελεγξει τις αυθαιρεσιες των κατασκευαστικων εταιριων που εχουν μετατραπει σε κοπτηρια στην Ελλαδα και μονο....
    Η ζωή είναι μεγάλη... ...μην την κάνεις καρναβάλι!!!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΗΟΡΝΕΤακιας
    ........

συμπερασμα δεν υπαρχει κρατος για να ελεγξει τις αυθαιρεσιες των κατασκευαστικων εταιριων που εχουν μετατραπει σε κοπτηρια στην Ελλαδα και μονο....

συμπερασμα:το κρατος ζει και βασιλευει και φροντιζει και τους φιλους του με τις κατασκευαστικες εταιριες που εχουν μετατραπει σε κοπτηρια στην Ελλαδα και μονο....το κρατος ανεθεσε στις εν λογω κατασκευατικες το ''εργο''.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lc8ergr1
    ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΙΤΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘ ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΩΣ

ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΛΑΚΟΥΒΑΚΙ Η ΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ Η ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ Η ΤΟ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΕΝΟ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΔΙΟΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΑΡΝΗΣΗΣ ΔΙΟΔΙΩΝ
    ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΕΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΩΣ ΕΛΛΑΤΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ

ΑΝ ΞΕΚΙΝΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΦΙΔΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ MC donalds ΘΑ ΣΟΥ ΒΡΩ 100 ΛΟΓΟΥΣ ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΙΟΔΙΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΛΥΠΤΟΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΕΣ

1 - ειναι ιδιωτικη εταιρεια πλεον και οχι ΤΕΟ κρατικη

2 - δεν θα διεκδικισουν δικαστικα ποτε 1 ή 2 ευρω γιατι ξερουν οτι θα χασουν χρονο αρα χρήμα και το ξερουν αυτο

3- δεν εισαι υποχρεωμενος να γραψεις τιποτα στο χαρτι ΕΙΔΙΚΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΠΟΤΕ Α.Φ.Μ
    ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΑ γραφε τα στοιχεια ενος γειτονα που μισεις - η της πεθερας καλύτερα

ΚΑΝΕΙΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
    4 - ΑΝ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΡΑ ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΟΚ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΙΔΙΩΤΩΝ
    ΤΕΣ ΠΑ
    ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ ΚΛΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ - ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΑΡΔΕΙΑΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ Ο ΙΔΙΩΤΗΣ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ???? ΤΙΠΟΤΑ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ!! Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΧΑΝΕΙ ΧΡΟΝΟ ΕΤΣΙ ΑΡΑ ΧΡΗΜΑ
    ΑΠΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΣ ΕΝΑ ERROR ΣΤΟ BUSINESS PLAN TA GOLDΕΝ ΒΟΥΖ TOY TO EXOYN ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ
    ΑΠΛΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΗ ΣΤΟ ΓΚΙΣΕ ΝΑ ΣΕ ΨΑΡΩΣΕΙ
    εμενα στη αρχη μου ειπε θα διωχτειτε ποινικα
    ισα μωρη ψαρουκλα
    σε ΤΑ μας??
    μολις ειδε οτι δε μασαω απλα με αφησε να περασω ουτε δηλωση ουτε τιποτα χαρτι μου ζητησε να γραψω

ΤΗΝ ΣΕΒΟΜΑΙ ΣΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΟ ΣΤΕΛΝΩ ΣΤΟ ΜΠΟΜΠΟΛΑ
    ΔΡΑΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

ΜΕ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΑΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

ΑΛΛΑ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ διοδιων μια ιδιωτική κινηση που βλαπτει οικονομικα ολους του ελληνες

ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ ΚΡΥΦΑ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ

ΛΕΕΙ ....ενταξει τους υπνωτισαμε - θα το συνιθίσουν

και ο lc8ergr1 απλα μια αμελητεα στατιστικη αποκληση απο το δειγμα

5- ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ - ΦΙΛΕ -
    ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΑΝ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ -
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΟΜΙΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
    ΑΥΤΟ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΡΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΜΟΝΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ Ι/Χ
    ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
    6 - ΕΡΩΤΗΜΑ - ΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΑΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ? ΤΙΠΟΤΑ
    7- ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΟΤΙ ΛΕΩ

ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΞΟΔΟ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΣΥΝΕΝΟΗΜΕΝΑ 15 ΜΟΤΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΙΟΔΙΑ?

ΘΑ ΚΟΜΠΛΑΡΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ

ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΕ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΒΛΑΠΤΕΙ
    ΕΙΤΕ ΜΕ ΨΗΦΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΤΗ ΑΡΚΟΥΔΟ

Δεν υπαρχει τιποτα να προσθεσει κανεις ...

Απλα να το ξαναδιαβασουν οσοι φοβουνται "ποινικες διωξεις".

Μην ψαρωνετε λεμε...
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    το καινούργιο που προσπαθούν να κάνουν είναι να μας βάλουν να τσακωνόμαστε μεταξύ μας!!!!!!!!!!!!!!!

Δηλαδή, από οτι κατάλαβα έχουν δώσει μήνυμα οτι αμα κάποιος δεν πληρώνει να μην του ανοίγουν την μπάρα με τίποτα. έτσι ώστε ο χριστιανός που περιμένει απο πίσω να αγανακτήσει και να αρχίσει η μάχη....

Προσοχή αν κάποιος μπροστά σας δεν πληρώσει μην ξεκινάτε να τον βρίζεται γιατι θέλετε να περάσετε γρήγορα. Ένα μπράβο χρειάζεται και μια έξτρα προσπάθεια να πάμε στον διπλανό γκισέ και να κάνουμε και εμείς το ίδιο...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
    το καινούργιο που προσπαθούν να κάνουν είναι να μας βάλουν να τσακωνόμαστε μεταξύ μας!!!!!!!!!!!!!!!

Δηλαδή, από οτι κατάλαβα έχουν δώσει μήνυμα οτι αμα κάποιος δεν πληρώνει να μην του ανοίγουν την μπάρα με τίποτα. έτσι ώστε ο χριστιανός που περιμένει απο πίσω να αγανακτήσει και να αρχίσει η μάχη....

Προσοχή αν κάποιος μπροστά σας δεν πληρώσει μην ξεκινάτε να τον βρίζεται γιατι θέλετε να περάσετε γρήγορα. Ένα μπράβο χρειάζεται και μια έξτρα προσπάθεια να πάμε στον διπλανό γκισέ και να κάνουμε και εμείς το ίδιο...

+1000
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro

καλα εγω με την μηχανη δεν πληρωνω ποτε αλλα τωρα αν κατσει και περασω με αυτοκινητο,τα @@ μου θα παρουν..

Διόδια Σαββάτο 21/2, με το αυτοκίνητο

Εγώ: - Δεν πληρώνω
    Εισπράκτρια: - Παρακαλώ περιμένετε, άλλαξε η τακτική, δεν ανοίγουμε τη μπάρα, πρέπει να καλέσουμε τον επόπτη. (φαντάζομαι, ελπίζουν οτι θα τρομάξεις ή θα βαριέσαι να περιμένεις κ θα πληρώσεις)
    Εγώ: - Δεν μπορώ να περιμένω, βιάζομαι, ανοίξτε.
    Εισπράκτρια: - Πρέπει να καλέσω τον υπεύθυνο.
    Εγώ: - Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να μου φράζεις το δρόμο, δεν είσαι δημόσιος υπάλληλος, δεν εκπροσωπεις το Δημόσιο, ο δρόμος είναι δημόσιος, άνοιξε τη μπάρα, θα την σπάσω και θα μου πληρώνετε και το αυτοκίνητο.
    Εισπράκτρια: - Πρέπει να καλέσω τον επόπτη.
    Εγώ: - Κάλεσέ τον.
    Έρχεται ο τύπος με ύφος σοβαρό κ με ένα μπλοκ για να τρομάξω.
    Επόπτης: - Τα στοιχεία σας κύριε.
    Εγώ: - Τα δικά σας στοιχεία κύριε, εμποδίζετε την κυκλοφορία σε δημόσιο δρόμο, ανοίξτε την μπάρα.
    Επόπτης: - Δεν ανοίγουμε την μπάρα, δεν μπορώ να σας δώσω τα στοιχεία μου, μόνο με την παρουσία τροχαίας,περιμένετε να καλέσω την τροχαία.
    Εγώ: - Αν καλέσετε την τροχαία θα της ζητήσω να σας συλλάβει που δε με αφήνετε να περάσω, θέλω το όνομά σας να ξέρω ποιος είστε.
    Επόπτης: - Δε σας δίνω το όνομά μου, μόνο τον κωδικό μου.
    Εγώ: - Με έχετε ήδη 10 λεπτά και περιμένω, με καθυστερείτε από τη δουλειά μου και μου ζητάτε να πληρώσω κιόλας? Θέλω τα στοιχεία σας για να ξέρω ποιος είναι αυτός που μου ζητάει να πληρώσω 3 ευρώ για να μου επιτρέψει να χρησιμοποιήσω το δημόσιο δρόμο. Αυτή τη στιγμη κάπου μπορει να συμβαίνει κάτι και να με χρειάζονται κ εγώ κάθομαι κ συζητάω με σένα.
    Επόπτης: - Δεν σας δίνω τα στοιχεία μου, μόνο αν έρθει η τροχαία.
    Εγώ: - Δεν μπορω να περιμένω κ άλλο μέχρι νά έρθει η τροχαία, θα πληρώσω τα διόδια, αλλα θέλω να ξέρω ποιος με ανάγκασε, ώστε να κινηθώ εναντίον του δικαστικά.
    Επόπτης: - Ο κωδικός μου είναι xxx.
    Εγώ: - Ωραία, κωδικός xxx, Σαββάτο βράδυ βάρδια, θα σας εντοπίσει ο δικηγόρος μου.
    (Όλη η συζήτηση με τον "επόπτη" σε αρκετα έντονο ύφος)

Πλήρωσα, άνοιξε η μπάρα, έφυγα, μου έδωσαν κ ένα ενημερωτικό φυλλάδιο που υπερασπίζεται τη νομιμότητα λειτουργίας των διοδίων επικαλούμενο κάποιους νόμους, εξάρει το έργο τους και αφήνει υπονοούμενο οτι κάποιοι υποκινούν όλη αυτή την αντίδραση στη μικρή αύξηση των διοδίων.

Κρίνοντας από τα πρόσωπά τους (του ελεγκτή και της εισπράκτριας),μάλλον προβληματίστηκαν αρκετά από τη στάση μου (επειδή ζήτησα το όνομα του ενός ή επειδή τους χάλασα τη βραδιά?)

Έφτασα στην Πάτρα με την κυκλοφορία σε μεγάλο μέρος της διαδρομής να διέρχεται από αυστηρά μία λωρίδα προς κάθε κατευθυνση, οριοθετημένη με τα πορτοκαλι πλαστικά κολονάκια, ευτυχώς ήταν νύχτα είχε ελάχιστη κίνηση και κανένα ατύχημα και έφτασα κάποτε.

Συμπέρασμα? πες μου εσύ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από HORNET600F
    Διόδια Σαββάτο 21/2, με το αυτοκίνητο

Συμπέρασμα? πες μου εσύ.
    την τροχαια γιατι δεν την περιμενες???βασικα εκανες μια τρυπα στο νερο αφου τελικα και πληρωσες και εχασες τον χρονο σου...και κατι αλλο...μηνυση δεν κανεις στον υπαλληλο/εποπτη αλλα στην εταιρια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    την τροχαια γιατι δεν την περιμενες???βασικα εκανες μια τρυπα στο νερο αφου τελικα και πληρωσες και εχασες τον χρονο σου...και κατι αλλο...μηνυση δεν κανεις στον υπαλληλο/εποπτη αλλα στην εταιρια...

Δέν έγραψα τα παραπάνω για να δείξω "κοιτάχτε τι τους έκανα, τους έβαλα στη θέση τους γιατί είμαι ΤΟ άτομο" όπως συνηθίζεται. Τα έγραψα προς ανταλλαγή εμπειριών κ απόψεων.

Ήταν ήδη νύχτα και δεν την πάλευα να περιμένω για τις διατυπώσεις. Βέβαια έχω ακόμη την απορία αν τελικά θα καλούσε την τροχαία ή αν μπλόφαρε, αλλά μάλλον θα την καλούσε.

Το οτι θα κάνω μήνυση σε αυτόν κόλλαγε στο οτι αυτόν είχα μπροστα μου εκείνη τη στιγμή και δε μου άνοιγε τη μπάρα, κυρίως για να δω αντίδραση.

Το ιδανικό θα ήταν κάποιο Σαββάτο πρωί να κατέβουν 4 αυτοκίνητα μαζί, να πιάσουν από μια λωρίδα, να μουλαρώσουν εκεί κ να φτάσει η ουρά τα 5-6 χιλιόμετρα.

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από HORNET600F
    Συμπέρασμα? πες μου εσύ.
    για να βγάλω συμπέρασμα , πες μου εσύ αν όντως έκανες κάτι με τον δικηγόρο σου...
    γιατί αν δεν... είσαι μες την υπολογισμένη 97% στατιστική τους που λέει ότι τελικά δεν θα κάνουν τίποτα...

το ιδανικό θα είναι αφού το συνεχίσεις, και το κάνουμε και μεις ενημερωμένοι απο αυτό, να συμμετέχουμε στην δικογραφία σου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
    για να βγάλω συμπέρασμα , πες μου εσύ αν όντως έκανες κάτι με τον δικηγόρο σου...
    γιατί αν δεν... είσαι μες την υπολογισμένη 97% στατιστική τους που λέει ότι τελικά δεν θα κάνουν τίποτα...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
    το ιδανικό θα είναι αφού το συνεχίσεις, και το κάνουμε και μεις ενημερωμένοι απο αυτό, να συμμετέχουμε στην δικογραφία σου...
    Διακρίνω κριτική στάση μάλλον ...
    Υποτίθεται πως έχουν ήδη κινηθεί δικαστικά ενάντια στο καθεστώς των διοδίων (www.pesoxi.gr) οπότε το να κάνω κ εγω μήνυση μάλλον δεν έχει ιδιαίτερο νόημα. Όπως είπα κ παραπάνω χρησιμοποίησα το "επιχείρημα" του δικηγόρου για να δω αντιδράσεις.

βρε εσύ καλά έκανες... απλά αν όλα αυτά που λέμε δεν γίνονται πράξη αυτοί επιβεβαιώνουν την στατιστική τους...
    συμμετείχε τότε και εσύ σε εκείνη την δικογραφία...
    (τα κουβεντιάζω γιατί κάτι αντίστοιχα έχω κάνει και γω...και ο SF και άλλοι γνωστοί συμφορουμίτες...)

Σελίδα 10 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΔΙΟΔΙΑ ΑΦΙΔΝΩΝ 17/01/2010
    από trelf στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 65
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2010, 21:48
  2. Απαντήσεις: 283
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2009, 00:08
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2004, 08:32
  4. διοδια
    από alex14 στο forum Νέα